• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvami kurtarmak isitiyorum size ihtiyacım var

Boşanma insanın ağzında sakız olacak bir konu değil. Eşler bazen kendilerini vazgeçilmez sanıyor, karşıdakinin gözünü korkutmak için her kavgada "Boşanma" lafı ediyor. Karşı tarafın bir gün canına tak ediyor ve boşanıyorlar.
Eşiniz size döner mi dönemez mı bilmiyorum ama sevgisinin azaldığı kesin. Şu an çırpınan sizsiniz ve bir çift kavga ederken susan taraf daha az sevendir. Kavga etmek bile bir çaba göstergesidir. Ne zaman ki bir taraf sessizliğe bürünüyorsa geçmiş olsun.

Her şeyi din konularına cekmeyin diyenler haklı galiba ve yasak da zaten. Zaten sürekli birine boşanalım demek psikolojik olarak yıpratır, insana kendini değersiz ve sevilmiyor hissettirir, uğraşmaktan, gönül almaktan yorulur doğal olarak. insan olmanın parçası bu... Olayı yanlış yerde direkt dediginiz şeye bağlarsanız yasak olduğu halde tabii ki insanlar yasak der, ne alaka der, kib der
Nasıl haklı müslüman bir ülkede yaşıyoruz elhamdulillah müslümanız tabiki din konusuna cekicez herşeyi dinimizce sürekli boşanma kelimesi ağza alınamaz erkek de alamaz kadında ALLAH korusun nikah düşer haberleri bile olmaz nikahsız yaşayıp giderler nikahsız olan ilişkilere ne denildiğini bilirsiniz ....Demek istediğim psikolojik olarak demissiniz ya bende dini boyutunu söyledim size herşeyi dine tabiki bağlıycaz canim Rabbim birseyi emretmişse bu bizim incinmememiz içindir öyle soyliym psikoloji kelimesi bilinmezken Rabbim bizim psikolojimizi bilerek böyle yasaklar getirmiş zaten ağzımızdan çıkıp da boşanıp üzülmeyelim diye her

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve ne yapacağımı bilmez bir haldeyim. 11 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum arada tartışmaların olduğu bir evliliğim vardı. Beni ne kadar sevdiğini bildiğim için kavgalarimizda bosanalim bitsin derdim.tamam derdi sonra bı kac gün surat yapar duzelirdik. Bu son kavgamizda eve gelme dedim ve 2 gün gelmedi. Sonrasında öfkemden boşanma protokolü hazırladım ve kabul etti. Ne istediysem verdi.tamam imzala bitsin dedi.ondan sonra da evi terk etti.pisman oldum konustum özür diledim onu sevdiğimi soyledim ama dönüşü yok dedi senekrdir her kavgada boşanmak istiyordun dedi. Şimdi annesinde yaşıyor.kimse ile konuşmuyor kimseyide bu konu hakkında konuşturmuyor.biz her zman görüşüyoruz bize karşı hep iyi.her türlü masrafımizi karşılıyor çocuğunu hiç bırakmıyor bugün doktor kontrolü vardı beraber gittik aynı evli olduğumuz gunlerdeki gibiydi sabah eve geldi tuvalete girdi dışını fırçaladı kahvaltı ettik sohbetimiz günümüz normal hayatımızdaki gibi. ama yine annesine döndü.psikolog şuan depresyonda olduğunu her şeyden biktigini herşeyin üstüne geldiğini söylüyor. Aramızda sevgi bitti anlaşamıyoruz demiş.daha 1 ay önce ki seni çok seviyorum mesajına bakıp agliyorum.yasadigim herşey yalanmıydi anlayamıyorum. Bize karsi çok iyi buzluğa balık aldı getirdi ayikladi koydu mesela dün siz seviyorsunuz diyor. 1 aydır ayrı yaşıyoruz imzalayalim dedi üstüme gelme dedim kapattı konuyu daha açılan bir dava da olmadı aramızda.donsun istiyorum ama bı daha istemiyorum lafını duymaya takatim kalmadı. Tam bir yikimdi benimmicin ancak toparladım kendimi.sadece dua ediyorum. 1 ay önce Allah'ım huzurumuzu bozma diye dua ederken şimdi kocam beni yine sevsin yuvasına dönsün diye dua ediyorum. Bunalmasi gitsin diye uzak kalsın dedim hiç üstüne gitmeyim dedim şimdide alismasin rahat gelmesin bekarlık diye tedirginim.Napmaliyim ne olur akıl verin sevgisi bittimi gerçekten buna inanıp davayı acmalimiyim.yuvam.icin savaş diyorlar ama karşımda yuvayı kurtarmak isteyen biri yok çok çaresizim
Adami kovmuşsun gitmis. Ne bekliyordun

Bizim iliskimizde en başindan beri daha çok seven hep esimdi, hala öyle. Ama adamin uzerinde otorite kurmak için devamli boşanmayi kullanmak, boşanma protokolu imzalayip onune vermek asla cesaret edemeyecegim şeydir. 🙄

Bazilari hayatinda ilk defa sevilince napacagini sasiriyor kendini dunyada tek ve vazgecilmez saniyor ama oyle bir sey yok. Siz de seviyorsaniz ve kaybetmek istemiyorsaniz o sevgiye saygi duyacaktiniz. Umarim geri donmez adam.

