genelde msn yada benzeri anlık iletşim ile yazışırız satıcıyla. sitelerde vardır msn iletişimleri yada benzeri iletişim adresleri. ben şöle yapıyorum
alışveriş ettiğim sitenin satış sorumlusu ile msn de konuşuyorum . istediğim rüne ait bütün fiyatları net olarak öğreniyorum. kargosunu konuşuyoruz. kargo ile birlikte kaç para ödemem gerektiğini öğreni bu bedeli bana verdikleri paypal hesaplarına, kendi payğal heabımdan transfer ediyorum. ödemeyi gördükleri anda bana sipariş formu düzenleyip gönderiyorlar ve akabindede faturasını gönderiyorlasr email ile. ürün karşı taraftan kargoya teslim edildiğinde bana bir kargo takip numarası geliyor. ben o numarayla girip kargomun ne aşamada olduğunu takip edebiliyorum. sonrası beklemeye kalıyor. ama dikkat site güvenilir olsun .
paypalı bilmeyenler içinde bişeyler yazayım dilim döndüğünce.
paypal 'sitesine girip bir hesap oluşturuyorsunuz. hesap oluşturmak için banka hesabına ihtiyacınız var.
alışverişlerde paypal hesabını kullanmak kredi kartınızın güvenliği adına iyi bişey. çünkü kimseyle kart bilginizi paylaşmak zorunda kalmıyorsunuz. gerekli olan para paypal aracılığı ile satıcıya aktarılıyor.