Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yazın 6 haftalığına filan yurt dışına gitmek istiyorum dil amaçlı..falat word and travel ile gitmem için öğrenci olmam gerekiyormuş..onun dışında nereye başvurmalıyım nasıl gidebirim kızlar bilgisi olan varmı?
yazın 6 haftalığına filan yurt dışına gitmek istiyorum dil amaçlı..falat word and travel ile gitmem için öğrenci olmam gerekiyormuş..onun dışında nereye başvurmalıyım nasıl gidebirim kızlar bilgisi olan varmı?
evet work and travel ile gidebilmen için öğrenci olman gerek o doğru..mühendisler için staj işi zor ayarlanıyor, hatta ben de çok araştırmıştım staj konusunda hiç ışık bulamadım..ama bölümün işletme falan olsaydı stajla falan daha kolay gidiliyordu..sanırım sen şu durumda dil okuluna yazılmalısın . dadı olarak da gitmek için bazı kurallar var öyle gitmeyi düşünüyorsan 27 yaşını aşmamamış olman gerek..gidip tecrübe edinenler cevap yazarsa daha iyi olur aslında..başka nasıl gidilebilir?