Boşanma insanın ağzında sakız olacak bir konu değil. Eşler bazen kendilerini vazgeçilmez sanıyor, karşıdakinin gözünü korkutmak için her kavgada "Boşanma" lafı ediyor. Karşı tarafın bir gün canına tak ediyor ve boşanıyorlar.
Eşiniz size döner mi dönemez mı bilmiyorum ama sevgisinin azaldığı kesin. Şu an çırpınan sizsiniz ve bir çift kavga ederken susan taraf daha az sevendir. Kavga etmek bile bir çaba göstergesidir. Ne zaman ki bir taraf sessizliğe bürünüyorsa geçmiş olsun.
Gerçkten haklisinız

Nasıl haklı müslüman bir ülkede yaşıyoruz elhamdulillah müslümanız tabiki din konusuna cekicez herşeyi dinimizce sürekli boşanma kelimesi ağza alınamaz erkek de alamaz kadında ALLAH korusun nikah düşer haberleri bile olmaz nikahsız yaşayıp giderler nikahsız olan ilişkilere ne denildiğini bilirsiniz ....Demek istediğim psikolojik olarak demissiniz ya bende dini boyutunu söyledim size herşeyi dine tabiki bağlıycaz canim Rabbim birseyi emretmişse bu bizim incinmememiz içindir öyle soyliym psikoloji kelimesi bilinmezken Rabbim bizim psikolojimizi bilerek böyle yasaklar getirmiş zaten ağzımızdan çıkıp da boşanıp üzülmeyelim diye her
Konu sahibinin dinini bile bilmiyorsunuz iyi getirin kuralları da okumayın hatta

Niye donsun geri? Tekrar surekli bosanalim
Mi? Demeni dinlemek icin
Mi? Valla anlamiyorum senin gibi insanlari.. blöf yaptin ama elinde patladi..

Herşeyi din ve konularına cekmeyin diyenlere sesleniyorummm iste boşanmak kelimesi erkek veya kadının her an dilinde olursa şeytaninda katkılarıyla bir yuva böyle yıkılma eşiğine gelir dinimizce boşanmak kelimesini öyle kafana gore kullanamazsın şuan sadece size söylemiyorum erkek de öyle kafası esince söyleyemez bazen nikah bile düşüyor milletin haberi yok tartışılır her evde oluyor küsersin gelmede dersin veya sende gidersin ama boşanmak kelimesini her fırsatta kullanmak ne kadar doğru yaranıza tuz basmak gibi olmasın ama doğrusu bu yani boşanalım boşanalım hıh adam kabul etti boşanıyor napicaksin maddiyat olarak falan demiyorum hemen dayanışmaya gecilmesin seviyorsun o manada soyluyorum
Dini nikah sakatlaniyor bu kadar hassas bir konu.. ama iste sakiz olmus herkesin agzinda

Adam bıkmakta haklı. Bir şeyi ne kadar çok söylersen çekersin boşanalım diye diye çekmişsiniz

