YurtDisina Evlenip Gidenler..! Burasida Bizim Mekanimiz Olsun..

Benimde 2 yil olacak evleneli.. Bebek istiyoruz ama malesef yok olmuyo.
Bu senede esimin izini yok

Ben hollandalıyım ve türk'le evlendim :) Türkiyede yaşıyoruz.

Eskiden her 3 ay hollandaya giderdim da..artık 3 çocuğum var ve olmuyor. Yolculuk zor..kalabalıkla geliyoruz artık..ordayken sağ sola gitmek zor oluyor. 7 senede ilk defa yazın türkiyedeyim...bakalım nasıl geçecek :)

Hosgeldin canim,turkcen de gayet guzel maasAllah :)

Neden korkuyosun kiz turkiye cok guzel bence farkli derken ?
Sen nasil bir hayat istiyosun turkiyede mesela ?
Yada orda nasil bir hayata alistin ?

herseyiyla farkli ama kararimi verdim gidicem
istedigim bir hayat yok aslinda sadece oraya cabuk alismak istiyorum arkadaslarim olsun istiyorum

hoşbulduk.

Ben kendim türk değilim onun için farklı oluyor tabiki da.. 7 senedir burdayım ve yeni yeni alıştım yani.
Burdaki hayat çok farklı. Hollandada ki standard hayat burda luks bir hayattır.
Ben yalovada, ankarada, diyarbakırda ve istanbulda oturdum ve simdi karamürsel (kocaeli)de oturuyorum ve en sevdiğim yer burası.
Büyük şehirleri sevmediğim için ankara ve istanbul bana göre değildi zaten. Karamürsel küçük ve şirin bir yerdir. Deniz var, sahil var. yürüyerek her yere gidersin. Çok sevdim burayı.

herseyiyla farkli ama kararimi verdim gidicem
istedigim bir hayat yok aslinda sadece oraya cabuk alismak istiyorum arkadaslarim olsun istiyorum
Alisirsin kiz neden alismiycaksin ki ?
Benim kimsem yok fransada dilimde fazla yok sen yine kendi vatanina gidiyosun hemde kolay alisirsin.. Ayni dili konustugun insanlar mesela..
Burda benim hic turk komsum yok

Anliyorum. Alisman zor olmustur elbette..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…