Omega3 için öneri soruyorsanız ifos onaylı, trigliserid formda, 1 kapsüldeki epa+dha miktarı en az 1000 olan herhangi bir marka tercih edebilirsiniz. Turkiye’de misiniz bilemiyorum ama ben venatura ultra omega3 kullaniyorum. Q10 için de önceden ubikinol olmasina özen gosterirdim sonra prof nazan harzadin, dr baybars türel gibi doktorlar midede ubikinolun ubikinona dönüştüğünü boşuna fazla para vermeye gerek olmadığını söylemişti. Hatta dr mustafa atasoy’da qh’ın daha sonradan çıktığını, saglik sektorunde ticari işler vs gibi açıklamıştı. Dolayisiyla ubikinon da kullanabilirsiniz ben lipozomal formda olmasina dikkat ediyorum bu ara.
Nac için drBest marka kullanmıştım, içeriğinde selenyum ve molibdenyum da var e-ticaret sitelerinde çok pahalılaşınca iherb’den NOW marka Nac siparis ettim ancak 2 ay oldu henüz gelmedi. Eczacinizdan içeriğinde ‘şeker olmayan nac’ sorabilirsiniz. Toz halinde satilabiliyor.
NAD+ icin life extention kullaniyordum onun da fiyatları bin küsur liralara cikinca alternatif ararken Türkiye’de dilaltı olan bir form buldum 1 ay kullandim, tekrar almak istediğimde fiyat %40 gibi artmıştı
Biraz kesfedilince o markada cozuttu. İceriginde titanyum dioksit olmayan Nad, NadH ürünler tercih edilebilir. Ülkemizde de talep gormeye başladığı için piyasada urun arttikca fiyatlar düşecektir zamanla..