• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yunus Emre Hastanesi Doktorlarndan Hseyin Altun'a Burun Ameliyat olan var m?

ya cok soru sordum bılıyorum ama yınede sorucam :D

1-tomografı cektıyomu huseyın altun? ben duydumda bazık doktorlar cekımıyomus, sonra dusundum tomografı olmadan nasıl anlıcaklar dıye ? :S

2-bırde ben Bursa dan gelsem amelıyat olsam sonrasında gel gıt cok mu sıkıntı olur onu arastırıyorum sımdıde, tamponları kac gunder cıkartıyor Huseyın Bey ? 2-3 gunde cıkartıyosa o kdar ıstanbul da kalabılırım ama daha fazla kalamam heralde :S

her hastadan rutin tomografi istenmiyor ama hastanın şikayeti varsa sinüs tıkanıklığı baş ağrısı gibi ozaman tomografi isteyip gerkiyorsa müdahale ediyor böylece hasta boşuna radyasyon almıyor.benim sürekli baş agrım vardı bundan dolayı istedi hüseyin bey ama burun eğriliğinde falan tomografi istemiyor kamera sistemi yeterli oluyor.
tamponda sorun olmaz gerekirse 2 günde bile çıkartır ama alçının çıkması 1 hafta ve doktorunun alması şeklini görmesi daha iyi.sonrasında mail yada tel sayesinde foto yada sorularına yanıt bulabilirsin zaten burnunda sorun olmazsa sürekli gelmene hatta hiç gelmene bile gerek kalmaz.arada burun içi temizletmen gerekir onuda bursadaki her kbb doktoru yapar.senin gibi bir sürü hasta var dışardan gelen ama en azından 1 hafta burda kalıyorlar yapabilirsen öyle yap.bu konuyu doktorlada görüşebilirsin sana yardımcı olur nekadar kalman gerektiğini gelemezsen ne yapmanı falan söyler kendisi.

benim çevremde hüseyin beye ameliyat olan çok kişi var size yardımcı olması acısından onların bikaç fotosunu paylaşıyorumEki Görüntüle 745000 Eki Görüntüle 744999 Eki Görüntüle 744998

Hüseyin Altun'un "Burun estetiği paylaşım" adlı sayfasında da gördüm bu kızı. Profilini inceledim normal fotoğraflarındaki burnunun bu resimdekilerle alakası yok aşırı yapay duruyor belki ikinci bir ameliyat geçirmiştir. Diğer taraftan Hüseyin beyin bi hastasını gördüm o söyleyene kadar anlamadım bile estetik olduğunu. Çok kararsızım :s

selam kızlar bende ameliyat olucam muhammed dilber ile görüşmem var..yalnız bu doktoru yeni duydum.. yaptığı buurnlarda hoş gözüküyo..

aslında 10 yıldır estetik yapıyor sadece burda adı fazla duyulmamış.bu doktor gibi eli iyi olan başka doktorlarda var ama burda adları pek geçmiyor maalesef

Hüseyin Altun'un "Burun estetiği paylaşım" adlı sayfasında da gördüm bu kızı. Profilini inceledim normal fotoğraflarındaki burnunun bu resimdekilerle alakası yok aşırı yapay duruyor belki ikinci bir ameliyat geçirmiştir. Diğer taraftan Hüseyin beyin bi hastasını gördüm o söyleyene kadar anlamadım bile estetik olduğunu. Çok kararsızım :s

ben bu resimleri onun face sayfasından aldım aynı fotolar var foto çekim açılarından farklı duruyordur belki başka ameliyat olmadı çünkü.bu arkadaşımla ben özellikle kalkık istedik yapma gibi olması bizi rahatsız etmiyordu çünkü kalkık burun seviyorduk belki o arkadaşında öyle istemiş olabilir diğer hastalarınıda incele sana fikir verir benim ablamın burnu çok düz mesela anlaşılmıyor.birde bakış acısı var ben kimin estetik olduğunu hemen anlıyorum ne kadar belli olmasa bile,bu duruma şaşırıyorlar hatta.:)

ben bu resimleri onun face sayfasından aldım aynı fotolar var foto çekim açılarından farklı duruyordur belki başka ameliyat olmadı çünkü.bu arkadaşımla ben özellikle kalkık istedik yapma gibi olması bizi rahatsız etmiyordu çünkü kalkık burun seviyorduk belki o arkadaşında öyle istemiş olabilir diğer hastalarınıda incele sana fikir verir benim ablamın burnu çok düz mesela anlaşılmıyor.birde bakış acısı var ben kimin estetik olduğunu hemen anlıyorum ne kadar belli olmasa bile,bu duruma şaşırıyorlar hatta.:)

ablanızın daha fazla resmini görme imkanım var mı acaba? çünkü bende kavis sevmiyorum nasıl yaptığını merak ettim de.

