Yuvarlak krem hali yatak odama uymus mu?

hato

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
535
112
323
45
İstanbul
bugun koctasa gttm..bu haliyi gordum tek kalms bide uzunu vardi, maalesef buyugu yoktu, geri verldg icin aldim.. sizce bu ufak mi gelms.. alym mi uzununu dolabn onune .. bu yuvaralak burda iyi olmusmu... yatak ortusundeki kremle ayni renk.. yatak ortusunu pazar degstireblrim maalesef... krem halyla nasil olmus .. szce degstreyimmi hala . kalsinmi yoksa... krem alinca yatak ortusu cok cansiz kalmazm oda.???i
cok karaszm...
$DSCN8352.webp$DSCN8354.webp$DSCN8357.webp

Son düzenleme:
bence hoş olmuş heryer halıyla kaplanınca pek sevmiyorum ben tabi ki siz bilirsiniz içinize sinmiyosa ya da diğeri daha güzelse değiştirebilirsiniz

bencede cok sık olmus iyi günlerde kullan ne kadara aldın?

bence hoş olmuş heryer halıyla kaplanınca pek sevmiyorum ben tabi ki siz bilirsiniz içinize sinmiyosa ya da diğeri daha güzelse değiştirebilirsiniz
tesekkur ederim canm.. pek yatak ortusunasil duruyo onuda yen aldm geri verip vermeme konusunda kararsizm.. lutfen yorum ve yardim ....kremmi aliym yatak ortusunu cok duz olmazmi ??

tesekkur ederim canm.. pek yatak ortusunasil duruyo onuda yen aldm geri verip vermeme konusunda kararsizm.. lutfen yorum ve yardim ....kremmi aliym yatak ortusunu cok duz olmazmi ??

yatak örtünü de beğendim günlük kullanım için çok uygun bence ve ideal yatak odası rengi güle güle kullan

bence uymus cnm hatta yatakortunde puantiyeler var halın da yuvarlak sekil itibariyla bile enstantene olmus
hatta ben de yatakodamda halımı, mobilyalarımı ve tullerimi uyumlu yaptım sonucta yatakortusunu surekli kullanmıyorsun
gule gule kullan bence :46:

bence de guzel olmus:46: ama heryeri haliyla kaplama bence..yerler de gozuksun :37:

Son düzenleme:
gayet hoş olmuş.merak ettm yatak örtunuzu nerden aldınız ve kaça aldınız.bnde yatak örtüsü bakıyrm.siizinkini beğendm

gayet hoş olmuş.merak ettm yatak örtunuzu nerden aldınız ve kaça aldınız.bnde yatak örtüsü bakıyrm.siizinkini beğendm
istanbulda beylkduzunde beylik pazari var.. orada br yer ecobellanin tek kalms ve seri sonu yada defolu urunlerini satyor...110 ytl ye aldm az defosu var...ama hic belli degil... szce kremm alsam.. cogu yorumlarda krem yada krk beyaz demslerdi.. ayni saticda krem vardi ama duzdu...

daha önce de yazdıydım buraya da yazayım, örtün harika, halın da harika olmuş bence değiştirme derim. ayrıca sen bu işi biliyorsun arkadaşım :))

bende beğendim gayet güzel ve spor durmuş.bıktık zaten klasik kesimli halı görmekten bence çok güzel...

daha önce de yazdıydım buraya da yazayım, örtün harika, halın da harika olmuş bence değiştirme derim. ayrıca sen bu işi biliyorsun arkadaşım :))
tesekkur ederim cansed... senin fikrindi krem hali .. sen bu isi daha iyi biliyorsun bence...thanks...:16::16::16:

bugun koctasa gttm..bu haliyi gordum tek kalms bide uzunu vardi, maalesef buyugu yoktu, geri verldg icin aldim.. sizce bu ufak mi gelms.. alym mi uzununu dolabn onune .. bu yuvaralak burda iyi olmusmu... yatak ortusundeki kremle ayni renk.. yatak ortusunu pazar degstireblrim maalesef... krem halyla nasil olmus .. szce degstreyimmi hala . kalsinmi yoksa... krem alinca yatak ortusu cok cansiz kalmazm oda.???i
cok karaszm...
Eki Görüntüle 355651 Eki Görüntüle 355650 Eki Görüntüle 355652
halın çok güzel olmuş zaten klasik yatak odası takımı alsan kenarda çok boş yer kalırdı pek hoş durmazdı daha büyük bi halı alsan o da hantal dururdu bunu iyi düşünmüşsün bence canım çok yakışmış güle güle kullan..ama abajurların biraz ufak kalmış bence..sonuçta tek aksesuar o biraz daha büyük olsa daha güzel gösterir bence...

halın çok güzel olmuş zaten klasik yatak odası takımı alsan kenarda çok boş yer kalırdı pek hoş durmazdı daha büyük bi halı alsan o da hantal dururdu bunu iyi düşünmüşsün bence canım çok yakışmış güle güle kullan..ama abajurların biraz ufak kalmış bence..sonuçta tek aksesuar o biraz daha büyük olsa daha güzel gösterir bence...
tesekkurler....

canım ben hala yatağının yerini değiştirmen konusunda takıldım belki de denemişsindir sen resimlerden pek anlaşılmıyor kapının önünde durup komple odanın bi resmini koy bence ben yatağını pencerenin önüne koyman konusunda ısrarlıyım tabi eğer ölçüler uyarsakruvaze bi de tül diktirdinmi yatak orda hoş olur gibi sanki..
örtün de değiştirme boşver kapitone alırsan onu krem renginde alırsın bu da canlı olsun madem hep aynı renk olacak değilya..

Back
X