Yuva yıkamayan kadın; Ben...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayy şaka gibi.
Basligi da degistirseydiniz bari cunku yikmissiniz.
Adamin burada kimseye guvenme soyle boyle diyip kendinin öyle olmasi.
Allah sizin gibilerden korusun, kimseye vermesin ne diyelim.
Bir de gelip güzelleme yapmis çok mutluyuz diye.
Kesin öyledir.
Offf inanilmaz aşk beeee dememizi mi bekliyorsunuz.

Ben gercek olduğuna inanmıyorum nedense,eğer gercekse de dediğiniz gibi öğretmen arkadaşımız bir pislikten kurtulmuş oldu.

Pirince giderken evdeki bulgurdan olacak saçma sapan bir erkek.
Bence kendine daha fazla yazık etmeden bu yoldan dönmelisin.

Hayırlı olsun mu diyelim? evli adamlara kancayı takın sonunda eşini boşayıp sizinle evlenip mutlu mu olur diyorsunuz. Bir de marifet gibi yazmışsınız. utanmanızda yok çok pişkinsiniz

Bence bu konu gerçek değil
Eger gerçekse; canim hayat daha yeni başlıyor senin için .
Yasattiginı yasamadan ölmezsin sekerim

Misliyle yaşa.

Bu hikayenin neresi guzel?
Mutluluk neresinde?
Ask neresinde?
Resmen sizden dolayi esinden ayrilmis adam?
Ona cocuk doguran kadin icin ne laflar sarfetmis..
Umarim siz de cocuk dogurunca sarkan vucudunuzdan mutevellit kendine baska oyuncaklar bulur
Tarih tekerrur ederr.
Herseyi unut; bunu unutma.

Berbat bir durum ya kendi hayatım mutluluğum için bir başkasının hayatı değişecek belki tepetakla olacak. Ben öğrenemedim bencil olmayı konuyu sadece aldatılan kadın açısından olarak değil de her anlamda yorumladım. Kendi mutluluğunuz için bir başkasının hayatı ile oynamışsınız sizde şuan ki eşinizde
3 ünüzede Allah yardım etsin o kadına geçmişte yaşadıkları size de gelecekte yaşamanız muhtemel olaylar için

Aferin kızzz üçüncü şahsa yaşattıklarının darısı senin başına

İşimiz bitip geri gelirken 'boynumu sinek ısırmış ya çok kaşınıyo sinir oldum' dedim. Yol kenarında duruyorduk zaten. "Dur bakim" dedi. 'baksana ya şişti resmen' dedim. Ve birden boynumu öptü. O nasıl bir duyguydu gerçekten anlatamam. Tabiri caizse kalbimin bir parçasını kesip almış gibiydi. Kıpkırmızı oldum.

Ya utanmışş kıyamam kız

Sivrisinek zehrini emmiştir adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…