Yuva yıkamayan kadın; Ben...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu adamIda düsünemiyorum gicIk bir tip olsa gerek!!!
sinir bir erkek tipi, nasIl böyle birine asIk olabilmis aklIm almadI.....

bu kesin ''yakışıklı kaslı ameleyle evlenen'' ve ''sevgilisinden ikiz bebeği olup kocasına bebekleri kakalayan''kadın. link bulma zahmetine bile giremiycem bu gariban için....durup durup aynı türde hikayeler yazıyo..ama hepsinin yazılış şekli aynı..hastamıdır nedir..topla roman yap bunları ne geniş ve ne iğrenç bir hayal dünyan var senin yaa...

Emre bey belli ki bir macera arayışına girmiş, sizden alacağını almış...Eşi durumu öğrenince de sizden kolay sıyrılabilmek için acıtasyon yapmaya başlamış...Sizde hala aranızda yaşananın kuvvetli bir bağ, aşk olduğunu sanıyorsunuz

bu kadar uzun ve saçmasapan bir yazıyı okuduğum ve zaman harcadığım için kendime kızıyorum...!!!

Son düzenleme:
Daha çooook beklersiniz ayrılsın da evlenelim diye. Bir tanıdığım var Emre beye benziyor biraz. Evli, üç çocuk babası ve dört yıldır sevgilisi var. Bizimki boşanmam, boşansam bile evlenmem onunla ama seviyorum diyor. Bir kadın için ne kadar ağır bir cümle... O kızcağız da beklesin dursun. Başkasını sevse bile, evli bir erkek eşinden vazgeçmez. Maalesef, sizin gibilere onların da bakış açısı bu şekilde. Yerler, içerler, gezer tozar yatıp kalkarlar (kaba oldu özür dilerim) ama boşanmak aklının ucundan geçmez. Kusura bakmayın da, çok acınası duruyorsunuz dışarıdan.

Yuva yıkmışsın bile, boşuna yuva yıkamayan kadın deme...
Aslında çokkk şeyler yazmak geliyor içimden ama tutuyorum kendimi.....
Yuva yıkanın yuvası olmazmış. Eğer siz evlenseydiniz emin ol sana da aynısını yapıcakdı.
İnşallah karısının bedduasını almamışsındır, sende gün gelip birisi ile evlendiğinde karısı ile aynı duruma düşersen karsının neler hissettiğini, nasıl acı çektiğini, nasıl gururunun kırıldığını anlarsın....
Yazık daha 24 yaşındasın kendine bunu yapma

Tüh yine ciddiye alıp boşuna cevap yazdım desene :44::44::44:

Merhaba tekrar,
Konu sahibesi olarak yıllar sonra tekrar yazmak istedim. 9 yıl geçmiş konunun üzerinden.

Öncelikle konuyu tekrar düzenleyip 3. şahısları rahatsız edebilecek ayrıntıları çıkardım. Ve ilk yapmam gereken şey 3. şahıs bayandan büyük bir özür dilemek. Konuyu orjinal haliyle gördüyse veya görse geçekten çok üzülürdü. canını yakacak şeyler yazmışım gençliğin verdiği cahillikle. Tekrar okuyunca fark ediyor insan.

Yorumlar da benim canımı çok yakmıştı ama yazanlar o ayrıntıları okuyunca yazdıklarında haklılar tabi ki. hemcinsim için yazdığım şeylerden dolayı yıllar sonra gerçekten çok utanıyorum.

Şuan 32 yaşındayım. konuyu ilk yazdığımda 24 yaşındaymışım. O anki can acısıyla yazmışım. Şimdi evliyim 6 yılı devirdik eşimle. Çok şükür mutluyuz.

O bahsettiğim adam ben konuyu açtıktan 2 yıl sonra boşandı. Boşandıktan 1 yıl sonrada tekrar evlendi. Şuan benimle çok mutlu bir evliliği var :)

Verdiğimiz kararlardan dolayı hiç pişmanlık yaşamadık. 3. şahıs da çok iyi durumda. Onunda canını çok yaktık farkındayız ama o da şuan bu karardan çok memnun ve hiç bir problemimiz yok. Oğlumuz da çok iyi :) annesi, babası ve ablasıyla(ben oluyorum) çok iyi geçiniyor. Kısmetse yakın zamanda birde kardeşi olacak :)

bu da yıllar sonra bir güncelleme olsun :)

Eee ne mesaj vermek istiyorsunuz" ,yuva yikanin yuvası olur " mesajı mi ne? Bizde dokuz yıl gelip durumunuzu guncellemenizi bekliyorduk zaten,genç kızlarımıza da örnek olsun bu aşkınız

Hiç masum değilsiniz hatta tiksinçsinz , iğrençsiniz ...

Allah bunun hesabını sorar birgün, ne yani şimdi cici mi oldunuz , bana göre hala yuva yıkan kadınsınız, elbet Allah birgün çıkarır bir yerlerden...

Midem bulandı çıkıyorum bu konudan

ay hanımefendi allah aşkına wattpad’e falan üye olun. bir de kurguya çalışın biraz. “3. şahıs bayandan” özür dilemek siteye girince mi aklınıza geldi puhahahskdndmkd. yıllarca aklınıza gelmedi yani kadının burayı okuduğu. cahildiniz, siteye girer girmez büyüme skilleri yüklendi herhalde.

Allah bunun hesabını sorar birgün, ne yani şimdi cici mi oldunuz , bana göre hala yuva yıkan kadınsınız, elbet Allah birgün çıkarır bir yerlerden...
Hayır bir de gurur abidesi gibi gelmiş buraya yazmış,çok mutluyum diye,sanki genç kizlar örnek alsın diye yazılmış gibi.

Hayır bir de gurur abidesi gibi gelmiş buraya yazmış,çok mutluyum diye,sanki genç kizlar örnek alsın diye yazılmış gibi.
Resmen; evet ben yuva yıktım ve yuvam oldu , ey genç kızlar yolumdan korkmadan ilerleyebilirsiniz mesajı verilmiş , bahsettiği kadar mutlu olmadığına eminim ama ıspatlayamam çünkü yuva yıkanın yuvası olmuyor eninde sonunda bir bedel ödemek zorunda kalıyorlar.. Ben en çok meslektaşım olan hanım efendi adına sevindim , bu iğrenç adamdan kurtulmuş ve eminim daha mutludur..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…