• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Yutma Sorunu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eftelyasu13

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
77
4
18
Düzce
oğlum 6 ayını yeni doldurdu. yeni yeni ek gıdaya başladım. Biraz yoğurt vereyim dedim. Emzikle verice yiyiyor kaşıkla verince yutmuyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba? Yutma ile ilgili bir problemi mi var sizce yoksa yoğurdu mu sevmedi? yardımlarınızı bekliyorum :(

20 sene önce ben de oğlum da aynı sorunu yaşamıştım:1:
2 yaşına kadar yemedi-yutmadı desem yalan olmaz ama
Allah'a çok şükür şimdi 20 yaşında ve aslan gibi bir delikanlı..

siz daha yolun başındasınız 2- 3 yaşına kadar yemekleri ağzında tutuyordu benim oğlum,hemde saatlerce. bir öğünümüz 3-4 saat sürüyordu.:43:
bunları sizi korkutmak için yazmıyorum.tam aksine sakın zorlamayın diye yazıyorum.sevmedi mi yemedi mi hemen başka bir ek gıda deneyin.sakın aç kalır yada yeterli besin alamaz diye üzülmeyin.nasılsa ya anne sütü yada mama yiyordur.sevdiği şeyi bulana kadar devam edin ama hiç zorlamadan.hatta daha önce yemediği yiyeceği de ara ara vermeyi deneyin çocuklar enteresan oluyor birgün önce yemediklerini ertesi gün iştahla yiyebiliyorlar.Allah yardımcınız olsun.sağlıkla büyütün inş. evladınızı :46:

Back