Merhaba tekrar,
Konu sahibesi olarak yıllar sonra tekrar yazmak istedim. 9 yıl geçmiş konunun üzerinden.
Öncelikle konuyu tekrar düzenleyip 3. şahısları rahatsız edebilecek ayrıntıları çıkardım. Ve ilk yapmam gereken şey 3. şahıs bayandan büyük bir özür dilemek. Konuyu orjinal haliyle gördüyse veya görse geçekten çok üzülürdü. canını yakacak şeyler yazmışım gençliğin verdiği cahillikle. Tekrar okuyunca fark ediyor insan.
Yorumlar da benim canımı çok yakmıştı ama yazanlar o ayrıntıları okuyunca yazdıklarında haklılar tabi ki. hemcinsim için yazdığım şeylerden dolayı yıllar sonra gerçekten çok utanıyorum.
Şuan 32 yaşındayım. konuyu ilk yazdığımda 24 yaşındaymışım. O anki can acısıyla yazmışım. Şimdi evliyim 6 yılı devirdik eşimle. Çok şükür mutluyuz.
O bahsettiğim adam ben konuyu açtıktan 2 yıl sonra boşandı. Boşandıktan 1 yıl sonrada tekrar evlendi. Şuan benimle çok mutlu bir evliliği var :)
Verdiğimiz kararlardan dolayı hiç pişmanlık yaşamadık. 3. şahıs da çok iyi durumda. Onunda canını çok yaktık farkındayız ama o da şuan bu karardan çok memnun ve hiç bir problemimiz yok. Oğlumuz da çok iyi :) annesi, babası ve ablasıyla(ben oluyorum) çok iyi geçiniyor. Kısmetse yakın zamanda birde kardeşi olacak :)
bu da yıllar sonra bir güncelleme olsun :)