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve ne yapacağımı bilmez bir haldeyim. 11 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum arada tartışmaların olduğu bir evliliğim vardı. Beni ne kadar sevdiğini bildiğim için kavgalarimizda bosanalim bitsin derdim.tamam derdi sonra bı kac gün surat yapar duzelirdik. Bu son kavgamizda eve gelme dedim ve 2 gün gelmedi. Sonrasında öfkemden boşanma protokolü hazırladım ve kabul etti. Ne istediysem verdi.tamam imzala bitsin dedi.ondan sonra da evi terk etti.pisman oldum konustum özür diledim onu sevdiğimi soyledim ama dönüşü yok dedi senekrdir her kavgada boşanmak istiyordun dedi. Şimdi annesinde yaşıyor.kimse ile konuşmuyor kimseyide bu konu hakkında konuşturmuyor.biz her zman görüşüyoruz bize karşı hep iyi.her türlü masrafımizi karşılıyor çocuğunu hiç bırakmıyor bugün doktor kontrolü vardı beraber gittik aynı evli olduğumuz gunlerdeki gibiydi sabah eve geldi tuvalete girdi dışını fırçaladı kahvaltı ettik sohbetimiz günümüz normal hayatımızdaki gibi. ama yine annesine döndü.psikolog şuan depresyonda olduğunu her şeyden biktigini herşeyin üstüne geldiğini söylüyor. Aramızda sevgi bitti anlaşamıyoruz demiş.daha 1 ay önce ki seni çok seviyorum mesajına bakıp agliyorum.yasadigim herşey yalanmıydi anlayamıyorum. Bize karsi çok iyi buzluğa balık aldı getirdi ayikladi koydu mesela dün siz seviyorsunuz diyor. 1 aydır ayrı yaşıyoruz imzalayalim dedi üstüme gelme dedim kapattı konuyu daha açılan bir dava da olmadı aramızda.donsun istiyorum ama bı daha istemiyorum lafını duymaya takatim kalmadı. Tam bir yikimdi benimmicin ancak toparladım kendimi.sadece dua ediyorum. 1 ay önce Allah'ım huzurumuzu bozma diye dua ederken şimdi kocam beni yine sevsin yuvasına dönsün diye dua ediyorum. Bunalmasi gitsin diye uzak kalsın dedim hiç üstüne gitmeyim dedim şimdide alismasin rahat gelmesin bekarlık diye tedirginim.Napmaliyim ne olur akıl verin sevgisi bittimi gerçekten buna inanıp davayı acmalimiyim.yuvam.icin savaş diyorlar ama karşımda yuvayı kurtarmak isteyen biri yok çok çaresizim
Yani nasıl sürekli böyle bişey eşinize söylemişsiniz. Geçen televizyon izliyorduk. Karı koca birbirlerinden sıkılıp boşandıklarını söyledim. Eşimde olurmu öyle şey 100 sene evlide kalsa yinede karı koca birbirinden sıkılmaz dedi. Bende sıkılır dedim. Eşimde ozaman sen benden sıkılmışsın bunu doğruluyorsun dedi. Kızdı ve kırıldı aynı zamanda. Sürekli her kavgada hatta kavgayı geçtim karı koca arasında boşanma lafı geçmemeli. Sizde söyleye söyleye illalah ettirmişsiniz. Eşinizin üstüne fazla gitmeyin. O size geri dönecektir.

Zamanla bekarlığa alışmasından çekinmişsiniz. Doğrusu boşanan erkekler genelde bekarlığa alışmıyorlar, aksine evliliğin kıymetini anlıyorlar (tabi bu eski eşini özlemek değil de düzenli hayatı özlemek anlamında) . Boşanma önerisini çok sık tekrarlamanız ve son seferde kararlılık göstermeniz çok olumsuz. Kesinlikle zamana bırakmalısınız. Eğer çok dırdırcı değil idi iseniz ve standardın dışında, büyük büyük sorunlarınız yoktu ise geri dönecektir. Psikolok da depresyonda olduğunu söylemiş. Zaman zaman hepimize olur, her şeyi silip bir köşeye çekilme düşüncesi gelir. Kendisini dinlemesine fırsat verin. Bitmesini istemediğinizi söyleyin tabi ama uzun vadede dönmezse de bitmiş demektir, yapacak bir şeyiniz yok.

eşinizi gerçekten sevseniz 11 yıl sürekli boşanalım demezdiniz. seven insan blöf olarak dahi aklına getirmez.
siz sevilmeyi, ne yapsanız terkedilmemeyi sevmişsiniz.
fakat artık eşiniz uyanmış.
bundan sonra devam edilse de muhtemelen eski değeri görmeyeceksiniz. bu sefer farklı problemler olacak.
boşanmak ölüm değil.

Konu sahibinin dinini bile bilmiyorsunuz iyi getirin kuralları da okumayın hatta
Kardeşim din konusu olunca nasıl içiniz çekiliyor hangi yöne gidiceginizi sasiriyorsunuz müslüman veya değil kadın bizden yorum istedi bende kendi düşüncemi yazdım kendi dinim üzerine bilgim dahilinde nedir sizi bu kadar rahatsız eden kusura bakmayın belki sizde müslüman değilsiniz ondan böyle zorunuza gitti ben kötü birşey demedim boşanma kelimesini fazla anmak iyi değil nikah düşebilir dedim konu sahibi diycekse bana böyle şeyleri diyebilir siz bu kadar takilmayin bence

Şımarıklık.
Gerçeğine cesaret edemediğiniz cümleleri blöf diye söylerseniz sonucu böyle olur.
Siz adamın sizi sevmesini özlüyorsunuz.
Eğer siz de seviyorsanız gidin terapi alın, eşiniz için, evladınız için, evliliğiniz için doğru iletişimi çözmemiz lazım. Öfkeden protokolü hazırlamak çok normal bir davranış değil.

