Yürüyüş ve Koşu

yürüyüş herseyin ilacı daha düzenli hayat için yürüyüş önemli güclü sex için bile faydası varmış

bende de yürüyüş bandı var gün aşırı yürüyorum gerçekten çok faydalı paylaşım için tşk

bende de yürüyüş bandı var gün aşırı yürüyorum gerçekten çok faydalı paylaşım için tşk

arkadaşım merhaba.koşu bandım var demişsin..bende almayı düşünüyorum,şu sıralar her gün incelemeler yapıyorum sitelerde ve markalarda ve fiyatlarda..ama evde koşu bandı olanlar arızalandımı skntı çekiyorlarmış diye duydum servisle ilgili,tamir işleri meşakatlı olurmuş muş...çok sık arızalanıyormu aletiniz?sıkıntı çekiyormusunuz bu konularda?tavsiye ve fikirlerinizle ayardımcı olursanız çok sevinirim..teşekkürler..

arkadaşım merhaba.koşu bandım var demişsin..bende almayı düşünüyorum,şu sıralar her gün incelemeler yapıyorum sitelerde ve markalarda ve fiyatlarda..ama evde koşu bandı olanlar arızalandımı skntı çekiyorlarmış diye duydum servisle ilgili,tamir işleri meşakatlı olurmuş muş...çok sık arızalanıyormu aletiniz?sıkıntı çekiyormusunuz bu konularda?tavsiye ve fikirlerinizle ayardımcı olursanız çok sevinirim..teşekkürler..

geç gördüm özür dilerim bizimki voit en iyi markalardan biri eşim ikinci el aldı arkadaşı evine taşınıyordu yer yok diye aldığı fiyattan çok aşağıya verdi altı aydır bizde bir problem yok sonuçta bir beyaz eşyada bozulsa tamirci çağırılıyo bide ben ucuz aldığım için takmam bozulsada 1.800 e almış arkadaş 400 e bize verdi. ama çok iyi bişey tavsiye ederim ben yürüyüşe dışarı çıkamam ama bunda haftada en az 3 defa yürüyorum umarım yardımcı olmuşumdur hoşçakal

arkadaşlar ben incelmek istiyorum yaşım 16 ama kas yapmak istemiyorum hergün yürürsem 1 saat incelir miyim?kas yapar mıyım?

