Yürüyelimde annemizi koşturalım bebekleri:))

Maşallah Duru Okyanus'a. Biz hala sarhoş adımlarıyla yürüyoruz tek elinden tutsak bile fazla dengede kalamıyor Bengisu. Geçen gün ilk defa kendi kendine tutunarak ayağa kalktı fakat müziksetine ulaşmak istersen düşüp kafayı çarptı. korktu heralde 2 gündür bi daha ayağa kalkma çalışması falan da yok benim tembelde.

Saphira'cım, bu arada Duru Okyanus'un tokaları da çok şekermiş. Ben bi türlü toka ya da bandana taktıramadım gitti. Taktığım anda çıkarıyo kerata. Saçları da uzadı habire önüne geliyor. Bu gidişle kestirmek zorunda kalıcam galiba :KK43:

Tek elinde tutunca yürüyor bide çok aceleci yürümeye çabası yok koşmaya var kendi kendi 3 adım atıyor ama ne hız görseniz ayakları birbirine dolanıyor hızından hemen tutunuyor öle olunca konuşma açısın her sölediğimizi taklit çabası var kurabiye kavanuzunda daire diyorum hemen buluyo sokuyo daireyi alkışkıyo dai diyor daireye karede aynı şekilde buluyor yerleştiriyor yerine baş baş yapıyoz gel gel diyoruz yapıyoruz bide yeni lafımız yapMA
yap(tarafını kısık sesle sölüyor) ma(tatafını bağırarak)bizde bişeyi elleme derken sesli sölüyoz ya bizi taklit ediyor kereta ama daha yürümemize var anlaşıldı o doğum gününe kadar yürüyemez sanırım

Benimki ilk defa 1 Kasımda 4 adım attı ama halen yürümüyor tutunarak yürüyor emekliyerek ilerliyor öyle adımları hızlı hızlı değil çok yavaş atıyor.Maşallah hepsine buarada çok sevindim üst 2 dişimizde çıkıyor

Buğracım da ufak tefek yürüme çalışmaları yapıyodu kendince ve çok seviniyordu.Düştüğü zaman yüzünü yere kapatıp üzülüyordu:)).doğumgününde bombayı patlattı.Mükemmel yürümeye başladı bir andan hiç durmadan biyere tutunmadan insanların bacaklarına değcekmiş gibi yapıp yapıp geri döndü.Güldü güldü ortalarda en sonunda dans etmeye başladı:))müzik eşliğinde çok uzun bi süre dans ettin. görmeniz lazımdı kızlar hepberaber koptuk gülmekten haline canım benim.onu seyretmekten videoya bile alamadım doğru dürüst.:lepi::nazar:

eylul sadece bır yere tutunarak kalkıyor ayakta oyle duruyor
kendı basına daha ayaga kalkmıs degıl yurume cabamızda hıc yok

Bizimki de yasak yerleri öğrenmiş mesela televizyonu gösterip eliyle cıs cıs yapıyor. En sevdiği şey de televizyonu düğmesinden açıp kapamak. Televizona gidemezse kumandadan açıp kapıyor. Bi de kapatınca öyle sevinip heyecanlanıyor ki heyecandan nefes nefese kalıyor. Bir de terliklerimle oynamak istiyor sürekli. Alma pis diyorum ya terliklerin adı e-e oldu! Oynamaktan en çok hoşlandığı şey de oyuncaklarını kutuya koyup sonra teker teker çıkarmak. Bir de kız bebeği var minicik onunla oynamaya bayılıyor. Uyut kızım bebeği dediğimde dizine koyup e-e sallıyor bebeğini. Burnunu göbeğini göster dediğimizde gösteriyor, kulaklarını da yeni yeni öğreniyor ama kulağını göster dediğimizde bazen burnunu gösteriyor. Onun dışında el salla, alkış, öpücük, meraba biliyoruz. Sözden de anlar oldu artık. Kalk deyince kalkıyor, şunu getir bunu götür ne dersem yapmaya çalışıyor. Yürüme çalışmalarında ise elinden tutarsam yürüyor ama bırakırsam o da kendini bırakıyor. Korkuyor sanırım biraz ama olucak inşallah..

Maşallah Duru Okyanus'a. Biz hala sarhoş adımlarıyla yürüyoruz tek elinden tutsak bile fazla dengede kalamıyor Bengisu. Geçen gün ilk defa kendi kendine tutunarak ayağa kalktı fakat müziksetine ulaşmak istersen düşüp kafayı çarptı. korktu heralde 2 gündür bi daha ayağa kalkma çalışması falan da yok benim tembelde.

