- 13 Haziran 2023
- 376
- 474
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize hediye geldi ben de kullansam mıııı kullanmasam mı eşindeyimMerhaba hanımlar, bebeğim erkek ve 6 aylık, yürüteç almayı düşünüyorum ama uzmanlar önermiyor diye kararsız kaldım. Yürüteç kullanıp sorun yaşayan,memnun kalmayanınız varmı? Kullandıysanız da kaçıncı ayda başladınız?
Valla hiç koymadım 11. Ayda yürüdü, eltim de koydu onun kızı da 1 yaş da yürüdü. Çok da mükemmel bir şey degilm parmak ucunda yürüme ,bacakları için de iyi değilmiş diyorlar. Sen kararını vermMerhaba hanımlar, bebeğim erkek ve 6 aylık, yürüteç almayı düşünüyorum ama uzmanlar önermiyor diye kararsız kaldım. Yürüteç kullanıp sorun yaşayan,memnun kalmayanınız varmı? Kullandıysanız da kaçıncı ayda başladınız?
Nefes almaya bile ihtiyacım vardı, çok basit görünen ama çok zor olan bir cümleHer ne kadar kendimi yırtsam da kullandım. 5.5 aylıkken başladı şimdi 10 aylık 1 ay oldu bırakalı çünkü adımlamaya başladı ufak ufak. Benim çocuğum asla durmuyordu çünkü tuvalete bile gidemiyordum. Biraz olsun nefes aldım. Doktoru da istemedi kullanmamı en fazla 20 dakika sonra kaldır demişti. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü ama nefes almaya ihtiyacım vardı.
Ah bu kararsızlıklarBize hediye geldi ben de kullansam mıııı kullanmasam mı eşindeyim
Bebeğinize maşallah yürüteçte genelde ayağına tam basmıyor parmak ucundamı yürüyorlar?Valla hiç koymadım 11. Ayda yürüdü, eltim de koydu onun kızı da 1 yaş da yürüdü. Çok da mükemmel bir şey degilm parmak ucunda yürüme ,bacakları için de iyi değilmiş diyorlar. Sen kararını verm
İster istemez boyları yetismedigi için ayak tabanıyla değil parmak ucuyla hareket ettiriyorlar.Bebeğinize maşallah yürüteçte genelde ayağına tam basmıyor parmak ucundamı yürüyorlar?
Bende kullanmayacaktim etrafımdakiler resmen baskı yaptı neyse aldık üç dört ay kullandık bence bebeğe hiç bir artısı yok aksine bebeğim üç kez düştü çok şükür sıkıntısız atlattık şuan kullanmıyorum 10 ayında biraktirdimMerhaba hanımlar, bebeğim erkek ve 6 aylık, yürüteç almayı düşünüyorum ama uzmanlar önermiyor diye kararsız kaldım. Yürüteç kullanıp sorun yaşayan,memnun kalmayanınız varmı? Kullandıysanız da kaçıncı ayda başladınız?
Sağlıklımı emin olamadım :/İster istemez boyları yetismedigi için ayak tabanıyla değil parmak ucuyla hareket ettiriyorlar.
Maşallah yürüteçin bir etkisi oldumu yürümesinde acabaPara verip almadım ama hediye gelmişti. Arada kullandım. Bi sorun yaşamadım. Saatlerce tutmadım içinde. 11 aylık yürümeye başladı, 9 aylık falan kullanmaya başlamıştı sanırım.
Allah korusunBende kullanmayacaktim etrafımdakiler resmen baskı yaptı neyse aldık üç dört ay kullandık bence bebeğe hiç bir artısı yok aksine bebeğim üç kez düştü çok şükür sıkıntısız atlattık şuan kullanmıyorum 10 ayında biraktirdim
Onu bilmiyorum gerçekten.Maşallah yürüteçin bir etkisi oldumu yürümesinde acaba
Pediyatri bölümü onermiyor ama sen günlük 20dk 30 dk koyarım çok uzun tutmam diyorsan koy. Büyük ihtimalle saatlerce cikartmayanlar sıkıntı yaşıyor.Sağlıklımı emin olamadım :/
Çok teşekkür ederim, yazınızdan sonra kullanmamaya karar verdim. Ne oluyorsa saniyeler içinde oluyor zaten. Gözetim altında olsa bile risk her zaman vardır.Benim yeğenime ablam almıştı. Yürüteç birden kendisi kapanınca yeğenimin bacakları iç içe geçmişti resmen ucuz kurtuldu Allaha şükür, incindi kırılma olmadı. Ben 3 çocuğuma da kullanmadım ama kullanan arkadaşlarımın çocuklarının yürüyüşlerinde tuhaflık var gibi. Böyle tam basmıyorlar.
Hiç risk almıyorum canlı örnek karşımdaydı.
Ev kazalarında çocuklar en çok yürüteç sebepli kazalarda ölüyor diye bir çok haber gördüm.