Yuvarlak krem hali yatak odama uymus mu?

canım ben hala yatağının yerini değiştirmen konusunda takıldım belki de denemişsindir sen resimlerden pek anlaşılmıyor kapının önünde durup komple odanın bi resmini koy bence ben yatağını pencerenin önüne koyman konusunda ısrarlıyım tabi eğer ölçüler uyarsakruvaze bi de tül diktirdinmi yatak orda hoş olur gibi sanki..
örtün de değiştirme boşver kapitone alırsan onu krem renginde alırsın bu da canlı olsun madem hep aynı renk olacak değilya..
verdign fikrler cin tesekkurler.. yatagi cevremem cunku dolabim var karsida.. bicimsiz durur.. ve komidinler sigmaz...yarin yine koctasa gtcem ve buyuk abajurdan alcam , degistrcem...sence su nasil,
Vivace Diana Abajur - Krem
krem guzel dururmu cokmu acik durur.. bide sedefl su salkmllar vardi...

bence krem aksesuarlar yakışır odana o abajur benim de favorim çok uzun değilse al bence salkım olanlar da güzel sen orda canlı canlı görerek alacaksın daha kolay karar verirsin bu evindekilere boyunu ölç bakalım çok uzun değilse eğer deseli olan krem bence çok güzel

bence krem aksesuarlar yakışır odana o abajur benim de favorim çok uzun değilse al bence salkım olanlar da güzel sen orda canlı canlı görerek alacaksın daha kolay karar verirsin bu evindekilere boyunu ölç bakalım çok uzun değilse eğer deseli olan krem bence çok güzel

ben gittim zaten bugun gordum gozume buyuk geldgi icin almammstm.bu ufaklar almistim:( ve haliyi . meger iyiymis kaldrirmis odam :( ... bi tane alayim once bakym belkde tek almak mi iyi acaba??? cift mi aliym tekmi sence??? dgerne resim saat falanda konur.. sen olsan bi tanem alirdin iki tanem ???:26::26::26:

ben gittim zaten bugun gordum gozume buyuk geldgi icin almammstm.bu ufaklar almistim:( ve haliyi . meger iyiymis kaldrirmis odam :( ... bi tane alayim once bakym belkde tek almak mi iyi acaba??? cift mi aliym tekmi sence??? dgerne resim saat falanda konur.. sen olsan bi tanem alirdin iki tanem ???:26::26::26:
ayrica cam olan fanus gbi dokunmatik fotodaki gb guzel durmuyor... desenli uzun sik ve guzel duruyor :)

bende biraz simetri hastalığı var da :17:o yüzden ben olsam 2 tane alırdım abajur ben de alıcam aslında ama gözümle görmem lazım burda koçtaş falan yok:50: ankaraya gidince artık..
netten siparişden de gözünle görmek başka bak iyi değilmiş o abajur mesela resimde iyi duruyodu halbuki..

çok güzel olmuş içine sinsin, hem sıkılınca istediğin yere değiştir dert değil her yerede uyar :34:

2000008996.jpg

2000012713.jpg

bu ikisinden birini al bence krem olan alttaki güzel..

abajuru bununla degstirdm.. digerler guzel durmuyordu sanki :) denemiek icin bi tanesini aldm. yakindanda cektim . rykgon senin o gosterdigin sedefli tasli ufak .. fotodan bsey alma buyuk gozukuyo ama kucuk o sedeflii dgerde cok acik renk...... ayrica sen yatagi cevr dyorsun ya bununcnde dolapn fotosunuda cektm. olmuyo oyle...
$DSCN8376.webp$DSCN8367.webp$DSCN8369.webp$DSCN8370.webp$DSCN8372.webp$DSCN8373.webp

Eklentiler

• $DSCN8374.webp
    $DSCN8374.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 61
  • $DSCN8375.webp
    $DSCN8375.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
aaa süpermiş bu abajur boyu da öyle bunu hiç farketmemiştim...işte görüp almanın faydası canım..güle güle kullan bak bi abajur bi halı nasıl da değiştirmiş güzelleştirmiş odayı..dolabın orda olunca olmaz doğru belki kapıya kadar yanaştırsan olur diycem ama bu sefer de sıkışabilir...

hatocum abajur çok hoş güle güle kullan ama diğer tarafada alsan aynısından daha iyi olcak sanki..

