• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

ulasimiz

Hızır Senin Kalbindedir Be Güzelim..
Pro Üye
4 Mart 2012
14.918
34.439
798
Selam canlar
Uygulayacağım program karatay diyeti ile günde 2 saat 1 saati sabah 1 saati akşam olarak yürü yaparak önce fazla kiloları vermek sonra forma girmek.Motivasyonum düşmesin diye ayda sadece 1 kere tartılmak istiyorum dileyen azimli bayanlar bana katılabilirler.Gelin birlikte başarıya imza atalım.
Hedef58 başlangıç kg 3 ocak
85kg.
geldiği kg---13ocak
83 kg.
10 günde 2 kg verilmiş tebrikler :))
sinem866
B.K -90.4kg.
Ş.K -87.8kg.
fark-2.6kg.
Tebrikler

gizemli_1105
B.K-98.2kg.
Ş.K-97.6kg.
Fark-0.600gr.Tebrikler

fma108681
B.K-90kg
Ş.K-88.5kg
fark-1.5kg.Tebrikler

orignate
B.K- 77.8kg
Ş.K- 75.4kg
fark- 2.4 kg. Tebrikler

Son düzenleme:
Selam canlar
Uygulayacağım program karatay diyeti ile günde 2 saat 1 saati sabah 1 saati akşam olarak yürü yaparak önce fazla kiloları vermek sonra forma girmek.Motivasyonum düşmesin diye ayda sadece 1 kere tartılmak istiyorum dileyen azimli bayanlar bana katılabilirler.Gelin birlikte başarıya imza atalım.
Takipteyim canım. Bol şans :KK19:

11de Kahvaltımı yaptım biraz geç oldu ama erkenden canım istemedi.
5 kaşık lor peyniri(biraz fazla oldu ama çok canım çekmişti)
6 adet yeşil zeytin
2 kaşık tavuklu bulgur pilavı alakasız oldu ama ..

11de Kahvaltımı yaptım biraz geç oldu ama erkenden canım istemedi.
5 kaşık lor peyniri(biraz fazla oldu ama çok canım çekmişti)
6 adet yeşil zeytin
2 kaşık tavuklu bulgur pilavı alakasız oldu ama ..
Sağol canım sanada bol şans:)

Yürüyüşümü yaptım.Eşim ve oğluma köfte patates kızarttım yeşilliklerle çok güzel hamburgerler yaptım sofrayı kurdum şu an karşımda afiyetle yiyorlar.ve ben ılık suyumu içiyorum.Dayanacağım ve yazın tiril tiril,renkli kıyafetler giyeceğim inşallah.

Selam canlar

Öncelikle başarılar dilerim ...
Bugünlerde benim de aslında düşüncem de var olan ama bir türlü harekete geciremedigim bir durum....
Nasıl imrendim şimdi size anlatamam...
Ben geçen sene her akşam 1 saat yürüyerek ve diyet yapmadan 6 kilo vermiştim....
Aslında şu anda kilom aynı fakat ama sıkılaşmam kayboldu :( :( :(
Acayip fit yapıyor yürümek....
Boyun ve Sırt ağrılarıma çok iyi gelmişti....
Tekrar başlamak istiyorum inşallah başlayabilirim ama çok soğuk havalar azıcık yumuşasa keşke....

Öncelikle başarılar dilerim ...
Bugünlerde benim de aslında düşüncem de var olan ama bir türlü harekete geciremedigim bir durum....
Nasıl imrendim şimdi size anlatamam...
Ben geçen sene her akşam 1 saat yürüyerek ve diyet yapmadan 6 kilo vermiştim....
Aslında şu anda kilom aynı fakat ama sıkılaşmam kayboldu :( :( :(
Acayip fit yapıyor yürümek....
Boyun ve Sırt ağrılarıma çok iyi gelmişti....
Tekrar başlamak istiyorum inşallah başlayabilirim ama çok soğuk havalar azıcık yumuşasa keşke....
Sağol tatlım
Istersen havalar yumuşayana kadar evde egzersizlerle bana katılabilirsin.Havalar düzelince yürüyüş yaparsın.Gerçekten yürüyüş çok faydalı zamanında iyi kilo vermiştim yürüyüş sayesinde..sonra tekrar iştahım açılınca kilo aldım yoksa insan dikkat edip yürüyüşte yapsa bayağı fit olur.

Sağol tatlım
Istersen havalar yumuşayana kadar evde egzersizlerle bana katılabilirsin.Havalar düzelince yürüyüş yaparsın.Gerçekten yürüyüş çok faydalı zamanında iyi kilo vermiştim yürüyüş sayesinde..sonra tekrar iştahım açılınca kilo aldım yoksa insan dikkat edip yürüyüşte yapsa bayağı fit olur.

Ayyy evde hareket konusunda inanılmaz uyuzum...
Ama acayip heveslendim eski günlerim aklıma geldi..
Kulakligimi takip hem müzik dinliyor hem düşünüp yuruyordum...

Hava mava bahane inşallah başlarım...
Ve mutlaka yazarım sana da ;) ;) ;)

Ayyy evde hareket konusunda inanılmaz uyuzum...
Ama acayip heveslendim eski günlerim aklıma geldi..
Kulakligimi takip hem müzik dinliyor hem düşünüp yuruyordum...

Hava mava bahane inşallah başlarım...
Ve mutlaka yazarım sana da ;) ;) ;)
Başlarsan beklerim canım:)

Selam canlar bugün sabah 1saatlik yürüyüşümü yaptım.
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
6 adet yeşil zeytin
2 parça yeşil biber ,bol su
Öğle
4 adet kepekli form bisküvi
Eve gelince
4 küçük köfte
orta boy kase salata

Az önce bir kase yoğurt yedim.Şifa olsun bana :)
bugünü kapatmış oldum.
1 saat yürüyüş yapıp yeşil çayımı içeceğim.

Ben de yürüyüş yaparak kilo vermeye karar verdim. En iyi yol. Ayrica azimliyimdir.
3 ayda 10 kilo vermiştim eskiden.
Hadi bakalım

Siz de bana biraz Karatay'ı öğretirsiniz. O konuda bilgim yok hiç:)
Selam canım.Karatayda önemli olan karbonhidrat ve şeker içerikli hiçbirşey tüketmemek..meyveyi bile ideal kilona gelince erken saatte yiyebilirsin.Kahvaltıda dilediğin kadar yumurta,zeytin, çiğ badem ceviz yeşil yapraklı sebzeleri yiyebilirsin tereyağınada izin var.Yemeklerde zeytin yağı kullanın diyor Canan karatayda ana tema böyle diyebiliriz ayrıca kitabı var canım okursan daha iyi olur ben biraz kendi şartlarıma uyarladım. :)

Back