Yurtta kalanlar için diyet

veveya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
431
2
:Arkadaşlar ben ünv eğitimim için yurtta kalmak zorundayım ve biliyorsunuz yurtlarda yaşarken sağlıklı beslenme biraz zor oluyor.Burdan yurtta yaşayanlar için veye öğrenciler için sağlıklı beslenme önerilerimizi yazalım.Ne dersinizz?:teytey:

ben mesela hafta sonları dışarıdan yemek yerine yurtta salatalar hazırlamaya çalışıyorum hem böylece param da cebimde kalıyor::)

bide hazır çorba tüketiyorum sık sık.okulda falan da açıkınca içiyorum.umarım diyete bi zararı yoktur yaa

valla yurtta diyet bal gibioluyormuş arkadaşlar:) 18 gündür beslenmeme dikakt ediyorum ve özellikle yeşillik yiyorum (önceden yiyemezken şimdi bayılıyorum:) o kadar belli ki inceldiğim ve karnım nerdeyse içine giricek:)

sabah eğer kahvaltı yapmaya fırsatınız yoksa yuvarlak küçük kepekli ekmekler onun arasına light peynir salkım domates:) ve maydanoz koyun tadı harika ve çok sağlıklı...

arkadaşlar ben martta başladım diyette ilk defa bugün tartılabildim. vee 76 kilodan 69 a düşmüşüm.şok şok oldum ama öle vücudumu şoka uğratıcak aç bırakıcak bi diyet yapmadım.Böle giderse yaza kdr bi 10 kilo daha verebilirim yaşasıııın:) yani öğrenciyim nası sağlıklı besleneyim diye bi bahanenin olamayacağını gördüm..

cnm başka ne yaptın da o kdr kilo verdn sadece bunlar mı :)

cnm başka ne yaptın da o kdr kilo verdn sadece bunlar mı :)

cnm ben haftada 6 gün spor yaptım.SAbahları sandaloz sakızı çiğneyip sirke içtim. haftasonları kepekli makarna ve brokoli yedim.Kendimi 2 hafta hiçödüllendirmedim ama bundan sora hakkettimi düşünüyorum:) cnm yani yememe dikkat ettim spor yaptım ve başardım:)

vala cok ii yapmısın cnm aferin sana :))
benim spor yapcak ev dışında imkanım yok olsa yapcam
evde şöle koşu bandı fln olsaaa ah ahhh :))

vala cok ii yapmısın cnm aferin sana :))
benim spor yapcak ev dışında imkanım yok olsa yapcam
evde şöle koşu bandı fln olsaaa ah ahhh :))

canım ben de yurtta yapıyorum sporumu zaten.Dışarda yürümek için vaktim dill uyumak için bile en fazla 7 saatim oluyor.Ben genlde akşam 11 gbi yapıyorum sporu. mekik hareketleri bacaklar için harelketler bel için falan öğrendim netten araştırarark. Hergünde sayıyı biraz daha arttırdım öle bakalım devam edioruz.SEnde iste her yerde yaparsın sporunun:)kaydirigubbakcemile5

dünden beri başladım zaten cnmm :))) evde bişiler yapmaya calısıyorumm
bi de lahana yagımı alayım tam olcak ztnn :)) inşallah işe yarar :)

cnmm kepekli makarna alcam bende :)) marketlerde pek görmedmm belkide bakmadıgımdandır makarnayı cok severm de ben :))
bi de brokoli çorbası var denemediysen dene harika bi tadı varrr :))

canım çorbanı kendin yapmaya çalış hazır çorbalar çok sağlıksız ve kilo aldırır

cnmm kepekli makarna alcam bende :)) marketlerde pek görmedmm belkide bakmadıgımdandır makarnayı cok severm de ben :))
bi de brokoli çorbası var denemediysen dene harika bi tadı varrr :))

canım bende yaşadığım yerde tek bir markette buldum kepekli makarna.Zeytinyağı ile yiyeyim dedim çook ağır geliyo cnm hiç koymuyorum artık yağ falan. Brokoli çorbası hiç yemedim cnm.bizim yurtta hep aynı çorbalar çıkıyo bide dediğim gibi hazır çorba içiyorum haftada 3 defa falan.lahana yağını ben de kullanıyorum 2 haftadır memnnum cnm.

canım çorbanı kendin yapmaya çalış hazır çorbalar çok sağlıksız ve kilo aldırır

yapacak imkanım yok yurtta cnm.BEn de ara öğünde bzn içiyorum hazır çorba.Bırakayım olmazsa.Çok da vazgeçilmicek bişi diil benim için çikolatadan vazgeçmişim ben hazır çorba ne ki:roflol:

yapacak imkanım yok yurtta cnm.BEn de ara öğünde bzn içiyorum hazır çorba.Bırakayım olmazsa.Çok da vazgeçilmicek bişi diil benim için çikolatadan vazgeçmişim ben hazır çorba ne ki:roflol:

:roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet cnm kilo aldırablr cok içme bence :))Şeniz

azönce kısır yedim arkadaşlarla ama tabi karnım şiştiği için cnm sıkıldı brz.ama olsun yaaa.spor yaparım brz sonra kendime gelrim:)

dün malesef nefsime yenildim ve 2 tane nişastalı kurabiyeyi götürüverdim. Sonra da çok üzüldüm tabe::KK43: ama bu haftapzra kadar tatlı yok bana.EĞer çok cnm çekerse kayısı yiyorum 3 tane ceviz ve fındıkla inanın kızlar çook lezzetli oluyor.. ve diyette ödül olarak verilen tatlıların yerini hiç birşey tutmuyorrdaha değerli oluyor demi?

X