- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 53
- 34
- Konu Sahibi Hebehubele
-
- #1.401
Cnm sen ilk 900 yazıyosun bunu anlamıyorum kendin aldigin içinmi 900 yazıyosun?belirtsen daha iyi deglmiLİSTEMİZ
Hebehubele
bezginblog
annesinineseri
@Ssy8491
Gullbahcemm
Z Zehra_gns
@Mirac46
Rakika
P pembehayaller06
agustos72
Kader_91
Minnoskafa
P Papatyagibisin70
@Hayalimdi gercek oldu
__Eva_
ftmclk
Ezmu0810
aysnrdmrc
Dil-i bitab
__Eva_ Nefise kızı Ayşe kardeşimiz için abdestli olarak, her birinin başında besmele çekerek 1000 tane İhlâsı Şerifokuyoruz. Allah kabul etsin ❤
Kalan:900
Saziye 100 okuyor herkese onu düşüyorum bı kaç kez belirtmiştim o yüzden belirtmedim bı daha bi de bugün sana cevap yazdım ama görmedin galibaCnm sen ilk 900 yazıyosun bunu anlamıyorum kendin aldigin içinmi 900 yazıyosun?belirtsen daha iyi deglmi
Tamam zeynepcim bildirim gelmese de konuyu takip et tamam miKızlar ben alamıyorum regl olduğum için bu hafta rabbim izin verirse katılacağım okuyanlardan allah razı olsun.
Ama şaziye alıyorum yazmıyor internete giremediği icinmi sen onun adına düşüyorsun tmm cnm çok pardonSaziye 100 okuyor herkese onu düşüyorum bı kaç kez belirtmiştim o yüzden belirtmedim bı daha bi de bugün sana cevap yazdım ama görmedin galiba
Evet giremiyor ben düşüyorumAma şaziye alıyorum yazmıyor internete giremediği icinmi sen onun adına düşüyorsun tmm cnm çok pardon
100 de ben aldımLİSTEMİZ
Hebehubele
bezginblog
annesinineseri
@Ssy8491 (Mazeretli)
Gullbahcemm
Z Zehra_gns
@Mirac46
Rakika
P pembehayaller06
agustos72
Kader_91
Minnoskafa
P Papatyagibisin70 (Mazeretli)
@Hayalimdi gercek oldu (Mazeretli)
__Eva_
ftmclk
Ezmu0810 (Mazeretli)
aysnrdmrc
Dil-i bitab
ftmclk Süleyman kızı Fatma kardeşimiz için abdestli olarak, her birinin başında besmele çekerek 1000 tane İhlâsı Şerif okuyoruz. Allah kabul etsin ❤
Kalan:900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?