2 yillik evliyim canim, 1 tane kizim var
bende 1 ayligina gidiyorum, gecen sene gidememistim dogum yaptigim icin. yani geldikten sonra ilk Turkiye ye gidisim olacak. Coook ozledim annemleri
Peki ya sen kac yillik evlisin, bebis var mi ? Eh neden gitmiyosun ki bu sene
Benimde 2 yil olacak evleneli.. Bebek istiyoruz ama malesef yok olmuyo.
Bu senede esimin izini yok
Anladim canim, Rabbim hayirlisiyla sanada sihhatli saglikli bebis nasip etsin insallah
Ben hollandalıyım ve türk'le evlendim :) Türkiyede yaşıyoruz.
Eskiden her 3 ay hollandaya giderdim da..artık 3 çocuğum var ve olmuyor. Yolculuk zor..kalabalıkla geliyoruz artık..ordayken sağ sola gitmek zor oluyor. 7 senede ilk defa yazın türkiyedeyim...bakalım nasıl geçecek :)
ben geldiiimmmmm
ben yurtdisindan türkiyeye gelin gidicem kismetsebenide kabul ediyormusunuz???
Hosgeldin caniimm tabiki gel ne demekk sen ev sahibi biz misafir
hosbuldukkk
ben biraz türkiye ye gitmeye korkuyorum acikcasi oradaki düzen daha farkli :26:
Neden korkuyosun kiz turkiye cok guzel bence farkli derken ?
Sen nasil bir hayat istiyosun turkiyede mesela ?
Yada orda nasil bir hayata alistin ?
Alisirsin kiz neden alismiycaksin ki ?herseyiyla farkli ama kararimi verdim gidicem
istedigim bir hayat yok aslinda sadece oraya cabuk alismak istiyorum arkadaslarim olsun istiyorum
hoşbulduk.
Ben kendim türk değilim onun için farklı oluyor tabiki da.. 7 senedir burdayım ve yeni yeni alıştım yani.
Burdaki hayat çok farklı. Hollandada ki standard hayat burda luks bir hayattır.
Ben yalovada, ankarada, diyarbakırda ve istanbulda oturdum ve simdi karamürsel (kocaeli)de oturuyorum ve en sevdiğim yer burası.
Büyük şehirleri sevmediğim için ankara ve istanbul bana göre değildi zaten. Karamürsel küçük ve şirin bir yerdir. Deniz var, sahil var. yürüyerek her yere gidersin. Çok sevdim burayı.
Merhaba bende yurtdışına gelin geldim. 1 yıl olacak nerdeyse
Hosgeldin canim,nasil gidiyor hayat alisabildin mi ? Sen nerdesin ?