• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtta kalmak nasıl birşey ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Aynen başlıkda da sorduğum gibi yurtta kalmak nasıl birşey ?
güzel mi kötü mü ?
avantaj ve dezavantajları var mı varsa neler ?
Çok zorlanırmıyım ki alışmakta ?

bence en buyuk avantaji cok degisik bolumlerden arkadaslarinin olmasi,ki bu kisiler bi anlayisli senin kisiligine uygun iseler zor durumlarda destek olurlar. dezavantaji bence ders calisamamak . yani bnm kenfi tecrubem boyle

bence en buyuk avantaji cok degisik bolumlerden arkadaslarinin olmasi,ki bu kisiler bi anlayisli senin kisiligine uygun iseler zor durumlarda destek olurlar. dezavantaji bence ders calisamamak . yani bnm kenfi tecrubem boyle

Canının istemesinden kaynaklanan bir ders çalışamamak mı yoksa gürültü mü ?

biraz cevrenin baskisi oluyor niye bu kadar ders calisiyorsun gibisinden. bi de sinav zamani ders calicak masa bulamiyordum tum sene etute ugramayip da masa tapulayanlardan dolayi

kalacağın yurda göre değişir devlet mi, özel mi?
devletse çok tavsiye etmem kalabalık ortam ders çalışmak zor
özel yurtta daha iyi olanaklar oluyor 6-8 kişi bir arada olacağına
2-3 kişi oluyorsun özelde en fazla

eğer özelde kalacaksanız ve oda arkadaşınız gerçekten iyi biriyse hiç bir sorunla karşılaşmazsınız :) devlette kalan arkadaşlarımın çoğu hiç memnun değildi..

devlet yurdunda bir yıl kalmıştım çok ama çok zor bir yıldı. odada 6 kişi yaşamak çok zor herkes birşeyden rahatsız oluyor. en kötüsü de canın sıkılsa yalnız kalmak istesen öyle bir imkanın olmuyor. ders çalışmak da uyumak da zor. gece yarılarına kdr uyumayanlar yüzünden uyuyamıyordum ben. ev arkadaşlığı da zor ama en azından kavga da etsen kapanıyosun odana kafan rahat. istersen bir ay yüzünü görme(para konusunu aksatmıyorsa tabi).

Yurtta kalmak kadar lanet bir şey yok.. Tabi benim oda arkadaşından ve yurttan yana yüzüm gülmedi o yüzden bana böyle geliyor olabilir ama hiç tanımadığın bir insanla birden aynı odada yaşamaya başlamak çok garip. Farklı farklı huyları olan insanlar var alışmak çok zor.. :(

Ben 3 yıl devlet yurdunda kaldım 8 kısılık odada vala hıc de zorlanmadım.. Mutlaka sorunlu zamanlar oluyor ama genel olarak gayet güzeldi. Ozellıkle oda arkadaslarınla ıyı anlasırsan dahada güzel gecer. Biz her yıl aynı kısılerle cıkıyorduk genelde güzel geciyordu. İlk gttgnde braz kendnı kotu hssedeblrsn belkı ama gecer :)

kalacağın yurda göre değişir devlet mi, özel mi?
devletse çok tavsiye etmem kalabalık ortam ders çalışmak zor
özel yurtta daha iyi olanaklar oluyor 6-8 kişi bir arada olacağına
2-3 kişi oluyorsun özelde en fazla

aslında adı şöyle geçiyo belediye kız öğrenci konuk evi . 1 tane çamaşır makinası var yurtta odalar 4 6 ve 8 kişilik sadece kahvaltı veriyorlarmş öyle

başta çok zorlanırsın sonuçta tanımadıgın insanlarla aynı odayı paylaşıyosun. ama şanslıysan çok iyi arkadaslıklar edinirsin:) yurt anıları unutulmaz, zor günlerinde olacak ama önemli olan sevdiğin arkadaslarının yanında olması , zamanla herşeye alışılıyo

Aynen başlıkda da sorduğum gibi yurtta kalmak nasıl birşey ?
güzel mi kötü mü ?
avantaj ve dezavantajları var mı varsa neler ?
Çok zorlanırmıyım ki alışmakta ?

Ben de ilk yıl devlet yurdunda kaldım benim odam 8 kişiydi ben normalde de tek takılan biri olarak ilk başta çok garipsedim ama alıştım. 2.yılımda eve çıktım zaten genelde ilk yıl alternatifler az olur ilk yıl yurttta kalmak en güzeli diye düşünüyorum iyi ya da kötü her çeşit insan bi kere insanları tanıyosun insan sarrafı oluyosun belki bu bir avantajı sayılabilir ders çalışma ortamı biraz sancılı oluyodu oda desen kalabalık gürültü etüt odaları kalabalık havasız yine de bi şekilde mecbursan çalışıyosun bi de illaki bir dedikodu ortamı şu sana şunu dedi falandı filandi husursuzlukta olabiliyor onun için kimsenin arkasından da konuşmamamk gerek özellikle oda arkadaşlarına bu da tavsiyemdir kafan rahat olur bi de yeme içme uğraşmıyoduk yurtta yemekhanede sürekli yemek çıkardı bulaşık temizlik derdi de yok yurduna göre odanı kendin temizlersin bir o var. Çok arkadaşım vardır okuldan 4 kişilik 6 kişilik odalarda memnun olup okul bitene kadar yurtta kalan yurdunu evi belliyen yani alışırsın canım zor değil şimdiden kolay gelsin :))

Back