şey dikkatimi çekti o aynayı dik şekilde değilde yatay şekilde monte etsen daha hoş olmaz mı...offf çok karıştım ben yaa kızma hakkını helal et...

aaa süpermiş bu abajur boyu da öyle bunu hiç farketmemiştim...işte görüp almanın faydası canım..güle güle kullan bak bi abajur bi halı nasıl da değiştirmiş güzelleştirmiş odayı..dolabın orda olunca olmaz doğru belki kapıya kadar yanaştırsan olur diycem ama bu sefer de sıkışabilir...
stede resm yok... syahl benzer b tane var stesinde ama onun boyu ufak ve pahali.. yardimlarin cin tesekkurler.. avzem yok sira avizeye geldi...bu halnn 120 170 olan var o belki daha y olur ama henuz kalmams magzada gelnce gidip bakicam.. sence 125-170 dikdortgenmi yoksa yuvarlami hos olur... 170 olunca uzunlugu yer parke bayagi yine gozukuyor...olctum...:26::26::26: aralarinda 20 ytl fark var bu benmki 135 cm yuvarlak olan...

şey dikkatimi çekti o aynayı dik şekilde değilde yatay şekilde monte etsen daha hoş olmaz mı...offf çok karıştım ben yaa kızma hakkını helal et...

yok bu boyle monte edilmis... bilmem soksem yan monte etsem olur mu ??? esm yardim etmezki?? :25:

stede resm yok... syahl benzer b tane var stesinde ama onun boyu ufak ve pahali.. yardimlarin cin tesekkurler.. avzem yok sira avizeye geldi...bu halnn 120 170 olan var o belki daha y olur ama henuz kalmams magzada gelnce gidip bakicam.. sence 125-170 dikdortgenmi yoksa yuvarlami hos olur... 170 olunca uzunlugu yer parke bayagi yine gozukuyor...olctum...:26::26::26: aralarinda 20 ytl fark var bu benmki 135 cm yuvarlak olan...

arasında fiyat farkı azmış eğer soğuk oluyorsa evin biraz daha büyüğü daha iyi olur gibi..halının rengiyle abajur çok güzel uymuş bence..avizeyi de, abajurun üst kısmına benzer olanlar var onlardan mı yoksa taşlı falan mı düşünüyorsun?

yok bu boyle monte edilmis... bilmem soksem yan monte etsem olur mu ??? esm yardim etmezki?? :25:
ahh bu eşler yaa benimki de hiç sevmez evde değişikliği ama ben kafama koydummu yaparım onu bilirya bi tarafını ağrıtma bari gel yapalım ama bu son der hep ama hiç son olmaz:1::1:
orda şöyle güzel bi ayna çok hoş olurdu bu ayna o mobilyalara biraz sönük kalmış ama en azından enine olursa daha tok durur bence..

arasında fiyat farkı azmış eğer soğuk oluyorsa evin biraz daha büyüğü daha iyi olur gibi..halının rengiyle abajur çok güzel uymuş bence..avizeyi de, abajurun üst kısmına benzer olanlar var onlardan mı yoksa taşlı falan mı düşünüyorsun?
tasli istemyorum....abajurun baslgi tarznda desenlide olabilr hafif...

ahh bu eşler yaa benimki de hiç sevmez evde değişikliği ama ben kafama koydummu yaparım onu bilirya bi tarafını ağrıtma bari gel yapalım ama bu son der hep ama hiç son olmaz:1::1:
orda şöyle güzel bi ayna çok hoş olurdu bu ayna o mobilyalara biraz sönük kalmış ama en azından enine olursa daha tok durur bence..
evm soguk oluyo buyuk boyuyla degistrcem.. oda cok buyuk degl.. esm hc yardim etmez.. cok mesgul isi geregi....cok yogun....

Back
X