Yuva yıkamayan kadın; Ben...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah sizin gbi iğrnç insanları evimizden ailemizden uzak tutsn.

Son düzenleme:
Başlık gercektende cok ilginç "yuva yikamayan kadin" kusura kalmayinda 2 sene boyunca naptiniz?
Belki sizden olmasaydı o yuvaya daha fazla soğukluk girmeyecekti.Birde çekip giden siz degil adam sizi bırakıp gitmiş nasil boyle bir balığı uygun gördünüz anlamadım!!

okuduğumda inanamadım aynı cins olduğuma dahı utandım 1.si bır kadının doğumdan sonra kendını evladına vermesi,kılolu olması,cinsellikten soğuk olması çok normal lohusalıktan çunku2.sisizinkı aşk değil farklı bır ilişkı adam resmen kullanmıs sizi3.sü nah gelir bekle sen:)

Allah sizin gbi iğrnç insanları evimizden ailemizden uzak tutsn.

hhaklısınız haını bazen bayanlar konu açıyor ya eşim benı aldatıyor veya aldatılıyorum diye demek bunun gibiler yuzunden oluyormus işte böyle zihnıyetlerden rabbım evlatlarımızı,eslerimizi korusun bacımbır de masum bır seymıs gibi anlatmıyormu çok kutsal

karısıyla yaşadığı cinselliği sana anlatan adam seni nasıl kullandığını da arkadaşlarına gerine gerine anlatıyodur.
sende bekle dur.
tamda onu dıycektım bır erkek nasıl karısıyla yasadığı cinsel ikşkiyı anlatır senın de Allah bılır kımlere anlatmıstır:BIR KARI Vrdı ...diye baslayan cümleler artık gerisini siz tAHMIN EDİN

yazıklar olsun. hadi adam karısını aldatmaya hevesli öptüğünde bi dur bakalım efendi noluyo deyip tokat atamadınız mı

!!!!!!!!!!!!! insallah tutar , birgun gelir yerler degisir ,herkesde kisilik yok kisilik takinma var , yazik o bosa harcanan nefeslere , yakinda evlencem buyuk konusmuyorum ama allah böylelerini kendi fesatliklarinda dondurup dursun,,,

Hepsini okudum sabırla ama okudukça sinirden ağladım çünkü bende 4yıllık evliyim öncesindede 6 yıllık beraberliğimiz var veee 2,5 yaşında bir oğlum var o kadının ne hissettiğini tahmin edebiliyorum yazık diyorum dünyada senin gibi düşünen bayanlar olduktan sonra o kadar çok yuva yıkılır,o kadar çok çocuk babasız kalırki..Ve senin için eşini boşayan bi insanın başkası için seni boşamayacağını,terketmeyeceğini nereden biliyosun?Senin gibilerin kökünü kazımak lazım ALLAH ıslah etsin senide,senin gibileride....Eğer şimdi elime geçsen seni parçalardım buna emin ol..........

bekleyecekmişsiniz ya benimde çocuğumun babası o olmalı diyorsunuzya
siz çocuğu doğurduğunuzda hiç kilo almayacakmısınız doğumdan sonra vücudunuz şimdiki gibi kalması garantinizmi var
maazallah sonra sizide beğenmez !!!!

tövbe yarabbim
Allah yuvalar böyle fitnelerden korusun ..

Daha 24 yaşındasın ve bu ilişkiye 22 yaşında başlamışın,pardon ama cinsellik yaşamak için acelenmi vardı üstelik evli bi adamla...
Allah'ım sen koru bizleri böyle insanlardan...
Evli ve çocuklu bir adamla birlikte oluyorsun ve bu iğrençliğin adına aşk diyorsun...
Neyse mübarek gün ağzımı açmak istemiyorum

Bu hikayedeki tek güzel şey hayatlarına sen girene kadar Emre ve ailesinin hayatları...
Buradaki insanların sana hak vereceğini vicdanını rahatlatacağını düşünüyorsan boşuna uğraşma...

Sizin gibi kadınlar olduktan sonra erkekler ne yapsın.
Yazıklar olsun size.

Son düzenleme:
Daha neler duyacağız ilk üye. Olanlar böyle konularla geliyor nedense Yazın çok uzun okuyamadım saçmamış zaten2-3 kez eşiyle birlikte olması bunların iliskisini öğrenmesin şüphelenmesin diye bacım sorarım sana yanındamiydin adamın nerden biliyorsun kaç kez olduğunu belki adam evinde paslar gibi karışınızda idere ediyor senide Allah korusun böylelerinde valla adamın evli olduğunu bile bile sokuluyorlar sonra iliskinin adı ask oluyor doğan günahsızlarda ask meyvesi yazıklar olsun!!!

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…