bi tanıdığımın daha fotosunu ekliyorum..:))2 tanesi ameliyat öncesine ait fotolar

Eklentiler

• $18637_109032002444205_1264841_n(1).webp
    $18637_109032002444205_1264841_n(1).webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 225
  • $22637_107945385886200_3895910_n.webp
    $22637_107945385886200_3895910_n.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 203
  • $943008_659306934083373_892798096_n(1).webp
    $943008_659306934083373_892798096_n(1).webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 233
  • $935453_659266804087386_902493727_n(1).webp
    $935453_659266804087386_902493727_n(1).webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 238
  • $946613_693601420653924_2015365325_n.webp
    $946613_693601420653924_2015365325_n.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 236
arkadşlar hüseyin beye ameliyat olmadan önce bi kere daha düşünün ben özensiz olduğunu düşünüyorum.yada kişiye göre muamele.1 sene olcak benm nerdyse psikolojim mahvoldu.şimdide burnumda kemk çıkıntısı gibi bi şey olduğu için dolgu yaptı burnuma burnum bi kat daha büyüdü ameliyat olduğuma olcağıma bin pişman oldum

arkadşlar hüseyin beye ameliyat olmadan önce bi kere daha düşünün ben özensiz olduğunu düşünüyorum.yada kişiye göre muamele.1 sene olcak benm nerdyse psikolojim mahvoldu.şimdide burnumda kemk çıkıntısı gibi bi şey olduğu için dolgu yaptı burnuma burnum bi kat daha büyüdü ameliyat olduğuma olcağıma bin pişman oldum

fotona yorum yapmıştım burnun güzel diye tekrar söylüyorum fotolarda burnun çok şeker duruyor büyükte değil neden beğenmedin anlamadım yorum yapan herkeste burnunu beğeniyor??dolgu zamanla azalıyor doğal olarak şişlikte azalacak merak etme istediğin gibi olur

esmeraldeverme82 isimli kullanıcının söylediklerine katılmıyorum. Dr.Hüseyin bey son derece özenli ve cerrahisi çok başarılı.
Benim birçok arkadaşımı ameliyat etti ve şimdiye kadar herkes memnun. Resimlerde de burnunuz iyi gözüküyor.
Benim yakınım olsa ben yine Dr.Hüseyin beyi tavsiye ederim.

fotona yorum yapmıştım burnun güzel diye tekrar söylüyorum fotolarda burnun çok şeker duruyor büyükte değil neden beğenmedin anlamadım yorum yapan herkeste burnunu beğeniyor??dolgu zamanla azalıyor doğal olarak şişlikte azalacak merak etme istediğin gibi olur

tşşekkür ederim güzel yorumun için.ama inan hüseyin beyin yaptığı ameliyatları gördkçe daha çok üzlüyo ve snirleniyorum:( herbirinizin burnu kusursuz.çevremdki insanlarların yorumları beni çok yıpratıyor ve ciddi anlamnda psikolojim bozldu.burnumda daha önce olmayan bi kemere sahibim kendi benm yerme koy ltfn

tşşekkür ederim güzel yorumun için.ama inan hüseyin beyin yaptığı ameliyatları gördkçe daha çok üzlüyo ve snirleniyorum:( herbirinizin burnu kusursuz.çevremdki insanlarların yorumları beni çok yıpratıyor ve ciddi anlamnda psikolojim bozldu.burnumda daha önce olmayan bi kemere sahibim kendi benm yerme koy ltfn

istediğin gibi olmaması gerçekten hoş değil ama dediğin gibi bir kemer olsaydı dolgu yapılmazdı tekrar revizyon ameliyatı olman lazımdı dolgu çok küçük müdahalede yapılır.foto yüklersen esmeraldeverme82 insanları bilgilendirmiş olursun.çünkü fotolarının altına yaptığın yorumlarda da çok kararsızsız bi beğeniyorsun bi beğenmiyorsun yüklediğin fotolarda burnunda hiçbir sorun gözükmüyor tekrar söylüyorum hoş bir burnun var yüzünede yakışıyor.bence burnuna alışamamışsın biraz zaman ver kendine begeni duygusu herkeste farklıdır çevrendekilerin olumsuz yorumları var demişsin eminim olumlu yorumlarda vardır onları dikkate al psikolojin etkilemesin iyileşme sürecinde.

ya canım sen beğenmiyosun ama bence çok hoş bir burnun var sen çok olumsuz bakıyorsun bence

merhaba. bende Hüseyin beye ameliyat oldum. benımde burnumda ufak bi kemik çıktı. dolgu yaptı ama burnumun kavısı gttı. daha sonra kavis olayı birazcık düzeldi. bende pek memnun değilim. ameliyat olalı 11 ay oluyor. nasıl sizce:S

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bence burnunuz gayet hoş gözüküyüyor ilk resmlerde kemer biraz belli gibi ama son resimde kemer sorunu görmedim gayet hoş:)

Back