Yuvarlak krem hali yatak odama uymus mu?

koctastan aldgm halyi geri verdm... merinos outlete gittim ordan smli monte carlo serisinn halsini aldm bugun.. 130-180 olcusu .. parliyor simli bi pelus haliymis... obursu gozume cok ufak geld . alttak komsum kalorferi yakmyo yerler buz gbi ..:) eve yerlesemk ne zor...
$DSCN8389.webp$DSCN8391.webp$DSCN8397.webp

Çok güzel olmuş.Seçim süper.Tebrik ederim.

Evindeki en güzel taraf ne biliyor musun? Hiç boğmuyorsun yani insan baktıkça içi açılıyor..

Güle güle kullan en güzel günler senin olsunn

Çok güzel olmuş.Seçim süper.Tebrik ederim.

Evindeki en güzel taraf ne biliyor musun? Hiç boğmuyorsun yani insan baktıkça içi açılıyor..

Güle güle kullan en güzel günler senin olsunn
sagol.. hangi haliyi diyorsun.. son mesajda degstrmistm haliyi yen foto yukledim..uzun ipli almstim pelus gibi...pismanmi olucam blmiyorum..aldm artik...kullanan varm monte carlo serisinden...iyimi aceb???

koctastan aldgm halyi geri verdm... merinos outlete gittim ordan smli monte carlo serisinn halsini aldm bugun.. 130-180 olcusu .. parliyor simli bi pelus haliymis... obursu gozume cok ufak geld . alttak komsum kalorferi yakmyo yerler buz gbi ..:) eve yerlesemk ne zor...
Eki Görüntüle 356817 Eki Görüntüle 356818 Eki Görüntüle 356819
ben yuvarlağıda beğenmiştim gerçi ama bu da güzel olmuş görüntü kadar kullanış da önemli evin soğuk oluyorsa bu halı çok daha iyi olmuş...avize baktın mı?

her ikisi de güzel olmuş bence :16: aydınlık bi hava katmış halının rengi, simli oluşu:1:güle güle kullanın:1:

hatocum yuvarlakta güzeldi ama bu daha hoş zengin duruyo.odanın çehresi baya bi değişti çok hoş oldu .gerçi ben hala krem tonlarında bir örtü almandan yanayım ama sen beğenmişsin hemde ucuz bulmuşsun belki sonra bide açık renk alırsın.önemli olan gözüne güzel gelmesi ...

ben yuvarlağıda beğenmiştim gerçi ama bu da güzel olmuş görüntü kadar kullanış da önemli evin soğuk oluyorsa bu halı çok daha iyi olmuş...avize baktın mı?

senn tavsye ettgn avizeye baktm bugun .. kumas ve ustu bezl br sene sonra atmak gerekr cunku cok toz tutar,, ben b tane begendm 180 di. su an alamam sonra alcam belk degsik modellerde gelir.. bu arada abajurun dgernde aldm... smetrik olarak koydum ;) tesekkurler...

hatocum yuvarlakta güzeldi ama bu daha hoş zengin duruyo.odanın çehresi baya bi değişti çok hoş oldu .gerçi ben hala krem tonlarında bir örtü almandan yanayım ama sen beğenmişsin hemde ucuz bulmuşsun belki sonra bide açık renk alırsın.önemli olan gözüne güzel gelmesi ...
rdygonun onerdgi 4 mevsimde alicam bir tane, onu krem tonlarnda alicam tavsyeler uzerne... bu da kalsn degstrme sartl aldm ama saticnn elnde beyaz ecobellann kaptone takmlari var oda cok srtr .. krem uzerne desenl gorursem ondan alrim.... bu da cok kotu durmadi dye dusunuyorum... hali bayag kucuktu obursu bu daha doldurdu ...tesekkurler yardmlarnz icin...

yatagn uzerne tablo mu alsam aynami .. ayna cok aslnda yatak odamda.. nasl b tablo alsam .. uzun dikdortgenm iki ayri mi???

Back
X