Eee çünkü yasak uyardım sizi. Hem illa yasak olduğu halde kullanacaksanız bu koni uygun değil demek istedim başta 11 sene kim olsa katlanmaz burda olsa da Avrupada yasayan Fransız olsa da vs...Canim ben okudum sadece senin vermiş oldu gun tepkiye anlam veremiyorum ayrıca ben bir yorum yaptım ve senin hoşuna gitmeyebilir herkesin düşüncesi farklıdır ben dini yönden bakmisimdir sen psikolojik olarak bakmışsındır ben kimseye iftira atmadım dinini bilmiyorsun yorum yapiyorsun dedin bende nedir bu tepki dedim birşey yok yani gerilmeye ben yanlış anlasildiysam kusura bakma özür dilerim
Muneye dersiniz o zaman hayırdırı. Bu son cümlem çünkü anlatamıyorum.Sen öyle bakmışsındır konuya diyorum bende böyle bakmışım demekki bu öyle basite indirgiycek birşey değil ben sadece bildiğimi paylaştım bir yanlış varsa ya elinle ya dilinle yada kalbinle bugz ederek duzelticeksin buyuruyor Peygamber Efendimiz bende bildiğimi söyledim boşanma kelimesini anma nikahın tehlikeye düşmesin dedim dinsiz diyemem ben kimseye ama ben dinle ilgili birşey konuşurken tepki gösterene hayırdır derim yani
Işte bunu demek istedim arkadaşın biri linç etti resmen dinini bile bilmiyormuşum niye yorum yapıyormuşum herkes ağzına geleni söylüyor din dışında sorun yok dini olunca ALLAH rızası haram ve helal olunca kanları çekiliyor
Yasak olduğu için kusura bakma demiyorum tartışma uzamasın diye diyorum yanlış anlama !Eee çünkü yasak uyardım sizi. Hem illa yasak olduğu halde kullanacaksanız bu koni uygun değil demek istedim başta 11 sene kim olsa katlanmaz burda olsa da Avrupada yasayan Fransız olsa da vs...
Sorarsa derim çünkü yanlış birşey yazmamışım muhalefet olmak zorunda değilsin canim sadece seni gerdi bu mevzu ben arkadaşa yazdım bunu benim bir sorunum olunca yazarsin bana tamam miMuneye dersiniz o zaman hayırdırı. Bu son cümlem çünkü anlatamıyorum.
Dini yorum yapmak yasak dini konular neden açılıyor?????? Formlar vs.neden açılıyor Bilmem kaç günde hatimler yapılıyor zikirler çekiliyor hamilelik konusu açılıyor dua edinde hamile kalayım diyorlar dua istiyorlar bu dini sayılmıyor o zaman işinize geldiği gibisinizevet dinini bilmeden bir insana böyle bir konuda yorum yapamazsınız. ayrıca sitede dini yorum yapmak yasak.
Bilenler bana anlatsin yaniliyor olabilirim de, protokol öyle anlik sinirle yazilan birsey mi? Uzerine dusunmussunuz, kagida cikti almissiniz, adamin onune koymussunuz.. aslinda baya baya karar vermissiniz.. duygularinizda bir dengesizlik olabilir mi? Bir uzmana danismakta fayda var
Dini yorum yapmak yasak dini konular neden açılıyor?????? Formlar vs.neden açılıyor Bilmem kaç günde hatimler yapılıyor zikirler çekiliyor hamilelik konusu açılıyor dua edinde hamile kalayım diyorlar dua istiyorlar bu dini sayılmıyor o zaman işinize geldiği gibisiniz
Uğraşma ya, raporla gitsin. O zaman anlar ne demek istediğini.Eee çünkü yasak uyardım sizi. Hem illa yasak olduğu halde kullanacaksanız bu koni uygun değil demek istedim başta 11 sene kim olsa katlanmaz burda olsa da Avrupada yasayan Fransız olsa da vs...
Raporlamamistim da sanırım yasak olduğunu idrak edemedi diye ama 3.de raporladim.Uğraşma ya, raporla gitsin. O zaman anlar ne demek istediğini.
Dini yorum yapmak yasak dini konular neden açılıyor?????? Formlar vs.neden açılıyor Bilmem kaç günde hatimler yapılıyor zikirler çekiliyor hamilelik konusu açılıyor dua edinde hamile kalayım diyorlar dua istiyorlar bu dini sayılmıyor o zaman işinize geldiği gibisiniz
Buraya konu açanlar bekledikleri yorumları alamayınca bir daha uğramıyorlar. Kimse gerçekleri duymak istemiyor. Çoğu kişi "sen haklısın" denmesi için konu açıyor. Sonuç sahipsiz bir konu
Musluman bir ulkede yasayip Kimseye dini yorum yapamazsın diyemez o arkadaş benim yorumumada saygı duymak zorunda ben o yorumu konu sahibine yaptimmm uyarı alicaksamda o arkadaştan degilllll başkasından alicam o kadar dalmışsınız ki verilen tepkiye hiç bakmiyorsunuz o kelimeler birine durduk yere söylenmediii ben dini hassasiyetine yorum yapmadimmmmmm konu sahibine yazdım o arkadaş üzerine alındı bu oyun değil başına gelince üzülmesin diye söyledim kötülük olsun diye söylemedim evet ALLAH deyince demedim din olunca verilen tepkiye kanları çekiliyor dedim ister haklı bulursunuz ister bulmazsınız herkes birbirine saygı duymak zorunda demokrasi varsaaaa özgürlük varsaaaa küfür yok hakaret yokkkkk taciz yokkk bana neyin celbinii yolluycaklar acaba ağzınıza her geleni söyleyin ha aman durmayın fikrinize ters düşeni linç edin yok öyle bir dünyadua etmek başka dini yaşayışla ilgili ahkam kesmek, insanların bir cümleleri üzerinden sizin gibi "allah adını duyunca kanları çekiliyor" yazmak başka bir şey.
yaptığınız tuhaf yorumlarla duaları, zikirleri bir tutmayın rica ederim.
kimseye allah adını duyunca kanı çekiliyor yazamazsınız.
ters bir tipe denk gelirseniz evinizde mahkeme celbi bile bulursunuz.
bilip bilmeden insanların dini hassasiyetleri üzerine yorum yapma hakkınız hiçbir yerde olamaz.
Musluman bir ulkede yasayip Kimseye dini yorum yapamazsın diyemez o arkadaş benim yorumumada saygı duymak zorunda ben o yorumu konu sahibine yaptimmm uyarı alicaksamda o arkadaştan degilllll başkasından alicam o kadar dalmışsınız ki verilen tepkiye hiç bakmiyorsunuz o kelimeler birine durduk yere söylenmediii ben dini hassasiyetine yorum yapmadimmmmmm konu sahibine yazdım o arkadaş üzerine alındı bu oyun değil başına gelince üzülmesin diye söyledim kötülük olsun diye söylemedim evet ALLAH deyince demedim din olunca verilen tepkiye kanları çekiliyor dedim ister haklı bulursunuz ister bulmazsınız herkes birbirine saygı duymak zorunda demokrasi varsaaaa özgürlük varsaaaa küfür yok hakaret yokkkkk taciz yokkk bana neyin celbinii yolluycaklar acaba ağzınıza her geleni söyleyin ha aman durmayın fikrinize ters düşeni linç edin yok öyle bir dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?