Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kontrol ve otomasyon mühendisliğiBiraz daha konuyu açarsanız? Mezun oldunuz ve yurtdışında çalışmak istiyorsunuz? Tam olarak düzeni bilmemekle birlikte bi arkadaşım dubai'de mimarlık yapıyor.Ne mühendisi olduğunuzu bilmiyorum fakat inşaatsa dubaiyi tavsiye ederim.Hem iş çok hem maaşları çok iyi.İngilizce bilmeniz ve diploma dışında da başka bir özellik aranmıyor.
Merhaba kizlar☺
Ben yurtdışında muhendislik yapmayı düşünüyorum
İlgilenen varmı
Nerelere daha bu dala yakın
Öptüm ☺
Hayır yabancı değilimturist soru sormuş gibi oldum bi an.
yabancı mısınız?
Proje üzerine daha çokBen varım:)
Almanya'da çalışıyorum ama dallarımız çok farklı.
Fabrika ağırlıklı mı çalışıyor iş dalınız?
Prosedürler çalışma izni vs hakkında sorun varsa cevaplayabilirim:)
Pro
Proje üzerine daha çok
Bilgilerini yazabilirsen mutlu olurum☺
Hayır yabancı değilim
Neden öyle hissettiniz
İş bulmak lâ ilgili başlayalım ozamanVallahi çok konu var neleri merak ettiğini sorarsan yazayım:)
İş bulmak ayrı hikaye, çalışma izni ayrı hikaye:)
Daha çok iskandivya ülkeleri ilgimi çekiyor ama karar vermek...cümle yapısından sanırım.
neyse önemli değil.
önce hangi ülke ve hangi bölüm karar verdiniz mi
İş bulmak lâ ilgili başlayalım ozaman
Çok teşekkür ediyorumŞekerim Münih , Hamburg ve Berlin'de çok yabancı mühendis var. indeed.com a bakabilirsin.
Lakin görüşmeye çağırdıklarında gitmelik uçak parası gerekir diyeyim:)) Çok büyük şirketler vizene sponsor oluyor , iş ilanlarında vize sponsorluğu var yazanlara bak.
Bir de yeni bir vize tipi var yabancı IT çalışanları için , 6 ay geçici oturma izni gelip iş aramak için ama zannımca bizim ülkeye yok(emin değilim) . Bu vizeyle gelmiş Güney Amerikalı biriyle tanışıp sohbet ettim.
Niye sende demi aynı dert vartam benlik bi başlık olmuş :)
Çok teşekkür ediyorum
Yani ozel vize çıkartmana gerek yok is bakmak için
Hangi üniversite mezunu oldugun önemli mi ordada peki burda olduğu gibi
Çok teşekkür ediyorum
Yani ozel vize çıkartmana gerek yok is bakmak için
Hangi üniversite mezunu oldugun önemli mi ordada peki burda olduğu gibi
işte o teklifi ne aracılıgla aldın burdaki şirket aracılıgıylamı mesela birde kac yasınızda basladınızBen de Fransa'da muhendis olarak calisiyorum ama burada sirketler kolay kolay calisma vizesi vermiyor. Kendin once al sonra gel bize basvur diyorlar.
Skandinav ulkelerini bilmiyorum.
Ama dil konusu ve alaninizda iyi olmaniz onemli tabi.
Ben teklif aldim da geldim, kendim basvurmadim mesela suanki isime. Ama ben cok spesifik bi alanda uzman oldugum icin bu is teklifini almistim diyebilirim.