Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

Teşekkürler Nevreste. Herkese İyi Geceler :KK3: Görüşmek üzere.

Bende okumakla meşgulum yeğruuummm :KK9:
Bi bitiremedm gitti turizm okuyorum :KK53::KK53:
Türkçeyi de katlediyoruz ama örtmenim kusura bakmıceeennnn artık :18: :KK1::KK1:

Bence de herkes dalga geçiyo benmle göbeğim var diyince de gettt diyolar bana :KK53::KK53::KK53:

Yok ya ne kusuru...:KK1: Ben bile adam gibi kullanamıyorum.:KK53: Bitmesin ya,çok güzel okumak.:KK9:

Önemli olan her şeyde olduğu gibi kafada bitirmek :KK31: Kilo vermem lazım diye kendini şartlandır olur

Kafamda bitirerek 27 kilo verdim tam. Ama bu sefer kafamda bitmiyor. 10 kilo daha vermek istiyorum ama ne zormuş ki kafama koyamıyorum :KK43:

Şart mı peki :26:
Merak ettim de kilolu musun yoksa senin takıntın mı :KK1:

Ben zayıfım ama 3-5 kilo alıyım hemen bunalım style göbeğim çıktı diye yakınıp duruyorum :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Aslında hem takıntı hem kiloluyum. 78 kiloyum şuanda. 10 kilo daha verip 68 olmak istiyorum. Basenlerim var. Normalde görenler 70 filan diyor bana. Ama 10 kilo gitmiyor ya. Boyum 1.68-1.69. Boyumun kilosuna düşmek istiyorum. Ama bir türlü kafama koyamadım .Basenlerime fena takığım yalnız.

Baya vermişsin :KK31: Bi çıkamadım :KK9:

104 kiloydum . Aşık oldum. AŞık olunca, aşk acısı filan derken yiyemedim . :) Ama spora filan da gittim tabi. Pilav,makarna,hamur işini tamamen çıkartmıştım hayatımdan. Kola filan .

Aslında hem takıntı hem kiloluyum. 78 kiloyum şuanda. 10 kilo daha verip 68 olmak istiyorum. Basenlerim var. Normalde görenler 70 filan diyor bana. Ama 10 kilo gitmiyor ya. Boyum 1.68-1.69. Boyumun kilosuna düşmek istiyorum. Ama bir türlü kafama koyamadım .Basenlerime fena takığım yalnız.

Yanlış hatırlamıyosam boyla kilo arasında 10 fark olması grekiyodu herhalde emin olamadım ama :26:

Madem göstermiyormuşsun o kadar baskı yapma kendine elbet gider be canım sen 27 kiloyu verdikten sonra 10 kilo nedir ki :KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:

Basen bende de var,gitmiyor namıssız.:KK14:

10 dkda kaç sayfa olmus parmaklarınıza sağlık:KK53: hemen işimi bitirip geldim:KK76:
Denk gelemiyoruz ki kuzum pek aktif olamıyorum forumda malesef :KK5:

:KK54::KK54: ikizlerini sormuştummmmmm :KK1:

:KK48:evet canım ben de pek takılamyorum zaten gündüzleri:KK25:

X