ya cok soru sordum bılıyorum ama yınede sorucam
1-tomografı cektıyomu huseyın altun? ben duydumda bazık doktorlar cekımıyomus, sonra dusundum tomografı olmadan nasıl anlıcaklar dıye ? :S
2-bırde ben Bursa dan gelsem amelıyat olsam sonrasında gel gıt cok mu sıkıntı olur onu arastırıyorum sımdıde, tamponları kac gunder cıkartıyor Huseyın Bey ? 2-3 gunde cıkartıyosa o kdar ıstanbul da kalabılırım ama daha fazla kalamam heralde :S
her hastadan rutin tomografi istenmiyor ama hastanın şikayeti varsa sinüs tıkanıklığı baş ağrısı gibi ozaman tomografi isteyip gerkiyorsa müdahale ediyor böylece hasta boşuna radyasyon almıyor.benim sürekli baş agrım vardı bundan dolayı istedi hüseyin bey ama burun eğriliğinde falan tomografi istemiyor kamera sistemi yeterli oluyor.
tamponda sorun olmaz gerekirse 2 günde bile çıkartır ama alçının çıkması 1 hafta ve doktorunun alması şeklini görmesi daha iyi.sonrasında mail yada tel sayesinde foto yada sorularına yanıt bulabilirsin zaten burnunda sorun olmazsa sürekli gelmene hatta hiç gelmene bile gerek kalmaz.arada burun içi temizletmen gerekir onuda bursadaki her kbb doktoru yapar.senin gibi bir sürü hasta var dışardan gelen ama en azından 1 hafta burda kalıyorlar yapabilirsen öyle yap.bu konuyu doktorlada görüşebilirsin sana yardımcı olur nekadar kalman gerektiğini gelemezsen ne yapmanı falan söyler kendisi.