Yurtdisi - Türkiye farki

kara_peri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
233
0
46
Avusturya
Selam bayanlar,

size bir sorum olucak.

ben bugün bi lazer yapan salonuna gittim, söyle bi sorum olucak size:

Burda komple bacak, genital, koltuk alti toplam 2000 Euro - 2500 Euro civarina geliyor, türkiyede fiyatlarin daha uygun oldugunu duydum ,dogrumu aceba. Eee bi ögrenci olarak bütcemiz kisitli

Ben dügünümden sonra büyük ihtimal türkiyede yasayacagim icin, ha simdi yaptirmisim ha 1 yil sonra okadarda fark etmiyor, 1 yil daha dayanirim :)))

Tesekkürler simdiden...

canım orda hangi makine ile yaptıracaksın peki,markası falan nedir.genelde makineler aynıdır ama yurtdısındakilerle türkiyedekiler arasında kalite olarak bi fark var mıdır bilemiyorum.ama genelde burdaki makinelerde yurtdısından ithal ediliyordur diye düşünüyorum.fiyat farkı gerçekten de çok fazlaymıs buraya göre,ama oranın hayat sartlarıyla buranınkinin farklılıgndan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum,yine de emin olamadım

peki türkiyede fiyati nekadar? Asagi yukari?

@resigned

özelden mesaj atamiyorum, henüz 100 mesaj yazmadigim icin bu forumda ondan burda tesekkür ederim dedim. :)

peki türkiyede fiyati nekadar? Asagi yukari?

valla canım yapılan merkeze göre değişiyo ama mesela ank.da yaşıyorum ben,burda kolaltı 80 tl,tüm bacak 320 tl,yüz 80-100 tl arası değişiyo,genital 100 tl civarı genelde böyle canım fiyatlar.

canim 2000 euro ne demek ya.. kesinlikle bekle turkiyeye doneceksen... turkiye cok cok uygun..
ben cene ve ust bacaklarimi 80 euroya yaptiriyorum seans basi.. onceden biyik ve ceneyi 40 euroya yaptiriyorum.. ayrica koltuk altida 40 euro.. hangi ulkede yasiyorsun?

Avusturyada yasiyorum. Burasi malesef o yönlerden baya pahali, almanya felanda daha ucuzmus.
Burda tek koltuk alti seans basi 120 euro...5-6 Seans oluyormus yani sirf koltuk alti toplaminda 600 euro :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…