kıslar benim bebeişimin ayrı bi odası yok şimdilik ama ben ona ikimizin birlikte kalabileceği bi oda hazırladım..cok ahım sahım bişey deil ama kendi emeğim..
işte olusumla benim odam :)))daha eksikleri var tamamlıcaz halısı benim nevresim takımım serilecek ama ben dayanamadım şimdiden koyayım dedim opuyorumnanaktan
saol canım benim evet aynı:))) senle günlerimiz de aynydı ama sen benden cok önce kavustun yavruna...yatağı da kullanmaya basladın nasıl memnun musun???
çok memnunum kuşum sallanıyo ya çok rahat geniş genişte minicik kalıyo melegim içinde hehe müzik dinliyo bütün gün ışıgınıda yakıyom ilgisini çekiyo kuzumun şaşı şaşı bakıyo hehe bide bütün pike nevresim takımlrı yakışıyo içine cnm gülegüle saglıklı günlerde kullanın ogluşun paşanla
:roflol::roflol: babamızı sepetledik:)))))
ilk zamanlar olusumla ben tek kalmayı düşünüyoruz:))) güzel dilekleriniz için cok tsk ederim kızlar rabbim herkesin yavrusuna saglıksıhhat versin insallah...
nevesim takımını taç dan almıstım kampanya da vardı uygun bi fiyata da aldım:)))) beğenmenize cok sevindim...opuyorumnanaktan