Yupiiii bebişim geliyor yol açın :D:D

b3tul

Her anımıza sonsuz sükür ...
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
59
1
arkadaslar 2 bucuk senelik hasret sona eriyo sonunda Rabbim banada anne olmayı olabilmeyi uygun görmüş olmalı ki hamileyim ... anlatılcak kelime dahi bulamıyorum inşallah tez zamanda Allahım olmayanlara da verir bana da bebeğime kavusmayı nasip eder aminn...kaydirigubbakcemile2

Allah razı olsun arkadaslar ya daha cook minik teyzeleri 2 haftalıkkk falan :S ayyy kızlar yaa her kafadan bir ses cıkmaya basladı bile napıcam ben bilmiyorum Rabbim bebeğimi saglık sıhhatle kucagıma versin ...
ve dileyen herkese bi bebek bagışlasınnnn :)

Hayırlı uğurlu olsun allaım sağ salim kucana almayı nasip etsin canım.darısı olmayanların başına amin

arkadaslar 2 bucuk senelik hasret sona eriyo sonunda Rabbim banada anne olmayı olabilmeyi uygun görmüş olmalı ki hamileyim ... anlatılcak kelime dahi bulamıyorum inşallah tez zamanda Allahım olmayanlara da verir bana da bebeğime kavusmayı nasip eder aminn...kaydirigubbakcemile2

Tebrik ederim aynen benimde 2,5 sene oldu ve bende bugün öğrendim :)) Amin amin inşallah olmayanlarında olsun. Bizlerde bebişlerimize kavuşalım inşallah!:nazar:

Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Allah sağlıkla kavuştursun.

tebrikler şekerim sağlıkla kucağına alırsın doğum hikayenide yazarsın buraya inş opuyorumnanaktan

hayırlı olsun
sağsağlim kucağınıza alıp koklamakta nasip olur inş.

kısmet olursa tabii yazarım ayyy herkesin başına ya bu dunyada yaşanılabilir en özel hiss , hoş daha kucagıma almasamda onun varlıgı bana yetti içimde bi mücize oluyo bu çokk güzel bir şey inşallah darısı olmayanların başına..

X