Yürek burkan 'Ramazan' fotoğrafı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Yürek burkan 'Ramazan' fotoğrafı

fft81_mf2285003.Jpeg
13/07/2014 09:59[FONT=pt_sansbold]A+ A-[/FONT]

Antalya'da büyük iftar sofralarının kurulduğu Ramazan ayında, iftar vaktine saatler kala çöpte bulduğu simit, ekmek ve pide parçalarını dikkatlice temizleyerek yemek için hazırlayan genç görenlerin yüreğini burktu.

Facebook'ta Paylaş

[FONT=pt_sansregular]

ANTALYA - Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde çöpleri karıştıran bir kişi, Burhanettin Onat Caddesi'ndeki konteynırda ekmek , pide ve simit parçası buldu.

Ayağında terlik, eşofmanının paçasını kıvırarak şorta dönüştüren ve güneşin kavurucu sıcağından rengi solmuş tişörtüyle çöpleri karıştırangenç , bulduğu ekmek, pide ve simit parçasını önce dikkatlice temizledi ve pide ve simit parçasını dikkatlice temizledikten sonra konteynırın kenarına sıraladı.

Genç, daha sonra topladığı ekmek parçalarını aldı ve ara sokaklara girerek gözden kayboldu. (dha)

[/FONT]
http://www.radikal.com.tr/turkiye/yurek_burkan_ramazan_fotografi-1201546
[FONT=pt_sansregular]

[/FONT]

canım ya....zengin iftar sofraları kurup Ramazan aynı yemek şenliğine çevirenler kurban olsunlar sana!

bu genç gibi o kadar çok var ki,keşke hepsine yardım edebilsek keşke önce kendi insanımıza sahip çıkabilsek.

bu sadece biri ne yazıkki çok fazla var ve iftar çadırlarına evinde yemeği olanlar gidiyor :19::19:

Katiliyorum cnm cok doğru zaten gercek ihtiyaç sahiplerine gitmez ki yardimlar
Zengin malina mal katiyor fakir iyice fakirleşiyor gercek ihtiyac sahibi bulamiyoruz diyenlere bu foto kapak olsun...

İftar çadırlarını imkanı olan dolduruyor, imkanı olmayanlar yine aç kalıyor. Şu iftar çadırının ne anlama geldiği farkedilmeli..

biz hala ekmek atmaya devam edelim,ay bayatladı ben yiyemem diyelim,yemek seçelim
masaları yemeklerle donatmaya gerek yok,2 çeşit hatta tek çeşit yemek yeter.

biz hala ekmek atmaya devam edelim,ay bayatladı ben yiyemem diyelim,yemek seçelim
masaları yemeklerle donatmaya gerek yok,2 çeşit hatta tek çeşit yemek yeter.
Çok doğru söyledin , halimize şükretmeyi bilmeliyiz , bazı kişiler pek çok güzel yemeğe burun kıvırırken acaba böyle muhtaç insanları göz önünde bulunduruyorlar mı !

Çok doğru söyledin , halimize şükretmeyi bilmeliyiz , bazı kişiler pek çok güzel yemeğe burun kıvırırken acaba böyle muhtaç insanları göz önünde bulunduruyorlar mı !

maalesef bulundurmuyoruz,şükür nedir bilmediğimiz için
mesela ben kendimden örnek veriyim,yemek seçmem,biraz sevmediğim yemek olsa bile yerim
bayat ekmeğide eşimle oturur yeriz,bazen dışı küfleniyor,inan o küfleri ayırıp yiyoruz
ekmek atılan evde bereket olmaz,bunların her birinin hesabı sorulacak bizden
Türkiye'de o kadar çok ekmek çöpe gidiyormuşki
haberlerde görmüştüm bu nedenle,bayat ekmekleri fırın alıyor,sana yenisini veriyordu
onlarda galeta yapıyormuş o ekmeklerle.

