- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.479
-
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Ürün bu mu?Merhaba herkese.otizm tanısı almış 4 yaşında bi kızım var.2 senedir çok ciddi savaşlar veriyoruz ama yolumuz hala uzun devam ediyor.doktorumuz kızım için Badybio PC isimli bi vitamin verdi.türkiyede çok pahalı ne yazıkki.bir büyük şişesi 7500 lira.yurtdışında bu ürünün daha düşük fiyatlarda satıldığını öğrendim.gümrük sorunları nedeniyle internet üzerinden güvenip sipariş veremedim.yurtdışında yaşayan hiç bir eşim dostum akrabam yok.arkadaşlar yurtdışında yaşayıp sık sık Türkiye'ye gelip giden birileri yada bi yakınınız var mı.bana yardımcı olabilir misiniz.orda bu bahsettiğim ürünün ücreti ne kadarsa ben hesabına gönderirim hemen.yeter ki gelirken bu ürünü bizim için temin edebilsin.çok ihtiyacımız var.teşekkür ederim şimdiden
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende yurtdışındayım yardımcı olmaya çalışırım elimden gelen birşeyseMerhaba herkese.otizm tanısı almış 4 yaşında bi kızım var.2 senedir çok ciddi savaşlar veriyoruz ama yolumuz hala uzun devam ediyor.doktorumuz kızım için Badybio PC isimli bi vitamin verdi.türkiyede çok pahalı ne yazıkki.bir büyük şişesi 7500 lira.yurtdışında bu ürünün daha düşük fiyatlarda satıldığını öğrendim.gümrük sorunları nedeniyle internet üzerinden güvenip sipariş veremedim.yurtdışında yaşayan hiç bir eşim dostum akrabam yok.arkadaşlar yurtdışında yaşayıp sık sık Türkiye'ye gelip giden birileri yada bi yakınınız var mı.bana yardımcı olabilir misiniz.orda bu bahsettiğim ürünün ücreti ne kadarsa ben hesabına gönderirim hemen.yeter ki gelirken bu ürünü bizim için temin edebilsin.çok ihtiyacımız var.teşekkür ederim şimdiden
Yanlışınız var.Türkiye’ye iki uç ay sonra geleceğim ama ilac küçük ve fazla büyük degil ise PTT aracılığı ile de gönderebilirim hiç sorun degil içeriğini sormuyorlar zaten
Bilmiyordum olabilir verdiğiniz Bilgi icin teşekkür ederim inşallah yardımcı olur başkaları diyelimYanlışınız var.
PTT olmaz içini açıp bakıyorlar.
Daha önce PTT ile gönderdiğimiz ilaç ta yaşadık.
Gümrük sıkıntı yapti. Bu kadar pahallı bir ilaçta riske atmayin
Merhaba ben Bulgaristan’da yaşıyorum. Perşembe günü Türkiye’ye geleceğim . Şimdi denk geldim paylaşımınıza . İlacın ismini ve fotoğrafını paylaşırsanız , burda da bulabilirsem alıp size gönderebilirim Türkiye’ye geldiğimdeMerhaba herkese.otizm tanısı almış 4 yaşında bi kızım var.2 senedir çok ciddi savaşlar veriyoruz ama yolumuz hala uzun devam ediyor.doktorumuz kızım için Badybio PC isimli bi vitamin verdi.türkiyede çok pahalı ne yazıkki.bir büyük şişesi 7500 lira.yurtdışında bu ürünün daha düşük fiyatlarda satıldığını öğrendim.gümrük sorunları nedeniyle internet üzerinden güvenip sipariş veremedim.yurtdışında yaşayan hiç bir eşim dostum akrabam yok.arkadaşlar yurtdışında yaşayıp sık sık Türkiye'ye gelip giden birileri yada bi yakınınız var mı.bana yardımcı olabilir misiniz.orda bu bahsettiğim ürünün ücreti ne kadarsa ben hesabına gönderirim hemen.yeter ki gelirken bu ürünü bizim için temin edebilsin.çok ihtiyacımız var.teşekkür ederim şimdiden
Yurtdışından kaçak ilaç getiren kişiler var.Merhaba herkese.otizm tanısı almış 4 yaşında bi kızım var.2 senedir çok ciddi savaşlar veriyoruz ama yolumuz hala uzun devam ediyor.doktorumuz kızım için Badybio PC isimli bi vitamin verdi.türkiyede çok pahalı ne yazıkki.bir büyük şişesi 7500 lira.yurtdışında bu ürünün daha düşük fiyatlarda satıldığını öğrendim.gümrük sorunları nedeniyle internet üzerinden güvenip sipariş veremedim.yurtdışında yaşayan hiç bir eşim dostum akrabam yok.arkadaşlar yurtdışında yaşayıp sık sık Türkiye'ye gelip giden birileri yada bi yakınınız var mı.bana yardımcı olabilir misiniz.orda bu bahsettiğim ürünün ücreti ne kadarsa ben hesabına gönderirim hemen.yeter ki gelirken bu ürünü bizim için temin edebilsin.çok ihtiyacımız var.teşekkür ederim şimdiden
Ilacin adı nedir? Turkiye'ye yakin zamanda gelmeyeceğim ama kargo yapabilirim. Tabi reçetesiz alabilirsem. Siz yazın ben bir kontrol ettireyim hastaneyeMerhaba herkese.otizm tanısı almış 4 yaşında bi kızım var.2 senedir çok ciddi savaşlar veriyoruz ama yolumuz hala uzun devam ediyor.doktorumuz kızım için Badybio PC isimli bi vitamin verdi.türkiyede çok pahalı ne yazıkki.bir büyük şişesi 7500 lira.yurtdışında bu ürünün daha düşük fiyatlarda satıldığını öğrendim.gümrük sorunları nedeniyle internet üzerinden güvenip sipariş veremedim.yurtdışında yaşayan hiç bir eşim dostum akrabam yok.arkadaşlar yurtdışında yaşayıp sık sık Türkiye'ye gelip giden birileri yada bi yakınınız var mı.bana yardımcı olabilir misiniz.orda bu bahsettiğim ürünün ücreti ne kadarsa ben hesabına gönderirim hemen.yeter ki gelirken bu ürünü bizim için temin edebilsin.çok ihtiyacımız var.teşekkür ederim şimdiden
Merhabalar ne yaptınızMerhaba herkese.otizm tanısı almış 4 yaşında bi kızım var.2 senedir çok ciddi savaşlar veriyoruz ama yolumuz hala uzun devam ediyor.doktorumuz kızım için Badybio PC isimli bi vitamin verdi.türkiyede çok pahalı ne yazıkki.bir büyük şişesi 7500 lira.yurtdışında bu ürünün daha düşük fiyatlarda satıldığını öğrendim.gümrük sorunları nedeniyle internet üzerinden güvenip sipariş veremedim.yurtdışında yaşayan hiç bir eşim dostum akrabam yok.arkadaşlar yurtdışında yaşayıp sık sık Türkiye'ye gelip giden birileri yada bi yakınınız var mı.bana yardımcı olabilir misiniz.orda bu bahsettiğim ürünün ücreti ne kadarsa ben hesabına gönderirim hemen.yeter ki gelirken bu ürünü bizim için temin edebilsin.çok ihtiyacımız var.teşekkür ederim şimdiden