Örgü yürüme engelli kedim için tozluk,lütfen okuyun

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

teşekkür ederim şimdiden zaten canavar gibi,yorganımın üstünde zıplıyor yastıkla kavga ediyor:) allah size ve yavrularınıza uzun güzel bir ömür versin

canım ya meleksinn seenn. eğer lazım olursa birşeyler seve seve yollarım sana bendee. seni kazadan korusun allah.

herkese cok tesekkur ederim.maalesef kolunda buyuk yaralar olustu.10 gundur gunde 2 kere veterinere gidip sabah aksam igne olup koluna bandaj yapiliyor.dualarinizi esirgemeyin lutfen.

forumu karıştırırken gördüm ve davranışınızdan ötürü çok duygulandım. uzun zaman geçmiş siz yazmayalı en son kedinizin rahatsız olduğunu yazmışsınız merak ettim bir kediniz nasıl düzeldi mi?

mesajınızı bugün gördüm hala tozluk alamadıysanız ben sizin için birkaçtane hazırlayıp yollamak isterim cevaplarsanız sevinirim sadece endişem kedinin kullanıp kullanamaması çünki bende kedi bakıyorum 2 tanesi 3 bacaklı hiçbirşeyi kabullenmedi öyle idare ediyor ama sizin gözleminiz önemli eğer yoksa elinizde ben hazırlarım sizin için cevabınızı bekliyorum ücret istemiyorum sadece mutlu olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…