bu sadece biri ne yazıkki çok fazla var ve iftar çadırlarına evinde yemeği olanlar gidiyor
Çok doğru söyledin , halimize şükretmeyi bilmeliyiz , bazı kişiler pek çok güzel yemeğe burun kıvırırken acaba böyle muhtaç insanları göz önünde bulunduruyorlar mı !biz hala ekmek atmaya devam edelim,ay bayatladı ben yiyemem diyelim,yemek seçelim
masaları yemeklerle donatmaya gerek yok,2 çeşit hatta tek çeşit yemek yeter.
Çok doğru söyledin , halimize şükretmeyi bilmeliyiz , bazı kişiler pek çok güzel yemeğe burun kıvırırken acaba böyle muhtaç insanları göz önünde bulunduruyorlar mı !
Küflü olmayan ekmekleri bile çöpe atanlar var yemeğini yarım bırakanlar vs. Bunlar hep israf maalesef elbette hesabı sorulacaktır..maalesef bulundurmuyoruz,şükür nedir bilmediğimiz için
mesela ben kendimden örnek veriyim,yemek seçmem,biraz sevmediğim yemek olsa bile yerim
bayat ekmeğide eşimle oturur yeriz,bazen dışı küfleniyor,inan o küfleri ayırıp yiyoruz
ekmek atılan evde bereket olmaz,bunların her birinin hesabı sorulacak bizden
Türkiye'de o kadar çok ekmek çöpe gidiyormuşki
haberlerde görmüştüm bu nedenle,bayat ekmekleri fırın alıyor,sana yenisini veriyordu
onlarda galeta yapıyormuş o ekmeklerle.
Küflü olmayan ekmekleri bile çöpe atanlar var yemeğini yarım bırakanlar vs. Bunlar hep israf maalesef elbette hesabı sorulacaktır..
kaç yaşında adam bunun yerine neden çalışmayı denemiyo! eli ayagı tutuyo tamam bende çok kızıyorum orucu açın halini anlayabilmek için tutyp iftarda deli gibi herseyi yiyenlere ama bu olayda sacma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet biz de öyle yapıyoruz canım değerlendirmek lazımilk mesajımda demiştim,bayat ekmekleri atıyorlar diye,ekmek bayat diye atılırmı ya
o kadar çok şey yapılırki ondan,yada ısla kuşlara verde işe yarasın bari,çünkü kuşlar kuru ekmeği yemiyor.
fakirleri anlamak için oruç tutarken masasından pastırma eksik etmeyen oruççulara gelsin bu haber.
Fakirleri anlamak için oruç bile tutmayan orucsuzlara gelsin bu haber diyeyim bari bende o zaman !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?