Yok mu yurtdısın da balayı yapan kızlar???
Ağustos ayındaHangi ay?
Bali olabilir, İbiza olabilir. Ne tarz bir şey düşünüyorsunuz?Ağustos ayında
2 kişi 7-8 binlirayı geçmiycek şekilde en fazla 4 saatlik uçak yolculuğu yapabileceğimiz.. Denizi de olan bir yer düşünüyoruz
2 kişi 7-8 binlirayı geçmiycek şekilde en fazla 4 saatlik uçak yolculuğu yapabileceğimiz.. Denizi de olan bir yer düşünüyoruz
İlkkez uçağa bineceğim için uçak süresini kısa tutmaya çalışıyorum..tropik ada nereyi önerirsiniz
Maldivlere 7-8 bin e gitmek mümkün mü ? Tanıdığımız biri 3günlüğüne 15bin e gitmişti
Yunan adaları ne kadar mal olur?Yunan adaları bence balayı için süper olur
Yunan adaları ne kadar mal olur?
ve eklemek isterim euro çok yüksekti o sıraBen geçen yaz midilliye gitmiştim inanılmaz ucuzdu diğer adalar da yaklaşık die biliyorum
3 gece 4 gün konaklama yeme içme ve ulaşım da dahil biz bir de araç kiralamıştık adayı gezebilmek için
2500-3000 civarı tutmustu
bizde yunanistan diye düşünüyorduk ama düğünü nisan başında yapmaya karar verdik. o yüzden nisanın ilk haftası nereye gideriz diye araştırıyoruz..
venedik ,paris,prag,roma,barselona turları var genelde. nişanlım maldivlerden yana ama ben de o kadar uzun yol gidemem yoksa phuket, bali feln çok istiyorumda yapamam
önerisi olan var mı?