Arkadaşlar merhaba, ben aranızda yeni sayılırım. Benim yaşım 31, 2009 kışına dek kilom hep 46-49 arasında idi, hiç kilo sorunu yaşamadım. Bu arada boyum 1.53. Gayet fit görünürken, nasıl olduysa evlendikten sonra, kilom 55 oluvermiş, hayatımda 55 i görmediğim için tartıda hemen önlem aldım, ve beni yeniden kendimle barıştıran bu konuda tempolu yürüyüşler ve koşudur. Ama yediklerime de çok dikkat ettim, 4 ayda tekrar 46 ya indim, yavaş yavaş aldığım kiloyu yavaş yavaş verdim. Ama o günden bu yana haftada en az 5-6 kez kardiyo yapıyorum. İnanın çok zindelik veriyor, bir de insan o terleri atarken tüm stresini de unutuyor. Ben açık havada koşmak ve yürümekten yanayım. Çok yoğun çalışmama rağmen hiç üşenmem, asansör kulanmam, hızlı hızlı bazen ikişer ikişer merdiven çıkarım, sabah giderken işe iki surak önce inip yürürüm, ve akşam eve gelince ilk işim yemek masasını hazır ederek hemen spora çıkmak olur. Evin yakınında bir koru var, bazen de sahile inerim. Mesela 30 dk. tempolu yürürüm (eğer saniyede 2-3 adımsa evet benim öyle oluyor, dakikada hemen hemen 130-150 arası adım oluyor), 20-25 dk. hafif tempoda koşarım, sonra iki üç tur yavaş tempoda yürürüm. Toplam 1 saat sporun hakkıını verdiğimi düşünüyorum. Çok mutluyum, şimdi çalıştırmadığım kaslarımı da çalıştırmaya yönelik sporlar denemek istiyorum. İnanın eğer ev hanımı olsaymışım tüm gün spor yapar dururdum:)))) Çok seviyorum, öyle çok çok incelmek değil derdim, beden kitle indeksim 20,4 gibi bir değer, bence gayet iyi, yağlı da çok beslenmediğimden yağ oranımı ölçtürmedim ama bu konuda da başarılı olduğuma inanıyorum. Kırmızı ete çok düşkünlüğüm yok, ama somon balığına bayılıyorum, haşlama ya da fırında, tavuk da öyle, yağsız olacak hep. Salataya bile bol lilon sıkıp tuzsuz yiyorum. Sebzeye bayılırım, çiğ çiğ semizotu, maydonoz, dereotu süper oluyor, deneyin, zencefilli sarımsaklı çay içiyorum, tarçınlı su, bol yeşil çay, valla hepsini yapın, çok faydalı, arada aksatsam da arada aburum cuburum olsa da bunu yapmak üşenmemek hepimizin elince. Çok kişi Ebru Şallıya kızar çok ince diye, ama aslında kadın çok sağlıklı yaşıyor, hayatını spora sağlıklı yaşama adamış biri. Bu dediklerimin çoğunu yapıyor, tabi onun imkanlarıyla bizimkiler bir değil, ama arkadaşlar üşenmemek ve hiç bir bahaneye sığınmamak gerek. Şimdi ben yeni bir spor alanı daha duydum, yeni bir başlık açmak istiyorum bu konuda. Yani her türlü spora varım demek için. Herkese sevgiler...

4 gundur annmle 2 saate yakın yuruyoruz gunde 9- 10 km fln oluoyr kronoljı acıorum telefnumdan hızlı tempolu yurumeye calısıyoruz aksam yemeklerınden snr gıdıyoruz eve glnce ymk ymıorum bn ama annm le krdesım dayanamayıp yıyo:KK70: bnde en fazla yoqurt meyve veya bıtkı cyı vs. bunlrla gcstırıorum:KK70: bişy solmk ıcın erkn ama ıns sonuc alırız:-):-) bide yurume mesala karın bolgesıne ıı gelır mı bnm o bolgelrde problmm var?

Sizinle beden kitle indesklerimiz yakın, anlaşılan siz de benim gibi kısa boylusunuz. Değilseniz çünkü kilonuz gayet iyi sayılır.

Yürüyüş ve koşu yaparak düzenli bir şekilde güzel kilo vermiştim, bir miktar da bacaklarımda incelme, karnımda düzleşme, belde de incelme oldu, ama sıkılaşma çok hissetmedim. Karnımdaki düzleşme ve belimdeki incelme tam istediğim noktaya erişmedi, o yüzden son günlerde koşu, tempolu yürümeye ek olarak callanatics, b-fit ya da plates gibi daha az çalışan kasları çalıştırmaya başlayacağım, sonuçları size yazarım. Bu arada yakında ülkeme dönmekle birlikte, İngiltere'deyim. Burada insanlar sıcak, soğuk demeden koşuyor ya da yürüyor, geçen gün yağmur yağıyordu hem de baya yoğun şekilde, aldırmadan koşanlar vardı, şu anda da saat gecenin 11 i ama gene bir çift parkın etrafında koşuyor. Bravo diyorum, allah hepimize spor aşkı versin, devamı da gelsin bir ömür boyu:))))

kızlar ben zayıfım baya.beden kitle endeksinde zayıf cıkıyorum ama basenler üst bacak içlerimde hafif bir yağlanma var.birde üst bacagim kaslı oldugu için bombeli duruyor.aksam yemekten bir saaat sonra 30 dk yürüyorum.tempolu degil orta hızda normal yürüyorum.sizce bu bacak kaslarını daha kalınlaştırır mı? ben sadece inceltmek istiyorum kaslansın istemiyorum?

X