Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar sizce bebeğimi yürütece koymalımıyım erkek çocuklar için zararlı deiyo kısırlık yapıyomuş diyolar ama araştırdım netten öle bişiden bahsedilmiyo siz ne yaptınız
biz kuzenime almadık..doktor zararlı dedi..bizimki de prematüre çizgisinde doğdu yani..bence alma gerek yok...yürüteç kullanmasa da yürümeye heves ediyor zamanı gelince zaten...
Bencede alma canım.hiç gerek yok.Bizim bakkalımızın kızı yürüteçe bindirdiği için daha dört aylıkken koymaya başlamıştı o kadar yapmayın dediğim halde şu anda kalça kemiğinde eğrilme varmış.Bacaklarından kalçasına kadar sarılı şuanda
çocuğunuz kaç aylık bilmiyorum ama 7 8 aylık olmadan asla koymayın
bence gerek yok
tabiki çocuk yürüteçsizde yürümeyi öğrenebilir
sadece eğleniyo onunla oynarken ben iki kızımıda 7 aydan sonra koydum ama sadece yarım saat kadar
yürüteç bebeğin ayak gelişimine zararlı olduğu için önerilmiyor. bizim nöroloğumuz illa bir araç istiyorsanız ilk arabam adıyla satılan oyuncaklardan alın dedi kendisi yürüyerek sadece tutunarak gittiği. yürüteç parmak ucunda yürüme eğilimi yaratıyormuş buda denge sorunlarını ortaya çıkartıyor. hiç gerek yok illa egzersiz olsun istiyorsanız elinden tutup yürütün bence.
yürüteç bebeğin ayak gelişimine zararlı olduğu için önerilmiyor. bizim nöroloğumuz illa bir araç istiyorsanız ilk arabam adıyla satılan oyuncaklardan alın dedi kendisi yürüyerek sadece tutunarak gittiği. yürüteç parmak ucunda yürüme eğilimi yaratıyormuş buda denge sorunlarını ortaya çıkartıyor. hiç gerek yok illa egzersiz olsun istiyorsanız elinden tutup yürütün bence.