Yurtdışı balayı ?

SucveCeza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.730
1.996
Kızlar 2016 ağustos için yurtdışı balayı önerilerinize ihtiyacım var..

2 kişi 7-8 binlirayı geçmiycek şekilde en fazla 4 saatlik uçak yolculuğu yapabileceğimiz.. Denizi de olan bir yer düşünüyoruz

2 kişi 7-8 binlirayı geçmiycek şekilde en fazla 4 saatlik uçak yolculuğu yapabileceğimiz.. Denizi de olan bir yer düşünüyoruz

Ben daha çok Tayland, Bali tarafları konusunda fikir verebilirim. Ama oranın da uçuş süresi size uymuyor.
Kanarya Adaları ile İbiza'yı araştırın derim.

Aradığınız fiyat aralığında wts turda kampanyalar görüyorum. Uçuş süresi çok mu önemli sizin için. Avrupada bir balayındansa tropik bir adayı daha çok tavsiye ederim ben.

İlkkez uçağa bineceğim için uçak süresini kısa tutmaya çalışıyorum..tropik ada nereyi önerirsiniz

İlkkez uçağa bineceğim için uçak süresini kısa tutmaya çalışıyorum..tropik ada nereyi önerirsiniz

Phuket, Koh Samui, Bali olabilir. Hatta bu 3ünü içeren bir tur bile var.
Maldivler ve Şeyseller de olabilir. Ama malesef uçuş süresi oldukça uzun.

Maldivlere 7-8 bin e gitmek mümkün mü ? Tanıdığımız biri 3günlüğüne 15bin e gitmişti

Maldivlere 7-8 bin e gitmek mümkün mü ? Tanıdığımız biri 3günlüğüne 15bin e gitmişti

Haklısınız Maldivlere çok mümkün değil. Minimum 12 binlik bir rakam gördüm şimdi. Ama Tayland tarafında bulabilirsiniz. Biz Wts tur ile gittik. Eğer ilgilenirseniz internetten wts tur diye aratırsanız tropik ada turlarını görebilirsiniz. Fiyatlar konusunda da bir fikriniz olur. Bu tur şirketi ile iş yerimden bir arkadaş Bali ve Maldivlere gitmişti. Bu siteden de iki kişi balayı turu aldı. yani güvenilir bir site.

Yunan Ada'ları süper olur bence de
Biz adalardan birinde 3 kişi herşey dahil 2500 filan harcadık.

bizde yunanistan diye düşünüyorduk ama düğünü nisan başında yapmaya karar verdik. o yüzden nisanın ilk haftası nereye gideriz diye araştırıyoruz..
venedik ,paris,prag,roma,barselona turları var genelde. nişanlım maldivlerden yana ama ben de o kadar uzun yol gidemem yoksa phuket, bali feln çok istiyorumda yapamam
önerisi olan var mı?

Uzun yolla ilgili sıkıntınız nedir? Kesinlikle değiyor. İnanın maldivelere bütçeniz yetiyorsa hayatta pişman olmazsınız. Gene de uzun yola asla ama asla diyorsanız kanarya adaları olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…