Dini nikah sakatlaniyor bu kadar hassas bir konu.. ama iste sakiz olmus herkesin agzinda
Işte bunu demek istedim arkadaşın biri linç etti resmen dinini bile bilmiyormuşum niye yorum yapıyormuşum herkes ağzına geleni söylüyor din dışında sorun yok dini olunca ALLAH rızası haram ve helal olunca kanları çekiliyor

Bu nasıl bi tartışma biçimidir ilk kez karşılaştım adam epey sabretmiş ve son seferinde kabul etmesinde gayet ciddi olduğunu gösterir. Kadın olarak yuvayı kurtarmanız gerekirken kendinizi vazgeçilmez sanıp sürekli boşanalım demişsiniz ve gördünüz ki vazgeçilmez değilsiniz her kesin sabrıda bi yere kadar ne diyim inşallah döner ve eski mutluluğunuza kavuşursunuz.

Kardeşim din konusu olunca nasıl içiniz çekiliyor hangi yöne gidiceginizi sasiriyorsunuz müslüman veya değil kadın bizden yorum istedi bende kendi düşüncemi yazdım kendi dinim üzerine bilgim dahilinde nedir sizi bu kadar rahatsız eden kusura bakmayın belki sizde müslüman değilsiniz ondan böyle zorunuza gitti ben kötü birşey demedim boşanma kelimesini fazla anmak iyi değil nikah düşebilir dedim konu sahibi diycekse bana böyle şeyleri diyebilir siz bu kadar takilmayin bence
Böyle iftira atmak da suç değil mı?? Diyecek bir şey bulamayınca saldırı moduna geçmeyin lütfen.

Bir de benim için kuralları okumadan bir yere üye olanları görünce çekiliyor. Iki sayfalık kâğıda okumadan ımza da atarlar valla

Işte bunu demek istedim arkadaşın biri linç etti resmen dinini bile bilmiyormuşum niye yorum yapıyormuşum herkes ağzına geleni söylüyor din dışında sorun yok dini olunca ALLAH rızası haram ve helal olunca kanları çekiliyor
Hâlâ aynısınız yasak kardeşim biz de bilmiyorsunuz diye uyarıyoruz hemen dini duyunca kanları çekiliyor vs yok sen de dinsiz olabilirsin vs diyorsunuz. Iste bu yüzden yasak anladiniz mı? Insanların hassasiyetlerini bilmeden en doğru sızmışsınız gibi fütursuzca yazdığınız için. Sonu bir yere bağlanmadığı için. Linç falan sa etmedim iyi okuyun başta. Zaten 11 sene boşanalım deyip durmak insan o değersiz hissettirir, bıkar dedim.

Böyle iftira atmak da suç değil mı?? Diyecek bir şey bulamayınca saldırı moduna geçmeyin lütfen.

Bir de benim için kuralları okumadan bir yere üye olanları görünce çekiliyor. Iki sayfalık kâğıda okumadan ımza da atarlar valla
Canim ben okudum sadece senin vermiş oldu gun tepkiye anlam veremiyorum ayrıca ben bir yorum yaptım ve senin hoşuna gitmeyebilir herkesin düşüncesi farklıdır ben dini yönden bakmisimdir sen psikolojik olarak bakmışsındır ben kimseye iftira atmadım dinini bilmiyorsun yorum yapiyorsun dedin bende nedir bu tepki dedim birşey yok yani gerilmeye ben yanlış anlasildiysam kusura bakma özür dilerim

Hâlâ aynısınız yasak kardeşim biz de bilmiyorsunuz diye uyarıyoruz hemen dini duyunca kanları çekiliyor vs yok sen de dinsiz olabilirsin vs diyorsunuz. Iste bu yüzden yasak anladiniz mı? Insanların hassasiyetlerini bilmeden en doğru sızmışsınız gibi fütursuzca yazdığınız için. Sonu bir yere bağlanmadığı için. Linç falan sa etmedim iyi okuyun başta. Zaten 11 sene boşanalım deyip durmak insan o değersiz hissettirir, bıkar dedim.
Sen öyle bakmışsındır konuya diyorum bende böyle bakmışım demekki bu öyle basite indirgiycek birşey değil ben sadece bildiğimi paylaştım bir yanlış varsa ya elinle ya dilinle yada kalbinle bugz ederek duzelticeksin buyuruyor Peygamber Efendimiz bende bildiğimi söyledim boşanma kelimesini anma nikahın tehlikeye düşmesin dedim dinsiz diyemem ben kimseye ama ben dinle ilgili birşey konuşurken tepki gösterene hayırdır derim yani

Back