yürüteç

Yürüteç meselesini doktora sordum canım. Kesinlikle önermedi. Bebeğinizin ayaklarının arka kasları az gelişiyormuş yürüteçle. Çünkü sürekli parmak ucunda yürümeyi öğreniyorlar. Benim bebeğim 9. ayın içinde ben yürüteç almadım. Kendi kendine ve bizim yardımımızla sıralamaya başladı. İlk bebeğimde de yürüteç kullanmamıştım. 1. yaş gününde yürümüştü:)))

Bende yürüteç almayı düşünüyordum fakat araştırdım ve doktorumuzda önermedi irmako77nin de dediği gibi,ve vazgeçtim.bebişi tembelliğe alıştırıyormuş bırakın doğal sürecinde emklesin sıralasın kendi kendine çabalasın.ama kullananlar rahat diyor çünkü anne yürüteçe bırakıp işini gücünü halledebiliyor ama ev kazaları da çok oluyor.ben alsam chicco dj alıcaktım...

kızlar her şeye bir şey söylüyor doktorlar..bizim annelerimiz bizi koymamış mı
? ee ne olmuş. Biz üç kardeşiz, annem üçümüzü de koymuş ve yaşımızda yürümüşüz. Ben oğlumu 7 aylıkken koydum, 11 aylıkken yürüdü.
Şu yazıyı öneririm kafası karışanlar için,

Yürüteç | Seyyaf Büyürken…

yürütece konmadan büyüyen çocuk sayısı bir elin parmak sayısını geçmez sanırım.
ben yürütece koyulmuşum birşeyim yok çok şükür.
bence yürütece konulan bebekler çevreyi daha iyi keşfediyor ve aktif katılımı gerçekleştiriyor.
yürütece koyacağım tabi ki...
hem zararlı olsa satışı yasaklanır.
herkesin doğrusu kendine tabi...

valla bende kardeşlerimde yürüteç kullanmışız... oğlum da yürütece bindi.. çok eğleniyodu.. 6 aylıkken başladım bindirmeye.. 10 aylıkkken yürüdü zaten.. bi zararını da görmedim.. hatta doktora da sormuştum ne dicek die... kafana göre takılabilirsin o konuda demişti :)

biz 4. ayımızda başladık arkadaşlar yürütece bnmeye şuan 9 aylık ve her an yürüyebilir benim fındığım tembellik çocuğun karakterinde varsa olur şimdi tek başına yürütecinden de inmeyi başarabiliyor ilk başlarda bize de dediler aman bindirme geç yürür yok topuğuna basmaz diye dr ise fazla topuğuna basan bebek tede taban düşmesi olur dedi bir bakımdanda iyi dedi parmak ucuna basması herkes bişey söylüyor valla

Zararlı olan herşeyin satışı yasaklansaydı sigara ve içki de satılmazdı dimi?????????????

nurcan batur biz sanırım seninle aynı dönemde doğum yaptık
seni hamilelerden haberler vs. gibi konularda görüyordum hep
benim kızım 3ay 10 günlük, biz yaklaşık 1 haftadır oturtuyoruz yürütece
çok hoşuna gidiyor çığlık çığlığa seviniyor
tabiki yürütmüyoruz zaten ayakları değmiyor yere :)) altına baddaniye tarzında kalın şeyler koyup üzerine bastırıyoruz
o ne zaman isterse yürücek bakalım yürüteçle
şimdilik bizde o da hevesini alıyor:))

iyi fikir beni de annem 3 aylıkken koymuş örümceğe sırtıma battanye desteği falan yapmış tabi sadece dik durup etrafa bakayım diye bende mi alsam nee kucakta tutmak bazen zor oluyo ayakta dikilmek istiyo hep böcekimm hemde eğilip bükülüyo

ben oğlumu 6 aylıkken yürütece bindirmeye başladım ve çok keyif alıyodu. 9 aylık iken artık kendisi binmek istemedi. emeklemek hoşuna gidiyordu. 13 aylık iken tam anlamı ile yürümeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…