Bebek İkinci El YÜRÜTEÇ arıyorumm acill

kızlar yürütec arıyorum guzel ozellikleri olursa iyi olur

Canım bende sunny baby vivaldi yurutec mavi var cok guzel manevrası fln cok iyi sıfırları 150-160 arasi 50 ye veriyorum düşünürsen bir incele internetten ışıklı sesli en önemlisi emniyeti on tabelası çıkıyor müzikli ışıklı kısmı yerde otururkende oynayabiliyor

Son düzenleme:
bende var çok sağlam kaliteli chicco band yürüteç
50-80 tl lik yürüteçler gibi hafif değil bir yere çarptı mı devriliyor onlar. bana kuzenim vermişti ama tehlikeyi görünce paraya kıyıp bu yürüteçi almıştım
iyiki de almışım kızım güvende sürdü
oyuncağı da çok eğlenceli, sökülüp ayrı da oynanıyor
içim rahat kızım tüm odaları gezdi

piyasada en az 200 TL
fotoğraflarda da görebilirsin tertemiz.
oturma bölümü rahatça sökülüp yıkanıyor
sıvı bebek dalin deterjanı ile yıkadım pırıl pırıl
150 TL satıyorum

ayak stopları da mevcut ben söktüm

sizdeki resmini yollayabılırmısınız hangı sehirdesiniz

çok guzelmıste 150 tl lil dusunmuyorum

sizdeki resmini yollayabılırmısınız hangı sehirdesiniz

Canım ben Ankara'dayim eşya fazlasından kurtulmak istiyorum büyüzden satiyorm hic nir sıkıntısı yok şimdi el altında bisey olmasın diye kayınvalideme yolladım ikinci cocuga tertemiz sakayım diye ama alicaksan getirip çekeyim fotosunu.ben Ankara ebebekten 140 a almistim

kızlar yürütec arıyorum guzel ozellikleri olursa iyi olur

merhaba bende Kraft spark var çok az kullandı kızım erken yürüdüğü için faturalı garantili ve çok fonksiyonlu oyun tablası çıkıyor. 100 TL düşünürseniz

Destekli sırt dayanağı
Ayarlanabilir yükseklik ayarı
Müzikli ve oyuncaklı ön tabla
Opsiyonel kullanılabilen oyuncak tablası
360° donebilen on tekerlekler
Destekli sırt dayanağı
Katlanabilir ve taşınabilir

Son düzenleme:
Serbest hareket etmesine izin verilen bebeklerin gelişimleri de daha hızlı oluyor. Hareket etmesine izin verilmeyen büyük ölçüde zamanını karyolasında geçiren bebekler normalden daha geç yürüyebiliyor. Ailelerin özellikle 4-7. aylar arasında çocuklarına yürüteç aldığna dikkat çeken Dolar, yürütecin bebeğin doğal yürüme dönemleri sırasında (refleksler dönemi, tam basamadığı çökme dönemi, tekrar ayakları üzerine bastığı istemli ayağa kalkma dönemi ve sıralama - yürüme dönemleri) duraklamaya ve kesintiye neden olduğunu belirtiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…