yüregimdeki ates. Kor...

Hepinize tesekkur ederim.. Cevaplariniz icin.. Yeniden asik olurmuyum cok merak ediyorum.. Yas 28 .. Ben hic sanmiyorum. 6. Hissim kuvvetlidir

Seni bilemem insallah canim. Ama ben bi daha böyle sevemem. Benim icin mutluluk defteri kapandi gercekten..

Merak ediyorum da ask olmadan yasanirmiki acaba... Yani yanliz sadece kendini severek... Hayallerle falan. Cocukta istenmese mesela ?

Elbette aşık olursun.insan 70inde bile aşık olur.. Çok yaşadım aşk acısı.anlıyorum ama geçiyor.inan ki geçiyor..
Sezen ne güzel söylemiş " geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer.. "

O istemedikce onu gozunde büyütuyorsun bence... Kesinlikle saplanti.... Kaybetmek insanin egosunu incitiyor ve kazanmak için daha çok uğraşıyor... Yoluna bak cnm

Benim yaşımda 28. Erkeklere güvenimi inancımı kaybettiğim halde benim umudum var. Neden aşık olamayasin ki.Bir bakarsın karşına biri çıkmış ayaklarini yerden kesmiş.. Hiç belli olmaz . Büyük konuşma derim.. Birak o kendi bildiği gibi yaşasın.Allaha birak. Böyle olmuşsa rabbimin vardır bir bildiği.

Umudu kaybetmek yok. Hayatımıza yanlış bir insan girdi diye neden mutlu olacağımız insan karşımıza çıktığında buna da engel olsun ki.Üstelik onlar hayatlarıni ne güzel devam ettiriyorlar. Neden perişan olan biziz. Ağlamak iyidir.. Rahatlatir. Ben de Allaha havale ettim hakkimi da helal etmiyorum. Hergün dua okuyorum.Çok iyi geliyor. Allah iyilerle karsilastirsin..

Gececektir herkesin en az 1 tane boyle bir hikayesi vardir..
Omrun boyunca hayatinda olmayan birini beklemeyeceksin merak etme
Icerik silmek yasak ayrica oyuzden alintilamayin diyorsan

Bilmem.. Zaten sinirli cevren yeterli güzellik ve zekiliginiz yoksa.. Ve benim gibi birazda sanssiz bi insansaniz mesela ?? Asik olma ihtimali kac

Asik olanlarin hepsi ultra genis bir cevre, ustun guzellik ve zekaya mi sahipler? Bakin bir cevrenize.

Sans bu isler. Sanssizim diyerek 1-0 yenik basliyorsunuz zaten.

Her seyin hayirlisini dileyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…