Saphira'cım, bu arada Duru Okyanus'un tokaları da çok şekermiş. Ben bi türlü toka ya da bandana taktıramadım gitti. Taktığım anda çıkarıyo kerata. Saçları da uzadı habire önüne geliyor. Bu gidişle kestirmek zorunda kalıcam galiba :KK43:

Duru Okyanus da yoluyor resmen kafasından tokayı.benimkininde saçları çok uzadı,ben çareyi lastik tokalarda bldum.minik lastikler var cnm mutlaka görmşsündür,onlar daha uzun süre kalıyor saçındakaydirigubbakcemile5

Duru Okyanus da yoluyor resmen kafasından tokayı.benimkininde saçları çok uzadı,ben çareyi lastik tokalarda bldum.minik lastikler var cnm mutlaka görmşsündür,onlar daha uzun süre kalıyor saçındakaydirigubbakcemile5

bende topluyorum denizin saçlarınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
önündeki saçları minik bir tokayla tepede topluyorum, kendi tokamla tabi pembe falan var, babasıda bari mavi toka alalım diyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fotoğrafta çektim ama oğlumun karizması bozulmasın diye koymuyorum:)

bende topluyorum zaman zaman napayım önü uzadı baya kestirmeye kıyamıyorum ama çok terliyor mecburen topluyorum ama bir ara kestiresim var artık bakalım bayramda geçsinde

ben daha kızımı yürüyo olarak görmüyodum ama 2 3 adımdan sonra ekliyomuşsunuz o zaman benim tontişkomda 4 5 adım attıyo artık teyzeleri eklermisiniz bizide

biz adımlarımızı tek başına 8 adıma çıkarttık ama önünde güvenebileceği tutunabileceği bi yer olması lazım mesela koltuğa doğru 8 ve 9 adım atıyor ama kolidorda yürümüyor salıyor hemen kendini çünkü tutunacağı yer yok git git nereye kadar düşünüyor sanırım benim akıllı bıdığım........

Karsinizda tutunmdan bir adim atmis bi tosunun annesi var :))))))))))))))))))))))))

saka gibi dimi kizlar dün benim tosuncuk ilk defa bir adim atti ve oturdu yere:)

paylasmak istedim cok mutlu oldukta biz:) ee artik bu bize uzun bi süre gider

iki yasina dogru anca ayaklanir benim tosun cünkü.

Son düzenleme:
ayy çok alemsn çilekcim bişeyi merak ettim deniz oğlan biraz tosuncukmu ondan yürümek istemiyor yoksa genlerinde falan mı var sende mi geç yürümüssün mesela benim eşim 9 aylıkken kendi başına yürüyormuş bende 1 yaşına yaklaşırken gayet rahat yürüryormuşum ama benim paşada öle bir çaba yok 8 adım falan ama illede karşısında bir koltuk olcak çatlakkkk

canim ben ve iki kardesim yasimiza gelmeden yürümüsüz ama esim 14 aylikken yürümüs.sanirim babaya cekmis.

biraz tosuncuk ama kiloyla ilgisi olsa oturur kalir,benim canavar 10 saniye bile oturmaz.

ay sonunda Duru Okyanus da yürüdü hihoyyythihoyyythihoyyyt
her şey bu akşam gerçekleşti.bir süredir tay tay duruyordu ama gitgide ayakta desteksiz duruşunu sağlamlaştırmıştı.2 saat kadar önce 4-5 adımla başlayıp bu saate kadar baya ilerletti.baya odanın içinden dolaşıyor.olduğu yerde dönüyor,yere çömeliyor oyuncak alıyor,oturmadan kalkıyor hemen ve bunları düşmeden yapıyor.listeye yazılabiliyormuyuz acaba artık,yürümüş sayılırmı minnoşum yoksa birkaç gün daha bekleyelim de koşmaya başlayınca mı yazarız :roflol:
ay o kadar mutlu olduk ki..ben zaten ağladım tabiki :roflol:

maşşallah maşşallah ,yürüyen tüm bebişleri kocaman öpüyoruz ..

benim kızımda uzun süre ayakta duruyor ,hatta ayakta durup uzunca süre tv izliyo ama adım atmıyo daha ,babasından bana benden babaya iki adım atıyo ama çok heyecanlı ,sanırım bu heyecanla yürüyemez daha :)))

yürüyen tüm meleklere kocaman maşallah..

yürüyünce iş bi yandan kolaylıyo bi yandan daha tehlikeli oluyor..

oğlum istediği yere uzanıp alıyo atıyo özgürlüğün tadını çıkarıyor ama çok kırıp döküyor ona bir zarar gelecek diye ödüm kopuyor..

X