Ne alakasi var? Mantik ariyorum bulamadim :)Atatürke düşman olan kadınlar iyi izlesin bu haberi iyice sindire sindire okusun :)
Ne alakasi var? Mantik ariyorum bulamadim :)
Sizin zihniyetiniz bu zaten. Zaferi tek kisi uzerine yükleyip, onu ilahlastirip tarihi yalanlayarak muhafazakar kesimi Ataturk gibi ideolojik bir adama düsman ettiniz.Aramaya devam et o zaman :)
Sizin zihniyetiniz bu zaten. Zaferi tek kisi uzerine yükleyip, onu ilahlastirip tarihi yalanlayarak muhafazakar kesimi Ataturk gibi ideolojik bir adama düsman ettiniz.
Tarihi biraz arastirin oyle gelin buraya. Muhafazakar kesim getirmedi ülkeyi o hale. Nasil bugün dis mihraplar oyun oynuyorsa Türkiye uzerinde,osmanliya da oyunlar oynandi.neyse sizinle münakaşa edecek degilim. İyi aksamlar.muhafazakar kesim dediğiniz zamanında 'adam' olsaydı da ülkeyi o hale getirmeselerdi hanımefendi ilahlaştırmak size mahsus biz saygı duyuyoruz. muhafazakarların Atatürke düşmanlığı varsa kendi meseleleri.
Tarihi biraz arastirin oyle gelin buraya. Muhafazakar kesim getirmedi ülkeyi o hale. Nasil bugün dis mihraplar oyun oynuyorsa Türkiye uzerinde,osmanliya da oyunlar oynandi.neyse sizinle münakaşa edecek degilim. İyi aksamlar.
Mihraki da mihrabi da biliyoruz sen rahat ol. Telefonum otomatik duzeltme yapiyor. Duzeltmis. Aciklamaya da gerek yok ama neysedaha mihrak yazamayan kadın kalkmış bana tarih dersi veriyor zaten milletin işi gücü yok oturup bize oyun oynayacak isveçe niye oynayamadılar norveçe niye oynayamıyorlar sen izin verirsen semer vuran çok olur.
Mihraki da mihrabi da biliyoruz sen rahat ol. Telefonum otomatik duzeltme yapiyor. Duzeltmis. Aciklamaya da gerek yok ama neysesenin gibilerin kafasi yuzunden bu hallerdeyiz zaten. Tayyibi de sozde Atatürkçüler basimiza getirdi. Halka ne hizmet verdiler ne de ilerlettiler. Adam bakti halki elde edecegi yolu gordu. 2 yol yapti,hastanelere düzenleme getirdi,hizmet etti basa geçti. Her sey amacina ulasmak icindi.halk sandi ki; hersey cok tüzel olacak... Ataturkculer ne hizmet etti de halki doyurdu? Unutmadik hastane kapilarinda gunlerce sira bekledigimiz gunleri.Cahille laf dalastiracak kadar sakin bir yapiya sahip değilim. Sana iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?