Aynı şirketin Türkiye'deki fabrikasında çalışıyordun. Fransa'da beraber iş yaptığım müdür bana iş teklifi yaptı. 28 yaşımda geldim yeni 3 sene oldu.işte o teklifi ne aracılıgla aldın burdaki şirket aracılıgıylamı mesela birde kac yasınızda basladınız
aladım hang, üniversite ve dalınız ne cunku buda oemliymişAynı şirketin Türkiye'deki fabrikasında çalışıyordun. Fransa'da beraber iş yaptığım müdür bana iş teklifi yaptı. 28 yaşımda geldim yeni 3 sene oldu.
Sabancı Üniversite'si Mekatronik mühendisliği mezunuyum. Basınç sensörleri üzerine uzmanlaştımaladım hang, üniversite ve dalınız ne cunku buda oemliymiş
Ne gibi bir sıkıntı?bayan olarak sıkıntı cektin,z mi mesela
cunku bende düşünmüştüm
mesela daha cok saha işi diyorlardı.Ne gibi bir sıkıntı?
Siz bölümü mü kastediyorsunuz? Ben gayet masa başı ofis işi yapıyorum.mesela daha cok saha işi diyorlardı.
proje kapsamı daha az gibi
yurt dısıyla turkiyedeki calişma sartlarını karsılastırdıgınızda size gore artı ve eksilerini sayabilir misiniz?Siz bölümü mü kastediyorsunuz? Ben gayet masa başı ofis işi yapıyorum.
Çok geniş bi konu ama basitçe; Türkiye'de millet anca nasıl başkasının kuyusunu kazarım derken yurtdışında iş hayatı ve kişisel hayatınızın dengesinin keyfini çıkarıyor insan gibi çalışıp insan gibi yaşıyorsunuz..yurt dısıyla turkiyedeki calişma sartlarını karsılastırdıgınızda size gore artı ve eksilerini sayabilir misiniz?
dert değil cnm bende yurt dışına gitmeyi planlıyorum...Niye sende demi aynı dert var
bunu okumak iyi oldu :) tşkler yorum içinMerhaba ben de amerikada calisiyorum. acikcasi nerden mezun oldugun burada onemli, genelde buraya gelen trde en iyi universitelerden mezunlar (su zaman kadar uc tane ODTU, ITU, Bogazici disinda bir universiten mezun muhendisle tanistim, onlar da zaten masterlarini amerikadan almis...)bi de yabanci dile hakim olmanda cok cok onemli. Cat pat bi ingilizce ile is bulmak imkansiz. Ama eger cok cok istinai bir tecruben varsa o zaman sansin olabilir.. Kolay gelsin canim..
Ďimi hersey daha güzel oluyoÇok geniş bi konu ama basitçe; Türkiye'de millet anca nasıl başkasının kuyusunu kazarım derken yurtdışında iş hayatı ve kişisel hayatınızın dengesinin keyfini çıkarıyor insan gibi çalışıp insan gibi yaşıyorsunuz..
Sabancı Üniversite'si Mekatronik mühendisliği mezunuyum. Basınç sensörleri üzerine uzmanlaştım
Çok havalısınız yalnızzzz:))) Allah daha iyi kapılar açsın insallah hem okul güzel hem alan güzel hem uzlaşmaşmalar bilmemneler aaa bende maliyeye yerleştim diye seviniyorum hayaller hayatlar yani:) Başarılar!
evet bende ununu duymustum cok guzelmiş.ücretli universite bildiğimkadarıyla.Çok havalısınız yalnızzzz:))) Allah daha iyi kapılar açsın insallah hem okul güzel hem alan güzel hem uzlaşmaşmalar bilmemneler aaa bende maliyeye yerleştim diye seviniyorum hayaller hayatlar yani:) Başarılar!
EstağfirullahÇok havalısınız yalnızzzz:))) Allah daha iyi kapılar açsın insallah hem okul güzel hem alan güzel hem uzlaşmaşmalar bilmemneler aaa bende maliyeye yerleştim diye seviniyorum hayaller hayatlar yani:) Başarılar!
EstağfirullahÇok havalısınız yalnızzzz:))) Allah daha iyi kapılar açsın insallah hem okul güzel hem alan güzel hem uzlaşmaşmalar bilmemneler aaa bende maliyeye yerleştim diye seviniyorum hayaller hayatlar yani:) Başarılar!
Evet özel üniversite. Ben burslu okumuştum.evet bende ununu duymustum cok guzelmiş.ücretli universite bildiğimkadarıyla.
verdıgınız bilgilerle nasıl yolumu aydınlattıgınızı soylesem...Evet özel üniversite. Ben burslu okumuştum.
Ne mutlu bana bir işe yaramış tecrübelerverdıgınız bilgilerle nasıl yolumu aydınlattıgınızı soylesem...
abartmıs olmam heralde
evet bende sevmiyorum ama bu huyumu acayıp hırslıyım. universite benim için çok önemli bir faktor mesela.yemin ediyorum su an sabancı universitesiyle yatıp onla kalkıyorum ALLAH biliyor.Ne mutlu bana bir işe yaramış tecrübeler
Ne mutlu sana kendini geliştirmeye açıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?