• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yurtlar hakkında bir soru

vienna

Ruhum sıfır MAKYAJ..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
1.055
1.121
333
kızlar ben gazi üniversitesini kazandım ve bölümümde hazırlık zorunlu ben de hazırlık atlama sınavına gireceğim. okul bu sınava hazırlık kursu açmış ve ben buna katılmak istiyorum. ben istanbuldayım ve ankaraya gitmem gerek bu kurs için. kalacak yer bakınıyorum. duydum ki kyk yurtlarında günlük ücret karşılığı kalınabiliyormuş. bunun için ne gerekli bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? bir de her yurtta böle kalınabilir mi? bi üniversiteye kayıtlı olmak şart mı? sonuçta ben daha üniye kaydımı yaptırmadım.

ben tanıdığın biri yada bir akraban bu yurtlarda kalıyosa günlük onun yanında kalabiliyosun diye biliyorum..ama hangi yurtta kalmak istiyorsan telefon aç sor kalabiliyomuyum diye..çünkü henüz okullar açılmadı..en doğrusu arayıp sorman..belki biri alıyodur biri almıyodur..biz sana burdan doğru bilgi veremeyiz..

Yurtta Tanıdığına arkadaşların varsa orda kalabiliyorsun canım gecen sene arkadaşım o şekilde 15 gün kalmıştı.

teknikdata
sever
domain tescil
hosting paketleri

Back