• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdisi egitim

secilia

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
36
1
13
Merhaba kizlar. Ben universiteyi bitirdim, ancak GPA'm maalesef 3.46.... Erken cilgin bir evlilik yaparak hayatima boyle bir hata damgasi vurdum. Halbuki universiteye ilk gittigimde hayallerim cok yuksekti... Universiteyi bitirdigimde ise, neredeyse tum sinavlara hazirlanmadan gittigimi ve oyle boyle puanlar aldigimi farkettim. Suan asiri derecede mutsuzum. (bosandim bu arada, zaten yuruyemezdi, bastan yanlisti...)

Simdi sizden sormak istedigim: ben bu ortalamayla yurtdisinda okuya bilirmiyim? Tum yurtdisi egitim programlari yuksek ortalama, iyi bir IELTS derecesi istiyor. Tamam, IELTS sinavinda en az 7 almaya calisacagim. Sadece bu ortalamayla ben rakabette geri kaliyorum....

Bildiginiz boyle dusuk ortalamayla yurtdisinda egitim alabilenler varmi? Gelecegimi mahvettim kendim kendi elimle ya :KK1:

Selamlar.
Boyle dusunmeni gerektirecek bir durum yok bence.
Yuksek lisans yapmak mi istiyorsun?

3.46 not ortalamasi hic dusuk degil,
neden umutsuzluga kapildin?
Esim 3.11 not ortalamasi ile Munih Teknik Universitesinde yuksek lisans yapti.

Bence sen Ielts verdikten sonra girmek istedigin tum okullara basvur..
Merhaba kizlar. Ben universiteyi bitirdim, ancak GPA'm maalesef 3.46.... Erken cilgin bir evlilik yaparak hayatima boyle bir hata damgasi vurdum. Halbuki universiteye ilk gittigimde hayallerim cok yuksekti... Universiteyi bitirdigimde ise, neredeyse tum sinavlara hazirlanmadan gittigimi ve oyle boyle puanlar aldigimi farkettim. Suan asiri derecede mutsuzum. (bosandim bu arada, zaten yuruyemezdi, bastan yanlisti...)

Simdi sizden sormak istedigim: ben bu ortalamayla yurtdisinda okuya bilirmiyim? Tum yurtdisi egitim programlari yuksek ortalama, iyi bir IELTS derecesi istiyor. Tamam, IELTS sinavinda en az 7 almaya calisacagim. Sadece bu ortalamayla ben rakabette geri kaliyorum....

Bildiginiz boyle dusuk ortalamayla yurtdisinda egitim alabilenler varmi? Gelecegimi mahvettim kendim kendi elimle ya :KK1:

ortalamanız hiç düşük değil konu hakkında bilgim yok lakin kariyerinize devam etmeniz çok güzel bir şey inşallah kavuşursunuz hayallerinize

Selamlar.
Boyle dusunmeni gerektirecek bir durum yok bence.
Yuksek lisans yapmak mi istiyorsun?

3.46 not ortalamasi hic dusuk degil,
neden umutsuzluga kapildin?
Esim 3.11 not ortalamasi ile Munih Teknik Universitesinde yuksek lisans yapti.

Bence sen Ielts verdikten sonra girmek istedigin tum okullara basvur..

o okul benim hayalimdi :'(

3.46 düşük mü??? sanırım gidip atmalıyım kendimi :D
hangi okuldan mezunsun bi de bölümün ne onlar da önemli yurtdışı için. bir de bu konuyu araştırabileceğim çok fazla kaynak var internetten baya bilgi edinebilrsin

Back