- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
-
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Baktım tüm aşk acısı çekenler buraya gelmiş bende geleyim dedim :) Bende 10 gün önce terk edildim. Başta sanırım olayı kabullenemediğim için ya da geri döner diye düşündüğüm için böyle üzgün değildim. Sanırım yeni yeni dank ediyor bana. Başka sorunlarımda vardı ailevi. Hepsi bir araya gelince kayış koptu bende. Şu 3 gündür ağladığım kadar daha önce ağlamış mıydım bilmiyorum. Üstelik 5 aylık bir şeydi. Ben ne ara kapıldım böyle, ne ara bağlandım farkında bile değilim. Oturup güzel zamanları hatırlayıp ağlama krizlerine giriyorum. Sonra kendi kendime diyorum seni üzdüğü zamanları hatırla, seni nasıl açıklama bile yapmadan terk ettiğini hatırla bu ilişkinin bittiğine sevinmen gereken yerde oturmuş ağlıyorsun diye. Sonra sakinleşiyorum bir bakıyorum aradan bir kaç saat geçtikten sonra yine durup dururken gözleri dolan ağlamamak için kendini zor tutan bir ben oluvermişim. Bence üzüntünü doya doya yaşa. Ağlayabildiğin kadar ağla içinden bir şeyler zamanla azalmaya başlayacak illa ki. Zaman her şeyin ilacı demişler. Bir bakmışsın bizde bizi çok sevip, değer veren birini bulmuşuz da gelip burada konu açıp düğün yeri falan araştırmaya başlamışız :)
Abartmasak bayanlar? Yeniden asik olamamak da neyin nesi?
Umudu kaybetmek yok. Hayatımıza yanlış bir insan girdi diye neden mutlu olacağımız insan karşımıza çıktığında buna da engel olsun ki.Üstelik onlar hayatlarıni ne güzel devam ettiriyorlar. Neden perişan olan biziz. Ağlamak iyidir.. Rahatlatir. Ben de Allaha havale ettim hakkimi da helal etmiyorum. Hergün dua okuyorum.Çok iyi geliyor. Allah iyilerle karsilastirsin..Baktım tüm aşk acısı çekenler buraya gelmiş bende geleyim dedim :) Bende 10 gün önce terk edildim. Başta sanırım olayı kabullenemediğim için ya da geri döner diye düşündüğüm için böyle üzgün değildim. Sanırım yeni yeni dank ediyor bana. Başka sorunlarımda vardı ailevi. Hepsi bir araya gelince kayış koptu bende. Şu 3 gündür ağladığım kadar daha önce ağlamış mıydım bilmiyorum. Üstelik 5 aylık bir şeydi. Ben ne ara kapıldım böyle, ne ara bağlandım farkında bile değilim. Oturup güzel zamanları hatırlayıp ağlama krizlerine giriyorum. Sonra kendi kendime diyorum seni üzdüğü zamanları hatırla, seni nasıl açıklama bile yapmadan terk ettiğini hatırla bu ilişkinin bittiğine sevinmen gereken yerde oturmuş ağlıyorsun diye. Sonra sakinleşiyorum bir bakıyorum aradan bir kaç saat geçtikten sonra yine durup dururken gözleri dolan ağlamamak için kendini zor tutan bir ben oluvermişim. Bence üzüntünü doya doya yaşa. Ağlayabildiğin kadar ağla içinden bir şeyler zamanla azalmaya başlayacak illa ki. Zaman her şeyin ilacı demişler. Bir bakmışsın bizde bizi çok sevip, değer veren birini bulmuşuz da gelip burada konu açıp düğün yeri falan araştırmaya başlamışız :)
Merhabalar.. Iki seneden fazla süren iliskim hayal kirikliklarim ve üzüntülerim üzerine bi konu bu. Zaman gecirmek biraz sevilmek adina baslayan bi iliskiydi benim adima. Ama konustugumuzun ikinci gunu bi yangin basladi yüregimde.. Asik oldum. Basit bi heyecan gecer dedim gecmedi.. Ona onu ne kadar sevdigimi belli etmek adina sürekli dile getirdim. Oda sevsin dedim. Bende sevdim dedi.. Ama sadece dedi. Hissetmedim. Iki bucuk sene böyle gecti. Hic ilerlemeyen bu iliski neticede bitmek zorunda kaldi..yaptigim gurursuz davranislari hic saymiyorum bile.. Sonuc olarak. Bittimi dedim evet bitti dedi. Ama ben dagildim. Toparlamiyorum. Sanirim saplanti oldu birazda. Bu sevgi ask gecmez diyorum siz nasil dusunuyorsunuz.. Bayanlar ricam alinti yapmadan yazin ve. Calisiyorum hepsini tek tel okuycam ins.. Tesekkur ederim. Herkeze iyi gunler diliyorum..
Bilmem.. Zaten sinirli cevren yeterli güzellik ve zekiliginiz yoksa.. Ve benim gibi birazda sanssiz bi insansaniz mesela ?? Asik olma ihtimali kac
Asik olanlarin hepsi ultra genis bir cevre, ustun guzellik ve zekaya mi sahipler? Bakin bir cevrenize.
Sans bu isler. Sanssizim diyerek 1-0 yenik basliyorsunuz zaten.
Her seyin hayirlisini dileyin.
bırakacak insanın bin bahanesi olurBen karsimdaki insana yeterince güzel cevresi genis ve zeki gelmedigim icin birakti beni sevemedi..