Yurtdışı balayı ?

Uzun yolla ilgili sıkıntınız nedir? Kesinlikle değiyor. İnanın maldivelere bütçeniz yetiyorsa hayatta pişman olmazsınız. Gene de uzun yola asla ama asla diyorsanız kanarya adaları olabilir.
kanarya adaları da 10 saat ve civarı sürüyor. en fazla 3-4 saat gidebilirim. uçaktan pek haz etmiyorum kötü yolculuk deneyimlerimden sonra o kadar saat havada gidemem. bir de ben yolda uyuyamıyorum otobüs araba tren uçak farketmez olmuyor. o yüzden gidemem. evet cidden çok güzel yerler çokta gitmek isterim ama o kadar yol gidemem cidden.
roma florensa venedik turu düşündük sizce nasıl?

kanarya adaları da 10 saat ve civarı sürüyor. en fazla 3-4 saat gidebilirim. uçaktan pek haz etmiyorum kötü yolculuk deneyimlerimden sonra o kadar saat havada gidemem. bir de ben yolda uyuyamıyorum otobüs araba tren uçak farketmez olmuyor. o yüzden gidemem. evet cidden çok güzel yerler çokta gitmek isterim ama o kadar yol gidemem cidden.
roma florensa venedik turu düşündük sizce nasıl?

Kanarya adaları aktarmalar yüzünden 10 saat oluyor. Ama şimdi İbiza için misal kontrol ettim uçakta geçireceğiniz süre birinde 4 buçuk saat diğerinde 1 buçuk. Yani sıkıntı sadece uçak ise bu şekilde.
Nisanda da hava güzel diye gördüm ama daha detaylı bir araştırma gerekir tabi.

Ben balayında kültür turuna pek sıcak bakmıyorum ama tamamen tercih meselesi tabi. Giden arkadaşlar düğün yorgunluğunun üzerine orda da yorulduklarını söylemişlerdi. Eğer gitmişken İtalyanın altını üstüne getireyim derseniz sabahın erken saatinden akşama kadar gezmekten bahsediyoruz.

Biz balayına Pukete gitmiştik. Sonra Taylanda 2 kere daha gittik. Şimdiki aklım olsa Maldivlere giderdim. O kadar para bir o zaman veriliyor çünkü ve tam balayı için ideal. Sonrası için sadece adada olmak sıkıcı olabilir.

Ben de balayına giderken hiç uyumamıştım. Uçakta film izlemeye daldığım için sonra jetlag falan olduk ama inanın değdi. ben uzun uçuşları sevdiğimden sanırım bana maddi problem yoksa kesinlikle tercih edilmeli şeklinde geliyor.

Biz SRİLANKA ya gittik.

Çok güzeldi, orada araba kiralıyorsunuz 7 gün süüreyle araba kiralıyorsunuz. 750 türk lirasına denk geliyor, şoför size rehberlik yapıyor,
Otelleri ayarlıyor güvenli yerlere götrüyor. Havaalanındaki şirketlerden kiralıyorsunuz. Gidecek olursanız direk şoförle de ileşitime geçebilirsiniz bizim şöforun numarasını verebilirim.Yalnız bir şatla bana chutney getireceksiniz :)

Ezotik, orman okyanus , farklı bir kültür sürekli farklı otelde uyanma modu isterseniz öneririm

2 kişi maaliyeti 7- 8 bin. uçak yolculuğu 10 saat

X