- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
Siz avrupalilaria salakmı sanıyorsunuz, benim eşim yabanci olduğu halde vizeye başvururken türlü sorular sordular. Evliliğin gerçekliğini kesinlikle araştırıyorlar. Ben eminim ki ev sahibine ya da evlilik dairesine bile sormuşlar direk. Evlenirken sadece imza mi yoksa tören yapıldı mı diye. Ayrıca Avrupalılar dan böyle bişey yapan birinin artik olucagoni sanmıyorum artık. TL zaten 7 olmuşken 10 bin Euro'ya, 70 bin e kimse evlenmezSize soyle diyim en garanti yol evlik aslinda:) ama ne yapiyo baxilari.. evliyse karisini bosuyo para karsiligi biriyle resmi nikah.. belli bi sure evli
Kalma zorunlulugu oluyo genelde oturum alabilmek icin. Her ulkenin kanunu baska. Evlendigin kiside anasinin gozuyse cok para yedirirsin. Kucuk bi sikayettede sorguya alinabilirsin cezasi var sinir disi edilirsin. Ana yapanlar cok. Hersey yolubda giderse bisarsin yeniyi eskiyi alip getirirsin..
Valla bunu yapanlar salaksa bilemiycem:) tanidiklarim var bu sekilde yurt disina gidip kalan:) ispat edemezsen sahte evlilik oldugunu..evlilik evliliktirSiz avrupalilaria salakmı sanıyorsunuz, benim eşim yabanci olduğu halde vizeye başvururken türlü sorular sordular. Evliliğin gerçekliğini kesinlikle araştırıyorlar. Ben eminim ki ev sahibine ya da evlilik dairesine bile sormuşlar direk. Evlenirken sadece imza mi yoksa tören yapıldı mı diye. Ayrıca Avrupalılar dan böyle bişey yapan birinin artik olucagoni sanmıyorum artık. TL zaten 7 olmuşken 10 bin Euro'ya, 70 bin e kimse evlenmez
Eğer gerçekten yapan varsa helal olsun o zaman : DValla bunu yapanlar salaksa bilemiycem:) tanidiklarim var bu sekilde yurt disina gidip kalan:) ispat edemezsen sahte evlilik oldugunu..evlilik evliliktir
Var bilmesem haklisin derim:) kimi gercekten kaliyo dedigim gibi kimiside karsi tarafa cok para yedirmekten tehdit santajdan bikip geri donuyo. Cok eski bi yontem bu birdeEğer gerçekten yapan varsa helal olsun o zaman : D
Siz avrupalilaria salakmı sanıyorsunuz, benim eşim yabanci olduğu halde vizeye başvururken türlü sorular sordular. Evliliğin gerçekliğini kesinlikle araştırıyorlar. Ben eminim ki ev sahibine ya da evlilik dairesine bile sormuşlar direk. Evlenirken sadece imza mi yoksa tören yapıldı mı diye. Ayrıca Avrupalılar dan böyle bişey yapan birinin artik olucagoni sanmıyorum artık. TL zaten 7 olmuşken 10 bin Euro'ya, 70 bin e kimse evlenmez
Sorum başlıkta görüldüğü gibi kadınlar kulubunun akıllı kadınları.
Uzak olmayan bir zaman diliminde evleneceğiz, nişanlım yurtdışında yaşamak istiyor tabii ben de.
Sorun şu; bunun için nasıl bir yol izlenir, oturma izni çalışma izni gibi şeyler nasıl yoluna konur hiç bilmiyorum. Ona kalsa her şey hallolur, gözümde büyüttüğümü düşünüyor. Ancak benim içim onunki kadar rahat değil. Hangi ülkelerde bu izinleri elde etmek daha kolaydır, gidince orada kalabilmek için ne yapmak gerekir? Yol yordam bilen bunları yaşamış birilerinin sözlerine ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?
Kesinlikle öyle , ben evlenmisken bin türlü tafra yaptılar, çocuğumu eşimi mi bırakip Türkiye'ye mi döneyim onlar istiyor diye mesela,ama non eu sun ya. İşlerine gelince insan hakları. Gittiniz diyelim iş bulmak da kolay olmayacaktır. Ben mühendis diplomamla 10 ay bulamadım. Çünkü adam kendi vatandaşı varken yabancıyı almıyor ise,eğer süper değilseniz isinizde, ya da basit işlere mecbur kaliyorsunuzNişanlınız pembe gözlüklerini takmış. Hiç haberleri izlemiyor sanırım. Adamlar nerdeyse oradaki vatandaşlarımızı kapı dışarı edecek
Norvec 1.5 sene araştırıyor. Fotoğraflari bile istiyor .Hatta eşinin evi olacak, maddi durumu belli bir miktarın üstünde olacak gibi şartları var. Iş kontratları, ev tapusu herşey aile birleşimi başvurusunda veriliyor. Hiç sorun yoksa anca 1-1.5 yıl gibi sürede izin cikiyor. Yine bir akrabam Almanya'dan biriyle evlendi. Almanca dil sinavini geçmeden kıza oturma izni vermediler. Eşi Almanya'da çalışıyordu, kız Türkiye'de kursa gidiyordu.Siz avrupalilaria salakmı sanıyorsunuz, benim eşim yabanci olduğu halde vizeye başvururken türlü sorular sordular. Evliliğin gerçekliğini kesinlikle araştırıyorlar. Ben eminim ki ev sahibine ya da evlilik dairesine bile sormuşlar direk. Evlenirken sadece imza mi yoksa tören yapıldı mı diye. Ayrıca Avrupalılar dan böyle bişey yapan birinin artik olucagoni sanmıyorum artık. TL zaten 7 olmuşken 10 bin Euro'ya, 70 bin e kimse evlenmez
evlilik ya da eğitim gibi bir nedenle gitmeyecekseniz önce iş başvurusu yapıp kabul edilmeniz gerekiyor,
özellikle gitmek istediğiniz ülkeler hangileri onları söyleseniz daha kolay destek alırsınız.
avrupa diyince sırbistanı da var isveçi de...
Valla Sırbistan'a değil Bulgaristan'a bile elinizi kolunu sallayarak giremezsiniz. Ben beş sene önce Romanya ya bile iş başvurum reddedildi non eu diye. Gitmenin tek yolu öğrencilik.