- 25 Mayıs 2009
- 4.933
- 5
- 158
şimdilik 3 ay düşünüyorum canım,duruma göre belki uzatabilirim süreyi.
gözün aydın cnm darısı bizlere inşallah =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdilik 3 ay düşünüyorum canım,duruma göre belki uzatabilirim süreyi.
sorularınız varsa cevaplayabilirim .
Arkadaşlar, benim bugün yarın karar vermem gerekiyor. Yabancı dil forumlarına girip inceliyorum. Karar vermek ne kadar zor? Parayı alıp ilgilenmeyen acente mi dersiniz? Kaldığı aile yanında uyuşamayıp ayrılıp ortada kalan mı dersiniz? Ben de yanımda birisi olsun isterdim ama gittiğiniz kursta türk olmaması daha iyiymiş. Böylece yabancı dil öğrenmeye kendini daha zorlayabilirmişiz.
Yabancı kültürde yalnız bir bayanın yaşaması ne kadar zor, ve dillerini bilmeden.
Oraya gidip yaşadıklarımın her anı bir macera olacak. İnşallah doğru yere karar verir ve doğru insanlara rastlarım ve rastlarsınız. Ben ilk başta EF diye düşünüyordum. Onun hakkında olumsuz bir iki yorum okuyunca çelişkide kaldım.
Ya etrafında gidip de bildiğiniz güvenilir bir acente varsa yardım edin. Hadi hayırlısı bakalım.
kıslar bu arada üniversite öğrencisi iseniz ya da 30 yaşını doldurmadıysanız EVSle de gidebilisiniz,
cnm benim üniversite bitti :gitme:
okul bitince açıköğretimede başladım ama o da work&travelda olmuyo sanırım şu EVS nedir ?