Son düzenleme:
maalesef bulundurmuyoruz,şükür nedir bilmediğimiz için
mesela ben kendimden örnek veriyim,yemek seçmem,biraz sevmediğim yemek olsa bile yerim
bayat ekmeğide eşimle oturur yeriz,bazen dışı küfleniyor,inan o küfleri ayırıp yiyoruz
ekmek atılan evde bereket olmaz,bunların her birinin hesabı sorulacak bizden
Türkiye'de o kadar çok ekmek çöpe gidiyormuşki
haberlerde görmüştüm bu nedenle,bayat ekmekleri fırın alıyor,sana yenisini veriyordu
onlarda galeta yapıyormuş o ekmeklerle.
Küflü olmayan ekmekleri bile çöpe atanlar var yemeğini yarım bırakanlar vs. Bunlar hep israf maalesef elbette hesabı sorulacaktır..

Ya şu evinde ymek olup çadırı doldurup
Aç olanı yine aç bırakan insanların allah belasını versin.

Baya açın halinde anlama ayı gerçekten.
Akşam sofrada kuş sütü eksik olmaz sonra açın halinden anlamak için oruç tutarlar bazı zatlar
Vay vay.

Küflü olmayan ekmekleri bile çöpe atanlar var yemeğini yarım bırakanlar vs. Bunlar hep israf maalesef elbette hesabı sorulacaktır..

ilk mesajımda demiştim,bayat ekmekleri atıyorlar diye,ekmek bayat diye atılırmı ya
o kadar çok şey yapılırki ondan,yada ısla kuşlara verde işe yarasın bari,çünkü kuşlar kuru ekmeği yemiyor.

fakirleri anlamak için oruç tutarken masasından pastırma eksik etmeyen oruççulara gelsin bu haber. :D

Son düzenleme:
kaç yaşında adam bunun yerine neden çalışmayı denemiyo! eli ayagı tutuyo tamam bende çok kızıyorum orucu açın halini anlayabilmek için tutyp iftarda deli gibi herseyi yiyenlere ama bu olayda sacma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
kaç yaşında adam bunun yerine neden çalışmayı denemiyo! eli ayagı tutuyo tamam bende çok kızıyorum orucu açın halini anlayabilmek için tutyp iftarda deli gibi herseyi yiyenlere ama bu olayda sacma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet yani neden çalışmadığını bilmeden bir yorum yapmak istemedim önyargı ile yaklaşmak istemedim belki akli dengesi yerinde değildir vs. diye ama böyle eli ayağı tutup çalışmayıp yardıma muhtaç gezen insan çok var. herhangi bir kafe ya da restoranda garsonluk veya komilik yaptığında bile en azından karnın doyuyor + günlük para kazanıyorsun. ben geçen yıl bir restoranda komilik yaptığımda günde 40 lira kazanıyordum ve gayet iyi para bence. bir de bu gencin eli ayağı tutuyor. fakat tutmayan ne yapsın. bir de mesela geçenlerde demet akalının iftar sofrası temalı bir fotoğrafını gördüm. havuz başı mangal partili falan. bunun gibi de çok örnek var cidden nefislerine çok hakim oluyorlar. cidden açın halinden anlıyor, komşusu açken tok yatmıyorlar. hakikaten yani...

ilk mesajımda demiştim,bayat ekmekleri atıyorlar diye,ekmek bayat diye atılırmı ya
o kadar çok şey yapılırki ondan,yada ısla kuşlara verde işe yarasın bari,çünkü kuşlar kuru ekmeği yemiyor.
evet biz de öyle yapıyoruz canım değerlendirmek lazım

Fakirleri anlamak için oruç bile tutmayan orucsuzlara gelsin bu haber diyeyim bari bende o zaman !!

hahahahahahah süper bir yorum
aman tutmayan tutmasın canım bizden sormazlar ya
hem bazı insanlar hakkaten çalışmayı denemiyor .çöp sanayisi oluştu buda meslek oldu baya da kazananlar varmış baktım geçen elinde iphone 5 :9:

Back