Doğuma Hazırlık YUSUF 'umun kendi yaptığım odası :))))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım çok güzel olmuş herşey, ne zaman gelecek bebişin? Hayırlı, sağlıklı ve mutlu günlerde beraberce kullanın inş.

tsk ederim canım :))) bekliyoruz insallah en kısa zamanda gelir artık belki yarın belki yarından da yakın :)))))

maşallah çok güzel olmuş.sağlıcakla gelsin sağlıcakla büyüsün odasında işallah..gözlerim doldu bizde bir gün bebeğimize oda hazırlayabilecekmiyizmafoldumben

maşallah çok güzel olmuş.sağlıcakla gelsin sağlıcakla büyüsün odasında işallah..gözlerim doldu bizde bir gün bebeğimize oda hazırlayabilecekmiyizmafoldumben

coooook tsk ederim canım ... insallah rabbim en kısa zmanada sanda yasatır bu heyecanı insallah canım benim Şeniz

çok güzel canım daha ne olsun ki harika olmuş
allah sağlıkla kucağına versin yavrunu
en önemlisi senin ona vereceğin sevgidir tatlım
onu kucağına aldığında emzirdiğinde her yer cennet
olacak ikinizede:emir_bebek:

harika canım çok güzel hazırlamışsın bende senin gibi hazırlamıştım bebişinde nasıl hayırlı olacaksa öyle gelsin kollarına inşallah ben sezaryen doğum yaptım ama çokta memnunum hep derdimki aman aman sezaryen olmaz ama napalım mecbur kalınca öyle oldu. sağlıkla kucağına al inşallah,

bu arada nevresim takımının markası ne çok beğendimde:eek:

çok güzel canım daha ne olsun ki harika olmuş
allah sağlıkla kucağına versin yavrunu
en önemlisi senin ona vereceğin sevgidir tatlım
onu kucağına aldığında emzirdiğinde her yer cennet
olacak ikinizede:emir_bebek:

tsk ederim öle güzel yazmıssın ki okurken gözlerimdoldu..zaten duygu patlaması yasıyorum cok saol... mafoldumben

harika canım çok güzel hazırlamışsın bende senin gibi hazırlamıştım bebişinde nasıl hayırlı olacaksa öyle gelsin kollarına inşallah ben sezaryen doğum yaptım ama çokta memnunum hep derdimki aman aman sezaryen olmaz ama napalım mecbur kalınca öyle oldu. sağlıkla kucağına al inşallah,

bu arada nevresim takımının markası ne çok beğendimde:eek:

cok tsk edrim canım şimdilik normal dogum diyor ama bir hafta içinde gelmezse paşam suni sancı verecekmiş.... bakalım hayırlısıı bu arada nevresim takımı taç disney kampanya vardı cok da uyguna aldım 60 demişlerdi hetyerde sonunda 45 e buldumpazarlıla 40 a aldım ama cok kaliteli gercekten yerimseniben

işallah canım benim gibi tüm isteyenlere işallah..:Saruboceq:

amiiin inan sürekli duaediyoruz eşimle rabbim herkese versin insallah...hep dua edecem....

doguma cok az bir zaman kalmis gercekten,kolay dogum diliyorum sana canim,insallah bebisin icin seve seve hazirladigin bu oda sahibine cabuk kavusur :ecrin_bebek:

çok güzel duvar kağıtları, nevresim takımı cıvıl cıvıl:):):) güle güle kullansın...

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...sağlıkla mutlulukla büyüsün....Allah bizede nasip eder inşllhh

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepinize cok tsk ederim güzel dilekelriniz için.....
zemuszemuszemuszemus

X