- 1 Temmuz 2009
- 349
- 13
- 48
-
- Konu Sahibi nutelladdict
ilginize ve cevabınıza çok tşk ederim iki bayan daha gönüllü oldu.ileride daha fazlası gerekirse sizi yeniden ararım.çok tşklerben hemen ördürüp size yollayacağım adresinizi mesaj atarsanız kargo ile yollarım
böyle bir kediyi aldığınız için sizden allah razı olsun gönlünüze göre versin kediciğinizede sağlık versin
tesekkur ederimtmm cnm çok sevindim duyarlı başkalarınında olmasına ne zaman istersen msj atabilirsin
teşekkür ederimEki Görüntüle 329913
arkadaşlar yavru bir kediyi evlat edindim ön iki ayağı tutmuyor,üzerinde sürünerek gidiyor.veteriner zamanla yaralar olabileceğini söyledi.sürtünmeyi azaltmak için kedimin kollarına tozluk gibi bişi örmenizi rica ediyorum.çevremde bunu isteyebileceğim kimse yok,el emeğinizi öderim.
daha iyi göz<üküyor değil mi3-4 günde azıcık kendine geldi sanki
tesekkurlerOysa ki ne kadar tatlı,masum bir kedicik...
Allah sadece kedinizin değil, size ve tüm sevdiklerinize kat be kat huzur,sağlık versin.
O gerçekten çok tatlı,çok sevimli ve çok şanslı bir kediş.
Sevgiyle...
bgn birkac tane cektim yarinda cekerim koyarim ama gayet iyi saglikli oyuncu.butun gun sarmas dolas uyuduk.tabi ben sarildim:) cok uslu,uysal bir kedicik.cok seviyorum onuminnoşş nassıılll
yeni resimleri var mı annesiii
amin çok teşekkür ederim allah hepimizden razı olsun bizdeki insanlık duygularını öldürmediği içinmaşallah subanallah tosunumaallah sizdende razı olsun tekrar tekrar