• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yurtdışında muhendislik☺

işte o teklifi ne aracılıgla aldın burdaki şirket aracılıgıylamı mesela birde kac yasınızda basladınız
Aynı şirketin Türkiye'deki fabrikasında çalışıyordun. Fransa'da beraber iş yaptığım müdür bana iş teklifi yaptı. 28 yaşımda geldim yeni 3 sene oldu.

yurt dısıyla turkiyedeki calişma sartlarını karsılastırdıgınızda size gore artı ve eksilerini sayabilir misiniz?
Çok geniş bi konu ama basitçe; Türkiye'de millet anca nasıl başkasının kuyusunu kazarım derken yurtdışında iş hayatı ve kişisel hayatınızın dengesinin keyfini çıkarıyor insan gibi çalışıp insan gibi yaşıyorsunuz..

Merhaba ben de amerikada calisiyorum. acikcasi nerden mezun oldugun burada onemli, genelde buraya gelen trde en iyi universitelerden mezunlar (su zaman kadar uc tane ODTU, ITU, Bogazici disinda bir universiten mezun muhendisle tanistim, onlar da zaten masterlarini amerikadan almis...)bi de yabanci dile hakim olmanda cok cok onemli. Cat pat bi ingilizce ile is bulmak imkansiz. Ama eger cok cok istinai bir tecruben varsa o zaman sansin olabilir.. Kolay gelsin canim..
bunu okumak iyi oldu :) tşkler yorum için

Çok geniş bi konu ama basitçe; Türkiye'de millet anca nasıl başkasının kuyusunu kazarım derken yurtdışında iş hayatı ve kişisel hayatınızın dengesinin keyfini çıkarıyor insan gibi çalışıp insan gibi yaşıyorsunuz..
Ďimi hersey daha güzel oluyo

Sabancı Üniversite'si Mekatronik mühendisliği mezunuyum. Basınç sensörleri üzerine uzmanlaştım

Çok havalısınız yalnızzzz:))) Allah daha iyi kapılar açsın insallah hem okul güzel hem alan güzel hem uzlaşmaşmalar bilmemneler aaa bende maliyeye yerleştim diye seviniyorum hayaller hayatlar yani:) Başarılar!

Çok havalısınız yalnızzzz:))) Allah daha iyi kapılar açsın insallah hem okul güzel hem alan güzel hem uzlaşmaşmalar bilmemneler aaa bende maliyeye yerleştim diye seviniyorum hayaller hayatlar yani:) Başarılar!
evet bende ununu duymustum cok guzelmiş.ücretli universite bildiğimkadarıyla.

Estağfirullah
Çok çalıştım bu konuma gelmek için ama değdi ;) ne iş yaparsanız yapın severek özveriyle yapın, mutlu olacaksınız zaten ;)

Estağfirullah
Çok çalıştım bu konuma gelmek için ama değdi ;) ne iş yaparsanız yapın severek özveriyle yapın, mutlu olacaksınız zaten ;)

Ne mutlu bana bir işe yaramış tecrübeler :KK66:
Ne mutlu sana kendini geliştirmeye açıksın :KK66:
evet bende sevmiyorum ama bu huyumu acayıp hırslıyım. universite benim için çok önemli bir faktor mesela.yemin ediyorum su an sabancı universitesiyle yatıp onla kalkıyorum ALLAH biliyor.
sen kac yasında mezun oldun. yasda benim için onemli

Back