• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürek kalkması / İç kalkması için ne yapabilirim

Handexsr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
1
0
1
22
Arkadaşlar bende çok kötü bir şey olmuştu en son 16 yaşlarında yüreğim kalkmıştı çok kötü psikolojim de bozulmuştu. Panikte gelmişti kafamda kötü kötü düşünceler oluyordu hissiz gibiydim. 21 yaşındayım ailemden ayrıldım babam yanımda ama annem benden uzakta ama aramız falan iyi yine mide tak tak atıyor kötü düşünceler aklıma geliyor sevdiklerimin ölmesi gibi falan ailemde ocak var mideye basanlar ama bir işe yaramıyor psikolojim bozuldu yemek yiyemiyorum içim bulanıyor midemde böyle yumruk var gibi gün içinde bayılmaktan korkuyorum bir de ona panik oluyorum iyice artıyor nolur bunun çözümü nedir bana yardımcı olun bana ben uzun zamandır reglde görmüyorum kadın doğum uzmanına gittim 4 aydır tık yok pcos hastasıyım ilaç verdi ama kullanmıyorum biraz bekleyeceğim ondanda olur diye düşündük Allah rızası için yardımcı olun.

Anksiyeteden mi kaynaklanıyor acaba. Kpss ye hazırlanırken sık sık bende de kalp çarpıntısı sıcak soğuk ter bosalmasi ağlama daralma bunalma çok oluyordu. Anksiyeteden kaynaklanıyordu büyük ihtimal. Strese girince bir şeyi çok aşırı düşünüp kafana takınca oluyor genelde.

Back