T Tcy4g Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2021 29 10 36 12 Haziran 2021 Konu Sahibi Tcy4g #1 Yurtdisina evlenip gelenler..yada yutsdisina evlenip gelecegim diyenler.. genel görüslerini yazabilirler mi? :)
Yurtdisina evlenip gelenler..yada yutsdisina evlenip gelecegim diyenler.. genel görüslerini yazabilirler mi? :)
Hadika Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2021 11 6 23 2 Ekim 2021 Konu Sahibi Tcy4g #2 Yakında Almanya’ya gelin gideceğim bende gözümde büyütüyorum nasıl yaparım diye sen nereye gidiyorsun?
Yakında Almanya’ya gelin gideceğim bende gözümde büyütüyorum nasıl yaparım diye sen nereye gidiyorsun?
bebeklinick Zorla değilse bile zorbadır güzellik😉 Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 27.444 39.635 2 Ekim 2021 Konu Sahibi Tcy4g #3 Hadika .!.: Yakında Almanya’ya gelin gideceğim bende gözümde büyütüyorum nasıl yaparım diye sen nereye gidiyorsun? Genişletmek için tıkla... Dil öğrendikten sonra sorun değil . Ha Ankara'dan elaziga Artvin'de izmire göç etmişsin Ha Ankara'dan Almanya'ya
Hadika .!.: Yakında Almanya’ya gelin gideceğim bende gözümde büyütüyorum nasıl yaparım diye sen nereye gidiyorsun? Genişletmek için tıkla... Dil öğrendikten sonra sorun değil . Ha Ankara'dan elaziga Artvin'de izmire göç etmişsin Ha Ankara'dan Almanya'ya