Yurtta kalanlar için diyet

dün malesef nefsime yenildim ve 2 tane nişastalı kurabiyeyi götürüverdim. Sonra da çok üzüldüm tabe::KK43: ama bu haftapzra kadar tatlı yok bana.EĞer çok cnm çekerse kayısı yiyorum 3 tane ceviz ve fındıkla inanın kızlar çook lezzetli oluyor.. ve diyette ödül olarak verilen tatlıların yerini hiç birşey tutmuyorrdaha değerli oluyor demi?

canım ben kavrulmuş fındık yemekten çok korkuyorum ya kalorisi çok :KK43:

kızlar yaa ben bu hafta günde 5 tane falan kayısı yiyorum ama acaba diyete bi zararı olur mu ki yaa kalorili bi yiyecek mi?

canım kayısı ye ama 3 tane falan ye ben fındığı araştırdım günde 10 tane yiyebilirmişiz ben bugün yapacam mesela :)

Annem hep söyler hergün 10 tane fındık ye diye ne biliyosa anneler biliyor yaaa:) ben de artık fındıklarımdan vazgeçmiyorum vücudumu herşeyden mahkum etmek yerine azıcık da enerji alsın diye düşünüyorum.Diyetimin 1 ayını salı günü doldurdum oleeeeeeey!!!

bir ayda on kilo süper cnm ya.tebrik ederim seni.ben de üniversitesi öğrencisiyim ama ailemle yaşıyorum.evde olunca da annemin o güzelim yemeklerini bırakıp diyet yapmak çok zor oluyo :KK43:

bir ayda on kilo süper cnm ya.tebrik ederim seni.ben de üniversitesi öğrencisiyim ama ailemle yaşıyorum.evde olunca da annemin o güzelim yemeklerini bırakıp diyet yapmak çok zor oluyo :KK43:

1 ayda 7 kilo verdim cnm.Bana ve etrafımdakilere çok sağlıksız bu kdr kilo fln die düşündük ama sonradan hiç aç kalmadan rahat rahat verdiğimin farkına vardık. Canım annenin yemeklerini her zaman yersin ama mezun olunca ünv de bidaa bulunmucaksın.bu yıllarımzı niye mutsuz geçrelim ki dimi ama :)

doğru haklısın cnm valla.bir an önce benim de annemin yemeklerinden uzaklaşıp diyete başlamam lazım

doğru haklısın cnm valla.bir an önce benim de annemin yemeklerinden uzaklaşıp diyete başlamam lazım

annenin sulu yemeklerini ve çorbalarından sakın uzaklaşma cnm. Onlar yardım edicek sana zayıflaman konusunda.Kızartmalardan ve hamur işlerinden uzaklaş brz zor ama

slm kızlarr hihoyyyt ben geçen hafta başlamıştımm ama benim dogum günümdü bozmak zorunda kaldımm :KK43:(
bu hafta tekrar başlıyorumm kızlar bırakmamak üzere.. :))
banada tavsiyelerde bulunun olur muu şunu ye bunu ye diee :))

sabahları kahvaltı mı dha ii yoksa ben k-flakes aldım sütle yiyiroum arda o mu?
öğlen okuldayım ne yiyeblrmm?? çubuk kraker yesem sakıncalı mıı??
akşamada salata -kepekli makarna fln yapcam

slm kızlarr hihoyyyt ben geçen hafta başlamıştımm ama benim dogum günümdü bozmak zorunda kaldımm :KK43:(
bu hafta tekrar başlıyorumm kızlar bırakmamak üzere.. :))
banada tavsiyelerde bulunun olur muu şunu ye bunu ye diee :))

sabahları kahvaltı mı dha ii yoksa ben k-flakes aldım sütle yiyiroum arda o mu?
öğlen okuldayım ne yiyeblrmm?? çubuk kraker yesem sakıncalı mıı??
akşamada salata -kepekli makarna fln yapcam

canım Allah tamamına erdirsin.bence dersin erken olduğu zamanlarda k-flakes yiyebilirsin ama vaktin bol ise eğer kepekli ekmek,domates,salatalık,peynir,zeytin ve yeşil çay tüket bence. Öğlen de okula sandviç yapıp götürebilirsin bide elma alırsın yanına, bazı günlerde form bisküviler yiyebilirsin. Akşam mutlaka bir adet meyve tabağı hazırla kendine ve süt ile tüket. Günde en az 2bardak yeşil çay iç cnm. VE sporu hayatının parçası haline getir. BEn 35 gündür diyet yapıyorum ve 8 kilo verdim çookrahatladım çook hafifimkaydirigubbakcemile2

malibu cnm bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun.Mutlu ve incecik yıllara..

veveyaa zatenn idolümsünnn :))) senin yolundan gitcem bende hihoyyyt
tşk edermm ii dileklerin içiin :)))

X