Yurtdışı balayı soyadı sorunu

slntmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
5
0
37
Daha önce benzer sorunu yaşayanlar olmuş sanırım. Eşimle erken rezervasyon olarak Roma’ya uçak biletlerimizi aldık ama kızlık soyadımla.Ekim ayında gideceğiz ama soyadım değişti şuan ve pasaport yeni soyadımla olacak mecburen. Bilette değişiklik yapmıyorlar. Sorun olmaz dediler ama garantide veremiyorlar. Ne yapsam bilemiyorum. Varmı yardımcı olabilecek fikir verecekL

Kimliğinizin arka tarafında kızlık soyadınız yazıyo. Yani benimki yazıyo.
Kimlikteki tc ve pasaporttaki evlilik cüzdanınıda gösterdiniz mi bi sorun olmaz zaten.

Kızlık soyadı da ne iğrenç bi terimdir. Bekarlık soyadı daha iyi

Hem iğrenç bir terim hem iğrenç bir problem evlilik cüzdanı resmi belge olarak geçmiyormuş ve yurtdışı olduğu için kimliğinde bir geçerliliği olmuyor pasaporta bakılıyor. Sorun olmaz ama garanti de veremiyoruz diyor THY.

hayır sorun yok diye biliyorum bende araştırdım onu, evlilik cüzdanı yanınızda olucağı için sorun olmaz.

Merhaba , aynı sorunu bende yaşamıştım ama benimki vize yüzündendi. Konsolosluk kızlık soyadımın bulunduğu pasaporta vize vermedi.Uçak biletleri ve oteller kızlık soyadımla ayarlanmıştı. Sadece pasaportu değiştirip konsolosluktan vizemi aldım.Uçak veya otellerde problem olmadı.Zaten pasaport değiştirirken eski pasaportu delip veriyorlar.Yanında götürürsün eski pasaportuda hiç bir sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…